slm emla krem hakkında kadınlık hissini kaybettirir diye topic açılmış kullanan evli arkadaşlarım bir his kaybı yaşıyor musunuz
mrb maibeyaz..kadınlık hissinin kaybı konuusnda mantıklı geldiğini sölemişsin sonra bizlere yan etkileri hakında link vermişsin sağol ama sonrada bende kullanayım dıosun ne casaretle korkmuo muusn??
haklısın canım ama benim malum yerle bi sorunum yok...ben koltuk altım için deneyeceğim... ben de oranın acısına dayanamıyorum... orada bi sorun olmaz sanırım...
emla cremi burda duydum rüyamda bile gördüm almasam ölürdüm.ama aldim hic de denildigi gibi uyusma falan olmadi.koltuk altina falan sürmeyin kizlar.doktorum cok tehlikeli dedi.kalp krizine yol aciyormus.
ilk önce baskasina aldirdin mi alisiyor koltuk alti.bende dokunamiyrdum teyzem aldi bir defa sonra ben kendim yaptim simdide makineyle bile hallediyorum aci olmuyor alisiyor ilki atlatinca kolay oluyorben koltuk altım için alacaktım bana da öyle dediler vazgeçtim...:çok üzgünüm: benim hiç bir yerimde canım acımaz ama sol koltuk altıma dokunamıyorum bile... neden anlamadım gitti...:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?