ya arkadaşlar şimdi bu kremi sürüp tüylerimiz aldık. sonra tala karınca yumurtası yağı yani tüyleri tamamen yok eden ürün varya onu sürsek bi zararı olurmu acaba
Not_Sugareki ben bişey sorucam sadece bikini bölgesi için mi kullanıyosunuz yoksa genital bölgeye kullanıyomusunuz ve genital bölgede herhangi bi zararı var mıdır?
şuan ben aldım fakat kafamdaki soruların yanıtını bulmadan kullanmak istemiyorum
günaydın kızlar emlayı geçen ay epilasyona gitmeden önce kullandım,dediklerinizi harfien uyguladım,aldığım eczaneyede sordum kullandım bir tüp ama hiç bir etki olmadı :çok üzgünüm: bu gün 10:30 da yine seansım var genital bölgem için gidiyorum bu kez 2 tüp kullandım bakalım ne olucak.acı çekmek istemiyorum ,sonucu yazıcam size şans dileyin kızlar bana :a015:
peki ben bişey sorucam sadece bikini bölgesi için mi kullanıyosunuz yoksa genital bölgeye kullanıyomusunuz ve genital bölgede herhangi bi zararı var mıdır?
şuan ben aldım fakat kafamdaki soruların yanıtını bulmadan kullanmak istemiyorumfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?