oncelıkle uygulama yapıcagın bolgeyı ıyıce temızlıceksın kurulayıp tabaka halınde uygulama yapıcaksın yanı kremı tene yedırmıceksın ozel bolge ıcın ben 2 tup harcıyorum anca, strec fılmle sarıp 45dk beklıyorum, ve havlu kagıt ıle sılıyorum su ıle yıkama sakın sadece havlu ıle sılerek temızle ve uygulamaya basla, bunların dısında eksık yaptıgın bısey varmı bı kontrol et canım ( ben bu yazdıgım gıbı yapıyorum ve sonuc mukemmel )
ben denedım saglık ocagına yazdırmayı daha dogrusu anneme denettırdım ama yazmadılar sımdı cok soruyolar ozellıkle ıstanbulda, ıncelıyolar yanı nıye ıstıyosun falan fılan ve yazmıyolar, ama kucuk beldelerde veya baska memleketlerde yazabılırler belkı bılemıyorum. denemekte fayda var
bizim yaşadığımz il küçük bi yer hatta doktor sordu ne için diye epilasyon dedim gülümsedi ve yazdı..
kızlaaar yaa 2 tüp kullancaz bu genital bölgede biliyorum.ama benim bildiğim 1 tüpü yedircez ikiğnci tüpü tabaka halind sürcez.kimiside ikisinide tabaka halinde sürün diyor nasıl yapcam şimdi bende aldım ve uygulamadım bugünlerde yapcam bilgilendiririseniz sevinirim sonuçta bir ton para boşa gitmesin emlaaaaam:)
merhaba kızlar bısey soracagım en son ne zman aldınız bu kremı ben eskısehırdeyım ve hıc bır eczanede bulamadım uretımden mı kalktı dıyorum yok dıyorlar ama hıc bırındede yok acaba ozellıklemı getırtılıyor bende kullanmak ıstıyorum ama bulamadım
Bende tatile gitmeden once cok aradim bulamadim zaman zaman kitliga giriyor bu ilac kesin zam gelicektir, evde kalan 1 tüp bulmuştumda tatile gitmeden işimi oyle halletmiştim, ama benim yakin zaman aratmam temmuzun2 haftasiydi bulamadim, ( istanbulda oturuyorum )
berfinbilgen sen bu ılacı 2 senedır kullanıyorusun bı zararını gördünmü bıraz okudumda kımse bısey soylememıs aslında gecen seneden berı bılıyorum bu kremı ama bır turlu gıdıp alamadım artık kurtulmak ıstıyorum bende bu dertten
bende aldım denedim ama tam bir fiyasko hiç etkili olmadı 2 tüp kullandım hiç uyuşmadı. 2 arkadaş denedik onda da aynı şekilde etkisi olmamış tavsiye etmiyorum kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?