Acısız Epilasyon & Emla Krem

kızlar sağlık acağına gitsem desem bana emla kremi yazarmısınız diye yazarmı sizce ?? nasıl söyliyim bilemedim peki normalde fiyatı nekadar bu kremin ?? kremi uyguladktan sonra illa ağdamı kullanmak gerekir eplatörle alsak olurmu ???

Fiyatı 27 lira gibi bşymiş. kremi sürdükten 1 ya da 1,5 saat sonra ağda ya da epilatör farketmiyor arkadaşıma.s.

ben bugün sağlık ocağına yazdırdım, pko nedeniyle tüylenme şikayetim var lazer epilasyon merkezinden tavsiye ettiler dedim doktor erkekti bu arada:) geçen sefer bikini bölgesi için 4 tüp kullandım garanti olsun diye, bu sefer 1 tüp deneyeceğim

Emla'yı sürekli kullanmanın bir zararı varmı diye düşünüyordum.jinekologa sorduk,bikini bölgesi ve genital bölgede kullanılmasında bir sakınca olmadığını söyledi.ıçim rahatladı..
Bilgilerinize...:enbuyukkk:

Son düzenleme:
ilk kez duydum ve acayip heyecanlandım :) .Yarın Sağlık ocağına gidip yazdırmayı düşünüyorum.bende özellikle genital bölgede jilet kullanıyorum diğer türlü inanılmaz acı çekiyorum.aile hekimim erkek umarım yazar.kullanınca sonucu yazarım.umarım acısız bir epilasyon yaşarım ömrümde ilk defa:)
acısız günler kızlar.

selam arkadasla burda okuyunca anneme söyledim dr ilaç yazdırmaya gidince banada emla krem yazdır dıye oda gitmiş yazdırmıs sağlık ocagına driçin kullanıcaksınız demiş annemde epilasyon için demiş yazmıs aldık hemen denedim bıkını bölgeme 2 tüp kullandım birini yedirerek sürdüm diğerini tabaka seklinde bıraktm 1 bucuk saat bekledim hiç acı hissetmedim diyemıcem biraz canım yandı ama önceki acılar yanında bu sinek ısırgı gibi geldi bana aslında hiç acımayabilirdi benden kaynaklanan sorun oldu galıba kremi uyguladıktan sonra strec olmadıgından posetle kapattım burda bı arkadas oylede olur demişti galiba tam kapatamadım hava aldı ama süper sonuçta kurtuldum ve öceden 2aat surerken bu defa yarım saat bile sürmedi eminim ikincisinde hiç canım yanmıcak

merhaba ben de dün iki tüple uyguladım.bir buçuk saatte uyuşmuş durumdaydı.hiçbir şey hissetmedim diyemem ben de .fakat gerçekten hiç alamadığım kısımları bile alırken çok çok az acı hissettim =) bundan sonra emla diyorum başka bir şey demiyorum

kızlar demek her zaman kullansak zararı olmaz ben zararı olur diye son ağdamı emlasız yaptırdım öldüm acıdan sürmediğime pişman oldum madem zarar vermiyo her ağdada sürerim

ben iki tüp kullandım ilkinini yedirerek sürdüm. ikincisini de öyle yüzeysel bir sekilde sürdüm ve sera streçle kapattım üstünü.bir buçuk saatte etkisini gösterdi.çok acı hissettiğin yerlere özellikle fazla sür yedir iyice kremi problem kalmaz

kızlaaar ben gittim doktora cildiyeyee gittim yazmadı niçin istiyosun bu kremi dedikaydirigubbakcemile3 bende epilasyon için dedim çok saçm ahiç gerek yok dedi ve yazmadı :1closedeyes: siz nasıl yazdırdınız sadece sağlık ocaklarımı yazıyor bunu ki.

Offf kızlar yaaaa ben artık ağda acısını geçtim...
Sirden sonra orada meydana gelen tahrişten sonra o acı devede kulak kalıyor
Oturup kalkamıyorum bile oof of

emla krem az önce tarafımdan denenmiştir.. tavsıyelerınıze uygun olarak 2 tüp genital bölgeye uyguladım... 1 saat bekledıkten sonra her 15dk da bir cımbızlı kontrol ettim. sonuç maalesef.. en ufak bir uyuşma dahi olmadı.. el mahkum canım yana yana sirle aldım.. demek ki her bünye bir olmuyormuş... bu da benim şanssızlığım...

bitanem ... o bölgeyi streçledikten sonra bi yarm satten fazla açmamanı tavsiye ederm ... çnkü bu krem hava almadan uyu$turuyo ...

arkadaşlar ne şekilde kullanırsanız kullanın,bu krem her bünyede farklı etki gösteriyor,artık psikolojikmidir nedir ilk önce yine acıyacak korkusunu yenmek gerekiyor galiba,,narkoz bile bazı kişilerde hemen etkisini gösterirken bazılarına daha geç etki edebiliyor........

ben saglık ocagında yazdırdım vee tehsıs koymak gerekıyomus yaa o yuzden dr da basur tesısı koydu bende yazdırdım sızde basur ıcın lazım fln deyın :):):)

ben saglık ocagında yazdırdım vee tehsıs koymak gerekıyomus yaa o yuzden dr da basur tesısı koydu bende yazdırdım sızde basur ıcın lazım fln deyın :):):)

hadi ya az değilmişsin valla ha demek basur teşhisi kondu:)
bende sağlık ocağına gidip birde öyle deneyeyim bakalım
bu defa ne dicekler. teşekkürler ya.:enbuyukkk:

Sağlık ocağına gidip epilasyon için kullanacağım dedim ve yazdı doktor.Ben de lazer epilasyon öncesinde kullanıyorum,genital bölgeme epilasyon yaptırdığım için düşünün siz nasıl acıyacağını :) Ama Emla krem gerçekten etkili oluyor,biraz acı oluyor tabii ama epey bi acıyı azaltıyor.Sürüyorum ve 1 saat kadar streç folyo sarıyorum.

kızlar gecen ay bende kullandım emlayı tamammen uyusma olmadı ama yınede ıyıydı valla ılk defa agdamı yarım bırakmadan bıtırdım... yalnız bende o ay 10 gun adet gecıkmesı oldu acaba acaba emlanın etkısı olabılırmı? benım gıbı sorun yasayan oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…