ya Kızlar bende merak ettim şu kremi bende deniycem.Sağlık ocağından fln yazdırsak Bağ-kur fln karşılıyomu? fiyat değişiomu yani[/QUOTE
SSk simdi cok inceliyor yada bazi saglık ocakları ne ıcın dıye sormadan tatmın olmadan yazmıyorlar ben denedım olmadı..
emlanın prospektüsünü bulup okumanı öneriyorum:)
Kisiye gore degil yaptırılan işleme gore değişiyor bana gore, ben sir agda yaptırıyorum %75-80 acıda azalma hissediyorum ama zaten lazer epilasyonda agdaya gore daha az acı hissediliyor bu kremle acı hissi %100 hissetmeyebilirsiniz.
Benim bildiğimde Silver din yara ve yanık kremi...hatta dolabımda bir tane var öncesi için değilde
sonrası için olabilir..!
Emla bulanamıyormu bende daha 2 tüp var o zaman idareli kullanmak lazım..
Acısız günler.. a.s.
canım enıstemın kıl problemı yok merak etme ben sordum emla dıye tuttrmusunuz hepınız o da bana yardımcı oldu emlanın ole bı etkısı yok dıe adını da ogrendım sılwerdın kremın adı uyustrma etkılı emla ise hemoroidproblemı olanlar için sılwerdın ise acıyı hıssetmek için surulen bı krem merak edenler için werdım denemek ısteyen denesın hıc bır etkısı zararaıda olmazmıs
ya gercekten öyle mi ben de genital bölgede uygulamayı düşünüyorum.eğer öyleyse kullanmayım.eda bir de bana bu nasıl kullanılıyor söler misin?okudum ama anlamadım pek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?