Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sağlık acağına gitsem desem bana emla kremi yazarmısınız diye yazarmı sizce ?? nasıl söyliyim bilemedim peki normalde fiyatı nekadar bu kremin ?? kremi uyguladktan sonra illa ağdamı kullanmak gerekir eplatörle alsak olurmu ???
emla krem az önce tarafımdan denenmiştir.. tavsıyelerınıze uygun olarak 2 tüp genital bölgeye uyguladım... 1 saat bekledıkten sonra her 15dk da bir cımbızlı kontrol ettim. sonuç maalesef.. en ufak bir uyuşma dahi olmadı.. el mahkum canım yana yana sirle aldım.. demek ki her bünye bir olmuyormuş... bu da benim şanssızlığım...
ben saglık ocagında yazdırdım vee tehsıs koymak gerekıyomus yaa o yuzden dr da basur tesısı koydu bende yazdırdım sızde basur ıcın lazım fln deyın :):):)kızlaaar ben gittim doktora cildiyeyee gittim yazmadı niçin istiyosun bu kremi dedikaydirigubbakcemile3 bende epilasyon için dedim çok saçm ahiç gerek yok dedi ve yazmadı :1closedeyes: siz nasıl yazdırdınız sadece sağlık ocaklarımı yazıyor bunu ki.
ben saglık ocagında yazdırdım vee tehsıs koymak gerekıyomus yaa o yuzden dr da basur tesısı koydu bende yazdırdım sızde basur ıcın lazım fln deyın :):):)