kizlar ben biraz once denedim oyle hic aci duymuyorsun diye bisey yokbiraz acisini indiriyo okadar bende oyle oldu ayni herkesin dedigi gibi yaptim 2 saat bekledim sardim sarmaladim folyayla sonra girisdim ise. ama oyle yazildigi gibi degil. ama insani oyle iyi bir sinirlendiriyo ki anlatamam o kremi bulmak icin neler yaptim bide kac paraya aldim ben birde yurt dysyndayim oyle karneye filanda yazilmiyo 5 tanesini birden aliyosunuz ya onu burda tek tek satiyorlar hemde tanesi 20$ o sinirimle bi basladim iki saat suren savasi ben kazandim ve tertemiz oldum kahrolsun killarrrrrrrrr
emla kremi bnde denicem ama şunu anlamadım arkadaslar. kremi sürüp 40 dk.bekledikten sonra ağdayı uygulamak için o bölgenin kuru olması gerekmiyor mu?çünkü ağda yapışmaz yağlı biyere.komple yıkadıktan sonramı uyguladınız kremi?nasıl yaptınız. deneyenler nasıl yaptıklarını yazarlarsa sevinirim.
ben aldım bacılar sordular epilasyonda kulanıyorum dedim bişi demeden yazdılar hem devlet karşılyosa onlara nekiYa cidden yazarlar mi diye merak ediyorum..Doktor sorarsa ne yapıcaksın bu kremi die :))) ne dicez nasıl yazdırcaz varmı aranızda hic bu kremi sigortadan alan? yarın ben gidicem ilac yazdırmaya bu arada bunu yazdırmayıda denicem..ama sorarsa doktor ne desem diye dusunuyorumbide icindeki tüpler cok kücük ya..insan sunu buyuk krem kutusuna koyar be :))) ikide bi ugrastiricaklar bizi..emla nin üreticisine mektup yazalim
selam mavıs, orada bulamazsan bana yaz kargoyla gönderirim sana.sen canını sıkma emisüprizzzzz
Almanyada yasayanlara bir sorum var: Bu Emla kremi burada satiliyor mu? Ve satiliyorsa nerelerde satiliyor? Bu kremi mutlaka almam lazim cünkü ben cok hassasim. Hayatta tek korktugum sey canimin yanmasi...
Emla kremi Almanyada ezcanelerde satiliyor canim ama Fiyati baya bi pahali bi 39 Euro felandi sordugumda.Türkiyede sigorta karsiliyor ama burda karsilamiyor gerci bi doktora sorsan belkim yazdirabilirsin.CADIARZU
Oha o kadar pahali mi yani? Öf ya ne kadar sevinmistim acisiz bir sekilde tüylerden kurtulabilmeye...
Aynen canim malesef ben Ezcaneye gittigmde für schmerzlose Haarentfernung dedim Emla felan fiyatini söledi bende ayni senin gibi dedim Ohaa :1shok: Sonra sana baska Uyusturucukrem vereyim dedi Anastesikreme buda etkili ama Emla gibi etkili degil dedi.Olsun dedim Denemekten bisey cikmaz.Kullaniyorum Aylardan beri cokta memmunum.Aciyi tamamen yok etmiyor ama inan yinede uyusturuyor.Okadar Acimioyr dayanabiliyorum ben.Hatta bizim burdaki almanlara söledim onlar bile aldi :)) kullaniyor.Acikcasi türkiyedeyken emlayida kullandim bikere okadar abartili acisiz felan diyorlar kesinlikle katilmiyorum.bu Anestezikreminin fiyati cok uygun 4 Euro.:1hug:
Canim 4 ve 39 € arasinda gercekten bayagi bir fark var. 4 € olanin ismi söyler misin? O zaman onu bir denerim...
Anaesthesin Creme canim.bunun kücük tüpte olanida var 20 glik bide büyük tüpü var oda 10 Euro felan heralde.Ezcanede sor sana verirler.:1hug:
Canim umarim olurr.Bana oldu ve halada oluyor kaydirigubbakcemile5Tesekkür ederim canim. Insallah bir faydasi olur...a.s.
Anaesthesin Creme canim.bunun kücük tüpte olanida var 20 glik bide büyük tüpü var oda 10 Euro felan heralde.Ezcanede sor sana verirler.:1hug:
slm acaba türkiyede bu kremin adı anestol olabilirmi emla 25 ytl anestol de 1.lira 750 krş tu ben kızım için aldım bugün ama kullanmadım daha 30 mlg yazıyor uçuk yanık v.b. yaralarda da kullanılıyormuş.işallah aynısıdır orda sorabilirmisin acaba ?tşk ederim.CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?