Acısız Epilasyon & Emla Krem

Saglık ocagında da yazdırabılıyoruz hastanede de..Hatta ben 2 kutu yazdırdım saglık ocagında.Ben yazayımda verırlerse dedı doktor ama verdıler..Fıyatı 28,69 tl dusunun..Etkılı olmayanlar ıcın tekrar soylıyeyım bende de ılk yaptıgımda olmadı ama 2. seansta etkısını gordum.Deneyın

ben bugün sağlık ocağında yazdırdım emla kremi ,dr a epilasyon için kullanmak istediğimi söyledim,hiç sorun olmadı,gidip eczaneden aldım,denediğimde deneyimlerimi paylaşırım
ben sadece bikini bölgesinde kullanacağım.

dün lazer epilasyona gittim yaptırmadan bir saat önce sürüp streçlemiştim
yine de biraz acı hissettim ama emla sürmeden hissettiğim acıyı da biliyorum
eğer bu krem olmasaydı ben lazere devam edemezdim

Allah yapanlardan,satanlardan,alanlardan razı olsun:)

senede bir iki defa sürmekle bir zararı olacağını sanmıyorum
içtiğimiz antibiyortikler daha zararlı diye düşünüyorum
çekilen acıya değmez

bende aldım kullandım sonuç:mükemmel hiç acı çekmedim yaa kimin aklına geldi acaba yanık kreminden acısız epilasyon yapmak alkisalkisalkis

arkadaşlar yeni okudum konuyuda değişik geldi bu krem ne kremiymiiş normalde yada heryerde kullanılabiliyomuymuş bi zararı olmasın sonra uyuşup kalmayalımdelikafadulden

Arkadaşlar emlayı sadece bikini blgenizde mi kullandınız ? ben bacaklarıma düşünüyordummmmm

kızlar harika bir ilaç.. hayatımda ilk kez genital bölgeye ağda yapabildim ...acı yokkkkkkk kaydirigubbakcemile2
kutuda 5 tüp var..bir tüpü sürün yedirin iyice ikinci tüpü tabaka halinde sürün.strec filimle kaplayın üstünü hava almasın ben üstüne çamaşırımıda giyip öyle bekledim.1:45 dakika veya 2 saat bekleyin cımbızla deneyin ağrı varmı diye bende hiç olmadı dokunuşu bile hissetmedim..ve fazlasını silin hafif suyla durulayın hemen ağdayı uygulayın ben bant sir ağda kullandım 10 dakikada tertemiz
ve etkisi geçtikten sonrada herhangi bir acı olmuyor
:lepi:

Son düzenleme:
sevgili bel_sel emla kremi öyle güzel anlatmışsın ki insanın ağda yapası geliyor ama malesef o krem herkesde etkili olmuyoben kullanmaya çalıştım çok az uyuştu yani canım çok yandı ama ablam uyguladı senin dediğin gibi acısız ağrısız yaptı ağdasını o yüzden denemek lazım diyorum bence en rahatı lazer epilasyon çok rahat acısız kesin çözüm herkese tavsiye ediyorum............opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm kızlar ben de emla ya kavuştum sonunda ama daha kullanmadım. ben uyuştuktan sonra ağdacıya gitmeyi düşünüyorum. ilk kez bikini bölgesi için ağdacıya gidicem emlanın cesaretiyle acaba uyuşukluk ne kadar sürüyo bir de ben gidene kadar geçerse? :uhm:

bende yeni aldım haftaya deniyecem ama bu streçle falan nasıl kapatacam anlamadım poşet falan mı giysem ? :bbo:

ya kızlar bu krem artık bana ilk seferki gibi etki etmiyor(( o zaman sadece makinanın dokunuşunu hissediyordum şimdi acıdan epilasyona devam edemiyorum((((((

hava almaması lazım sanırım.streç filmle kaplıycaksın zaten yapışıyo kendi cnm
uyuşukluk da bi saaat fln sürüyo hemen işi halletmeniz lazım
güz güzeli ben kaç aydır kullanıyorm her seferinde uyuşuyo

kızlar emlayı 2 tup suruyorum genıtale anca etkı edıyo 45 dakka sonra lazerım baslıyo acıyı da bıraz da olsa hıssedıyorum

valla kaç zamandır kullanıyorum o ilk 2 kullanımdaki gibi rahat edemedim bir türlü:uhm:

slm kızlar ben dün emlayı kullandım fakat hiç uyuşukluk olmadı bende ama eminim ben yanlış uyguladım senağlama ilk önce 1 tüp sürdüm keşke 2 sürseymişim ve yedirdim 1.buçuk saat bekledim sonra cımbızla baktım fakat acıyodu sonra 2.tüpü sürdüm 1 saat daha bekledim yine uyuşmadı senağlama neyi yanlış yaptım sizce daha 3 tüpüm var yine deniycem şartlandırdım kendimi bu sefer 1ini sürcem diğerini de tabaka halinde bırakcam çünkü küçük bi yerinde kalmıştı orası hafif uyuşmuştu inş bende de işe yarar artık ağda yapmak istiyorum :Saruboceq:

Kızlaar ben dün kullandım...Bende streç olmadığı için buzdolabı poşeti ile kapladım...
Uyuştuğunu hissettim fatkat çok azda olsa acı hissettim hemde dizden aşağısı ve bir bacağım için bir tüp kulladım 2 tüp kullansama daha çok uyuşabilirdi...
Genital bölgeye denicem şimdi ama hava almasını nasıl engellicem onu bilmiyorum...ınşallah yararı olur...

ben hiç kullanmadım alıp deniycem bakalım faydası olucakmızemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…