Acısız Epilasyon & Emla Krem

yaa kızlarr ben bıkını bolgesınee surdum walla hıc hıssetmıyorsunuzz yaa dusunun bır de makınayla aldm..

en sonunda bulabildim emle kremini bakalım denicem bende.ama ben lazer için denemek istiyorum inşallah dedikleri gibi etkili olur

wooow vallaha ilk defa duyuyorum
bende genital bölgemde cok sorun yaşıyorum kesinlikle kullanıcam
etkisi nekdr sürüyo acaba bide o bölgeye uygulamak zor olmuyomu :uhm:
annemi aradım şimdi söyledim saglık ocagından yazdırıcak

ya kızlar saqolun' da galiba bazıları 2 saat flan bekletmiş bide hareket etmişler sizde öle yaptınızmı????

ya kızlar saqolun' da galiba bazıları 2 saat flan bekletmiş bide hareket etmişler sizde öle yaptınızmı????

canım ben 45 dk en fazla 1 saat filan beklettim. uzandım öle beklerken. yıkayıp kuaföre gittim :)

ya ben kremi sürdüm 45 dakika hatta bisaat olmustur benmki
sürdüm kapattım ve normal hareket etim bisey olmadı
hareketle alakası yok bence

kızlar ben vajina bölgesine yaptım acaip işe yaradı.. akşam alt bacaklarıma yaptm aynı şekilde sonra makina ile aldım. öldüm acıdan valla olmadı.. neden acaba

Doktora muayene gittiğimde emla kremide yazmasını istedim.Sağolsun yazdı ama dediğiniz gibi bikini bölgesine 2 tüp sürüp streçle sardım.bi buçuk saat sonra yaptım ama acıdı yine yaaa ...

benim annemde az önce saglık ocagına yazdırmaya gitmis fakat ordaki doktor bu kremi yalnızca sağlık raporu olan böbrek hastalarına yazıyoruz demiş ve yazmamış Çok üzgünüm çoook

ya peki ben hamileyim 7,5 aylık kontrollerim başlayacak genital bölgede kullanabilirmiyim
kullanan varmı?

hormonlardan olsa gerek her yerim çok acıyo helede ağdada :kedi:

bende bikini bölgesini alırken cok zorlanıyorum.oyuzden artık o bölgeye epilasyonu bıraktım jilet kullanıyorum ama o da cogaldttı ve sertleştirdi.bu krem gercekten işe yarıyormu acaba?birde fiyatı hakkında bilgisi olan varmı acaba?

bu gün 2. kullanışım ama emla hiç bi işe yaramıyo..hemde hiiç..2 tüp sürdüm 2 saat bekledim streç filmle sardım hava almasın diye ama yok yok yok..bi yerde hatamı yapıyorum yaa..jiletten kurtulmak istiyorum artık....bi fikri olan war mı?

emlayı hastahanede weya sağlık ocaklarında yazdırabilirsin..normalde 25 tl fln sanırım

bu emla krem dudak dolgusu yaptırılırkende kullanılırmı acaba.. tek başına uyştururmu .. iğneyle uyuşturmaya gerek kalmadan

bende senelerce jılet kullanıyordum agda acısını cekemıyorum dıye 3 yıl oncesınde bu kremı kesfettım ve ınanılmaz rahata kavustum ve jıletı bı kenara attım ( ıstısnayı durumlar harıc tabı ) eger yazıldıgı gıbı uygulama yaparsan sende %100 acı cektıgın agdada % 25 acıya dustugunu gozlerınle goruceksın ben cozumu emlada buldum fıyatı ıse 27 tl suan ve ben ozel bolge ıcın 2 tup kullanıyorum.

emlayı hastahanede weya sağlık ocaklarında yazdırabilirsin..normalde 25 tl fln sanırım

ben denedım saglık ocagına yazdırmayı daha dogrusu anneme denettırdım ama yazmadılar sımdı cok soruyolar ozellıkle ıstanbulda, ıncelıyolar yanı nıye ıstıyosun falan fılan ve yazmıyolar, ama kucuk beldelerde veya baska memleketlerde yazabılırler belkı bılemıyorum. denemekte fayda var

oncelıkle uygulama yapıcagın bolgeyı ıyıce temızlıceksın kurulayıp tabaka halınde uygulama yapıcaksın yanı kremı tene yedırmıceksın ozel bolge ıcın ben 2 tup harcıyorum anca, strec fılmle sarıp 45dk beklıyorum, ve havlu kagıt ıle sılıyorum su ıle yıkama sakın sadece havlu ıle sılerek temızle ve uygulamaya basla, bunların dısında eksık yaptıgın bısey varmı bı kontrol et canım ( ben bu yazdıgım gıbı yapıyorum ve sonuc mukemmel )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…