emlayı hamilelerde kullanabiliyormu arkadaşlar bilgisi olan varmı?
mafoldumbenmafoldumbenMerhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim , ilk önce kendimi tanitiyim adim Hacer 22 yasindayim ve 3 ay sonra nisanim var bu tüy derdinden kurtulmak istiyorum yardimci olursaniz çok sevinirim.
1. Bende etki eder mi çünkü ben kremle aliyorum canim çok yandigi için. Takdir edersiniz ki 1 kökten 2 tane çikiyor ve makine agda canimi çok acitiyor.
2. koltuk altindada kullanabiliyormuyuz ayni uygulama koltuk alti içinde geçerli mi yani sera ile kapatma?
3. kremi kullandiktan sonra makina yada agda ile aldiktan sonra tüylerde incelme ve azalma oluyor mu krem için demiyorum agda ve makina azaltiyor mu yani?
4. yan etkileri nelerdir?
Yardimleriniz için simididen çok tesekkürler...
Hacer
hoşgeldin hacer. bildiğim kadarıyla sorularına cevap vereyim. bende etki eder mi? demişsin, valla kişiden kişiye değişiyor, atıyorum kimisi 1 tüple uyuşma sağlarken kimisi 4 tüple sağlıyor, bu yüzden deniyerek görmelisin bunu. Ama sanırım sen tüylerin yoğunluğu açısından soruyorsun, o konuda bir fark olmaz, ben jilet de kullandığım halde işe yaramamazlık yapmadı.
Koltuk altı, bacak vs, aynı mantık ve yöntemle her yerde kullanabilirsin. önemli olan hava almaması.
Ağdanın kesinlikle düzenli kullanımda tüyleri azalttığını söyleyebilirim, ayrıca yumuşatıyor da, mesela jiletle alırken nasıl sert çıkıyorsa, 1 kere ağda yapınca bile hemen daha yumuşak çıkmaya başlıyor. makine için bir şey diyemeyeceğim çünkü bende bilmiyorum, deniyorum şuan.
Bildiğim kadarıyla da ciddi bir yan etkisi yok, bünyeye göre kaşıntı ve kızarıklık yapabiliyormuş ama bu zamana kdr burda öyle bir yan etki gören kimse olmadı sanırım.
Umarım faydalı olabilmişimdir..
arkadaslar ben uzun zamandır emla kremı kullanmaktayım uygulamasına gelınce okudumda bazı arkadaslar ıcınden cıkan kaplama bantlarını kullanıyolarmıs ben kendı uygulamamı anlatıyım ben yıllardır bu sekılde kullanıyorum, kremı ılgılı kısıma suruyorum ama kesınlıkle yedırmıyorsunuz tabaka halınde uyguluyorsunuz ve bıldıgınız strec fılımle guzelce hava almıcak sekılde sarıyorum ve 45-50 dk beklıyorum sonuc mukemmel,
Arkadaslar çok oldum billiyorum ama, her eczane veriyor mu? illigina vermeyen olabilir mi? her doktor yazar mi? :sm_confused:
canım sen ne zmndır kullanıyosun herhangı bı yan etkısını gordun mu ??
ben 2,5 yıldır kullanıyorum herhangı bır yan etkı gormedım, ama sunu soylemeden gecemıcem, krem soguk etkı yapıyor sanırım sır agda yaptırırken ılıkta olsa agda ınanılmaz derecede sıcak gelıyor o asamada canım acıyor ıste bıraz ama o kadar sadece hemen gecıyor ve herhangı bır yanma yada baska bısey olmuyor bana oyle gelıyor o anda , sızdede oluyomu bılemıyorum
cok tsk ederım canım bn daha kullanmadım ama kullanmayı dusunuyorum o yuzden sormak ıstedım tskler tekrardan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?