rica ederim mutlaka denemelisin, uygulama seklıne uyarsak kesınlıkle memnun kalıcanı dusunuyorum.
arkadaşlar bu kremi bende denedim sonuç mükemmel. acısız ağda resmen:) ben ilk tüpü yedirerek sürdüm 2. tüpüde beyaz beyaz bıraktım üstünde. streçleyip sardım ve 45 dk beklettim. acı hissetmedim.
ama aklımı karıştıran tek konu kuafördeki ağdacı bayan oldu. böle şeyleri heleki genital bölgede kullanmak hiç iyi değil dedi. zamanla orada ki sinirleri etkisizleştirir ve anlayın işte malum konuda hissizleşirsiniz dedi... ne kadar bilgisisi var ne kadar doğru söledi bilmiyorum ama.. kafam da soru işareti olmadı değil...
oysaki süper olmuştu acısız yaw.. bu konuda bi bilgisi olan varmı ?
ya arkadaşlar bu elma krem nasıl bişi yan etkisi zararı filan varmı gerçekten kullanıldıgında sir agda yapılıp ağrımıyormu çünkü ben sir ağda yapınca bacaklarıma ağlıyorum :kedi::kedi:acısından ama ne yapim yani bu elma krem gerçekten iyimi yhaaa bide nasıl kullanılıo ben hepsini okuyamadım bana açıklarsanız çookkk sevinicem lütfennn!!!!!
Ben bİkİnİ bÖlgesİne kullanıyorum sadece:)
bende..zaten diğer yerlerin acısına alıstıkta oo bölgeninkisine sanki her defasında ilk alısımızmıs gibi acıyo yaa:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?