Acısız Epilasyon & Emla Krem

rica ederim mutlaka denemelisin, uygulama seklıne uyarsak kesınlıkle memnun kalıcanı dusunuyorum.

en kısa zamanda denıycem ben genıtal bolgede kullancam cunku jıletle almaktan bıktım 3 gunde bı cıkıyo bıktımmmm bıktımmmm mafoldumben

bide kremi ıyıce yedırcez mı herkes baska bısey soluyo napcagımı sasırdım CADIARZU

hmm yazdıklarınızın bi çoğunu okudum ama benm ağda yaparken acı yönünden o kadar da sorunum olmuyo, ama ağda kullanımında sorun yaşıyorum yok soğuyo yok elime koluma yapışıyo vs. o yüzden biraz uzun sürüyo=) ama eğer cesaretimi toplayabilirsem lazere giderken kullancam..kolaltım bile çok acımıştı bikini bölgesini düşünemiyorum..ama pahalıymış krem insallah yazdırabilirim..

İlk defa duydum şaşırdım.Ben de yazdırıcam.acısız epilasyon kulağa çok hoş geliyor :)

slm arkadaşlar ben emlayı seneler önce uyuşturucu krem diye sorduğumda dayım (kendisi eczacı ) söylemişti denedim fakat acayip acıdı meğer nasıl uygulanacağını bilmediğimdenmiş
birkaç aydır kullanıyorum çok güzel malum bölgede derinlere inemiyorsunuz malesef fakat tekrar bir araştırma yaptım ve xylocaine sprey diye bişi buldum
etkiliymiş denemedim denicem bir de citansk fnk diye bişi var ama bu deri altına yapılan iğnelerdenmiş buda bilginize sunulur eczazı bilsi üzerine yazıyorum spreyi denicem inşallah emlaya acık ara fark atar herkese tertemiz ciltler

ben de denedim bi tüpün yarısını malum bölgeye sürdüm sardımda..1saat 20 dk bekledim 100 de 50 daha az acıdı.. ama daha ii etki bekliodum.. acaba az mı sürmüşüm yada 2-3 saat beklemem mi gerekiodu..

arkadaşlar bu kremi bende denedim sonuç mükemmel. acısız ağda resmen:) ben ilk tüpü yedirerek sürdüm 2. tüpüde beyaz beyaz bıraktım üstünde. streçleyip sardım ve 45 dk beklettim. acı hissetmedim.

ama aklımı karıştıran tek konu kuafördeki ağdacı bayan oldu. böle şeyleri heleki genital bölgede kullanmak hiç iyi değil dedi. zamanla orada ki sinirleri etkisizleştirir ve anlayın işte malum konuda hissizleşirsiniz dedi... ne kadar bilgisisi var ne kadar doğru söledi bilmiyorum ama.. kafam da soru işareti olmadı değil...
oysaki süper olmuştu acısız yaw.. bu konuda bi bilgisi olan varmı ?

canım kafa karıştırmaya gerek yok aslında bu krem bi ilaç mı ?
EVET
kimyasal mı ?
EVET

Şu biçimde bi etki olabilir mi bu biçimde bi yan tesiri dokunabilir mi sorularına en iyi iki soru ve yanıt bu . . .

mrh kızlar ben kullandım çok memnun kaldım yanlız bişey sorucam hani bazı ilaçlar a ay geçmeden yazdırabiliyosun yoksa yazmıyolar acaba bu kremi kaç günde yazdırabiliriz

herkese slm
bu kremi arkadaşım oğlunun sünnetinde sünnetçi kullanmış 15 dk ara ile 2 saat boyunca sürmüşler oğlu acı hissetmemiş.
malum kesiliyor yani :1no2:
burdakilerin çoğu tek sefer sürüp 2 saat beklemiş tabi ki biraz etkisi az olmuş
ben de 15 dk ara ile kullancam daha denemedim ama en kısa zamanda uygulayacağım

ya arkadaşlar bu elma krem nasıl bişi yan etkisi zararı filan varmı gerçekten kullanıldıgında sir agda yapılıp ağrımıyormu çünkü ben sir ağda yapınca bacaklarıma ağlıyorum :kedi::kedi:acısından ama ne yapim yani bu elma krem gerçekten iyimi yhaaa bide nasıl kullanılıo ben hepsini okuyamadım bana açıklarsanız çookkk sevinicem lütfennn!!!!!

canım valla ben kullandım ve cok işe yaradı. yan etkisi varmı acıkcası bilmiyorum.:)
kremi önce iyice yedirerek sürdüm ağda yapıcağım yere. sonrada biraz daha sürüp tabaka halinde bıraktım ve streçle sardım. 45 dk bekkledikten sonra yıkadım ve ağdamı yaptım. sonuç süper acısız ağdaaa:)

yaaa nedir benim bu emladan çektiğim.yazdırması ayrı bir dert bulması ayrı bir dert.zar zor emla kremini yazdırdım doktora mırın kırın etti ama birdahakine yazmam ona göre dedi.o işi hakllettim şimdi de eczanelerin hiç birinde bu kremi bulamıyorum.napıcağımı şaşırdım iyimi :umursamaz:

bende kullandım sonuç güsel ama bikini bölgeme sursem bi zararı olurmu acaba kısırlık falan yaparmı acaba

mrba canım bende sen gibi aynı dertten muzdariptim tabiki sırada epilasyon iskençeydi bende elma kremi kullunıorm
yarım saat önce kullandım
kalın tabaka halinde sür
üzerini kapat 45 dk bekle
uyusuo zaten isleme baslayabilirsn
ama ben bacakta falan denedim
bikini bölgeme cesaret edemedim
ileride bi zararı olurmu korkusndan

bende..zaten diğer yerlerin acısına alıstıkta oo bölgeninkisine sanki her defasında ilk alısımızmıs gibi acıyo yaa:gitme:

evet tubicik bende aynen öle.. diğerlerine bi şekilde katlanılıo. ama bikini bölgesi sanki her defasında aha beter oluo. umarım ki bi zararı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…