Acısız Epilasyon & Emla Krem

arkadaşlar bugün annem doktora yazdırdı ve aldı fakat ben doğru kremi aldığımızdan şüpheliyim 5 tane tüp ve yanında 5 adet kağıt çerçeveli pansuman koruyucusu çıktı?, biriniz kullandığınız emla kremin resmini koyabilir misiniz acaba ben resim yükleyemediğim için koyamıyorum,yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,inşallah doğru almışızdır

cnm bence doğru olanı almışsın..
zaten 5 tane küçük tüpler halinde
uygularken streçlemeyi unutma sakın
sana şimdiden kolay gelsin şakkıdı

Eklentiler

• $emla krem.jpg
    102,2 KB · Görüntüleme: 54
ayy ne guzel bısey :) kızlar bı yan etkısı yok dımı kullananlar bı aydınlatsanız be cok makbule gecer

ayy ne guzel bısey :) kızlar bı yan etkısı yok dımı kullananlar bı aydınlatsanız be cok makbule gecer

bende aldim merak etme bi yan etkisi yok yani bende olmadi ama uyusukluk saatlerce surdu diyebilirim yapacagin bolgeye kremi bolca suruyorsun bi saat bekliyosun zaten uyustugundan emin oldugunda silip basliyorsun isine ben oyle yaptima.s

peki bu kremin tüy azaltma etkisi varmı arkadaşlar?

ben yeni basladim ama zannetmiyor azaltacagini sadece uyusturuyor acisini yok denecek kadar azaltiyor burda bu kremi bebeklere asi yaparken cok az asi yapilacak yere suruyorlarmis yani asil amaci tuyler degilyerimseniben

of yaaa ne şanssızım.bende uyuşmayanlardanım sanırım.
ilk tüpü yedirerek ikincisini tabaka halinde sürdüm.sera streçle katkat kapattım. 1 saat 10 dk bekledim.
uyuştu gibi oldu ama başlayınca uyuşmada bitti.
ama vazgeçmedim şimdi ikinci iki tüpüde sürdüm yine sarıldım streçlere bekliyorum 1 saat dolsun diye..
olmassa şansıma küsücem artık.. (

e peki sürülen bölgeleri yağlamıyormu yağlayınca yapılmaz çünkü

en önemlısı bırıncı tupu yedırmek 2. tupu tabaka halınde surup strec fılm ıle tamamen kapatmak.hava almamalı.Yoksa tam olmuyor
zaten ıcınde cıkan bandajda aynı işlevi göruyor. 1 veya 2 saat sonra uyusuyor.gercekten mukemmel bır fıkır.hihoyyyta.s.

burdan okuyup almıs ama memnun kalmamıstım. 1 tup kullanmıs uyusmanın u sunu gormemıstım dakıkalarca kremı yedırmeme ragmen..
meger sorun krem degıl benım yanlıs kullanısımmıs.. deneyıpte uyusmayanlar ıcın soylım yerimseniben
ıkı tup aldım tabaka halında surdum.gecen defa dklarca yedırdım de bıse olmadı dıye bı usengeclık geldıgı ıcın yedırmekle ugrasmadım
strecfılmden bı parcada aldım kapattım havada alıyodu sankı aman dedım ustumu cektım uzandım tv seyretmeye 15-20 dk gectı yok bıse bı yarım daha bekledım baktım uyusmus hemde hıc bıse hıssetmıyom.delikafadulden aldım makınayı ohh dunya varmıs be :lepi:
bu arada baktım tupte bıraz kalmıs cok az yanı onuda dudak ustune surdum 5-6 dkda uyustu valla.derı ne kadar ınce olursa o kadar kısa zaman alıyo uyusması demek kı.

Yılmadan deneyın kızlar yerimseniben

gelecek ay tekrar deneyeyim bari.bu kez 4 tüpü birden bitirdim olmadı.
ha birde bu krem benim iç kısımların aşırı şişmesine ve çok hassas olmasına yol açtı.iç kısımları peçeteyle falan kapatmamıştım.peçete kremi emer diye:) iç kısma sürmesemde streçle sarınca orayada bulaştı haliyle.
2 gün önce yaptım hala hafif şiş ve hassas.
malesef memnun kaldım diyemem ben..
nasıl özeniyorum şu hiç his yok diyenlere..

:roflol:

kızlar bu konuyla ilgili formlarda uzun süreli bi inceleme yaptım. sonucunda kıllardan kurtuluoz. sıralama aynen şöle olcak.

önce kabak lifiyle bütün vücudumuzu keselicezzz..temizlicezzz bi süre.
sora emla kullanıp agdamızı yapıcaz....
hemen agdanın arkasına işiyip çişimizi sürceeeeeezzzzz. 1 saat bekleyip yıkıcaz. :teytey:
daha sorada karınca yagı gotto kullancaz düzenli olarak.

:roflol::roflol::roflol::roflol: kılların hakkından geldik sonunda bence ! :enbuyukkk:

unuttuğun bişi var canım,
tüm bu saydıklarını dolunayda yapıcazz :)))

ben bu sefer 2 tüp kullandım 4 tüp kullandığım zamana oranla biraz hissettim ama idare ettim

yok arastırma yaptım etlekmek....

dolunay gerekli değilmiş tam olarakk. keramet sidikteymiş sadece

slm kızlar bişey sorcam bu kremi sürüyoruz kapatıyoruz fln herşey tamam da sonra ağdaya nasıl başlıyorsunuz? yani kremli bölgeyi su sabun yıkıyayıp mı başlıyosunuz yoksa sadece peçete gibi birşey ile sildikten sonra mı? kremli kremli ağda tutmaz ki fisfisfis

ister silip yapıyorsunuz, ister yıkayıp. ben önce silip sonra yıkıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…