canım valla ben kullandım ve cok işe yaradı. yan etkisi varmı acıkcası bilmiyorum.:)
kremi önce iyice yedirerek sürdüm ağda yapıcağım yere. sonrada biraz daha sürüp tabaka halinde bıraktım ve streçle sardım. 45 dk bekkledikten sonra yıkadım ve ağdamı yaptım. sonuç süper acısız ağdaaa:)
ya kızlar saqolun' da galiba bazıları 2 saat flan bekletmiş bide hareket etmişler sizde öle yaptınızmı????mrba canım bende sen gibi aynı dertten muzdariptim tabiki sırada epilasyon iskençeydi bende elma kremi kullunıorm
yarım saat önce kullandım
kalın tabaka halinde sür
üzerini kapat 45 dk bekle
uyusuo zaten isleme baslayabilirsn
ama ben bacakta falan denedim
bikini bölgeme cesaret edemedim
ileride bi zararı olurmu korkusndan
ya kızlar saqolun' da galiba bazıları 2 saat flan bekletmiş bide hareket etmişler sizde öle yaptınızmı????
ama zamanını ıyı ayarla canm uyusluklugu gecmesınnn:lepi:
bende bikini bölgesini alırken cok zorlanıyorum.oyuzden artık o bölgeye epilasyonu bıraktım jilet kullanıyorum ama o da cogaldttı ve sertleştirdi.bu krem gercekten işe yarıyormu acaba?birde fiyatı hakkında bilgisi olan varmı acaba?
bende bikini bölgesini alırken cok zorlanıyorum.oyuzden artık o bölgeye epilasyonu bıraktım jilet kullanıyorum ama o da cogaldttı ve sertleştirdi.bu krem gercekten işe yarıyormu acaba?birde fiyatı hakkında bilgisi olan varmı acaba?
emlayı hastahanede weya sağlık ocaklarında yazdırabilirsin..normalde 25 tl fln sanırım
bu gün 2. kullanışım ama emla hiç bi işe yaramıyo..hemde hiiç..2 tüp sürdüm 2 saat bekledim streç filmle sardım hava almasın diye ama yok yok yok..bi yerde hatamı yapıyorum yaa..jiletten kurtulmak istiyorum artık....bi fikri olan war mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?