Acısız Epilasyon & Emla Krem

ben hastanede çalışıyorum ve bu kremi geçen hafta hemşire arkadaşlardan duydum aldım ve denedim ama nasıl kullanıcamı bilemedim
yarım tüp sürüp yedirdim fakat saatlerce beklememe rağmen faydası olmadı.
şimdi netten emla ya bakarken bu siteyle karşılaştım ve yazılanları okuyunca baya şaşırdım
bidahaki sefere sizlerin kullandığı gibi kullancam inş. faydasını görürüm.
dr a yazdırırsanız 5 tl ödüyosunuz ben öyle yaptım.

kızlar bende dün sürdüm 2 saatten faza bekledim ama yok...:1no2:Üşendim 2. sürüp beklemeye acıyla aldım..senağlama
diğer safere 2 tüp kullancam bakalım fayda eder inş. genital bölge için kullanıcam zaten bakalım

ya arkadaşlar şimdi bu kremi sürüp tüylerimiz aldık. sonra tala karınca yumurtası yağı yani tüyleri tamamen yok eden ürün varya onu sürsek bi zararı olurmu acaba

Bilen bi arkadaşımız bu soruların yanıtlarını verebilir mi acaba? Ayrıca arkadaşlar doktorlar bu ilacı yazıyormuş burada okuduklarıma göre lütfen buna dikkat edin

Alla alla ben de yeni duydum bunu.
Bu güne kadar boşa mı acı çekik acep
Yakında cildiyeye gidicem eğer adam yazarsa alıp denemek lazım.
Bir kerede acımadan alalım :)

günaydın kızlar emlayı geçen ay epilasyona gitmeden önce kullandım,dediklerinizi harfien uyguladım,aldığım eczaneyede sordum kullandım bir tüp ama hiç bir etki olmadı :çok üzgünüm: bu gün 10:30 da yine seansım var genital bölgem için gidiyorum bu kez 2 tüp kullandım bakalım ne olucak.acı çekmek istemiyorum ,sonucu yazıcam size şans dileyin kızlar bana :a015:

bakın onun için ben mannem gidiyo ve şöyle yap demiş lazer epilasyon yapan akşam yatmadan önce bi tüp sürüceksiniz bide seans a gitmeden öncede bi tüp sürüceksiniz böylece hiç acı olmuomuş annem öyle yapıo

arkadaşlar lütfen bilen cevap versin yoksa kullanmıcam ben o ilacı...

canım ben kullandım işte bikini genital sürdüm yani süren de var

slm kızlar ilk duyduğumda bi hevesle hemen aldım ve bu gün denedim ama sonuç malasef başarısız oldu.. aynen söylendiği gibi uyguladım ... uyuşmada oldu fakat acı dayanılmaz ...ilk önce makinayla alayım dedim yok olmadı ağdaya döndüm olmadı sonunda jiletle almak zorunda kaldım.. ama yılmadım bidaha denicemmm bakalımmm

emla kremi tariflere göre bikini bölgesinde kullandım ama acı oranı hiç değişmedi. sanırım herkese uyan birşey değil bu o kadar sinir oldum ve aynı zaman da üzüldüm ki anlatamam eah

arkadaşlar önceden yarım kalmış tüpleri kullanan var mı? prospektüste kullanmayın yazıyor ama yine de bir sorayım dedim

kızlar bende şirket doktoruna yazdırdım kutuyla vermediler 1 ufak tüp o kadar analamdım niyeee öle verdi eczane

merhaba ben de geçen gün yazdırdım bir sağlık ocağında.doktor bu aralar da herkes bu kremi yazdırıyor dedi =) ben sordum işe yarıyor mu diye yarar dedi uyuşturur dedi en az yarım saat bekle dedi.bir zararı olup olmadığını sordum hiçbir zararı olmaz dedi.aldım kremi ama 5 tüp var içinde acaba kaç tane kullanmalıyım tamamen uyuşturması için?

Emlayı dün akşam denedim.Ben yararını gördüm.ağdaya başlamadan 1 saat önce bikini,genital bölgeye uyguladım.Streçle kapattım 1 saat sonra ağdaya başladım.Hiç acı hissetmedim, etkisi 1-1,5 saat sürüyor daha fazlasını bilemiyorum.Acı hissettirmemesi güzel fakat sürdükten sonra ben bunu her ağda da sürekli yaparsam zararı olmazmı diye de düşünmeden edemedim.

Şimdi bir doktora danışmayı düşünüyorum devam edip etmemek için..

Ben de 1 haftalık üyeyim buraya ve daha yeni gördm burayı. Bu kremi hemen almalıyım bütün yazılanları okudum eminim doğru kullanım sonrasın da işe yarayacaktır,alkisalkisalkis teşekkür ederim kızlar gelişmelerden haberdar ederim öpüyorum :):1hug:

bayağı zaman önce burada görmüştüm ve geçen cildiyeye gidince doktoruma yazdırdım.Bugün de aklıma geldi öyle bir deneyim dedim. şu an başka yerde kıl olmadığından diz kapaklarım da denedim birine iyice yedirerek sürdüm diğerine de yedirmeden tabaka halinde sürdüm ( burada kimisi yedirince iyi sonuç almış kimi yerdirmeden olduğu için denedim ikisinide) ve yedirmeden sürdüğüm bacağım uyuştu diğerinde hiç bi değişim olmadı.. ilk önce cımbızla bi bakıyım dedim uyuşmuş mu diye baktım hiç bişey hissetmiyorum ağdayla aldım hemen.. gerçekten iyiymiş ama sürdükten sonra bacağımda hafif kaşıntı oldu ve ağda yaptıktan sonrada kızarıklar oldu (normalde ağda yaparken kızarmaz hiç biyerim) ve çok az kaşıntı yanma gibi bişeyler var.. bikini bölgesinde deneyeceğim daha sonrada ama orda daha kötü şeyler olmasından çekiniyorum biraz ama olsn acısız ağda süpermiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…