• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

mrb bayan arkadaşlarım.. ya bu kremi(emla) bende duydum olumlu eleştirilerden yanı sıra olumsuz eleştirilerde var ben açıkcası o yüsden kullanmaya korkuyorum ya diyolar işte doktor tavsiyesi olmadan kullanmayın dıe yan etkiisi olur dıe kafam çok karışık aydınlatan biri olursa çok sevinirim teşekkürler..

slm emla krem hakkında kadınlık hissini kaybettirir diye topic açılmış kullanan evli arkadaşlarım bir his kaybı yaşıyor musunuz

slm delikız.. bende kadınlık hissini kaybettirir dıe duydum. o yüsden işte hiç kullanmadım, kullanmaya da korkuyorum açıkcası. bayan arkadaşlarım bilgi istiyoruz sizden.lütfen yardımcı olun bizlere. his kaybı yaşadınız mı? ne kadar zaman kullandınız bu emlayı?

bu arada delikız sen hiç kullandın mı?

slm emla krem hakkında kadınlık hissini kaybettirir diye topic açılmış kullanan evli arkadaşlarım bir his kaybı yaşıyor musunuz

uyuşturduğu için olabilir... bana mantıklı geldi... CADIARZU Ama hiç kullanmadım... bi de ben deneyeyim bakalım...koltuk altım içim..:utangac:

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb maibeyaz..kadınlık hissinin kaybı konuusnda mantıklı geldiğini sölemişsin sonra bizlere yan etkileri hakında link vermişsin sağol ama sonrada bende kullanayım dıosun ne casaretle korkmuo muusn??

arkadaşlar doktor tavsiyesi olmadan almayın diosunuz zaten okuduğum yasılara bakarak çogu ssk karsılaması ıcın doktora başvuranlar var ve doktor bi sakıncasının olmadını solemıs bu durumda onaydan gecmıs demektir herkesin doktora danısmasına gerek var mı? ayrıca doktora danıstımızda farklı emla kremi mi alıcaz neticede bu krem tek deil mi? dr önerdiği faklı emla mı bayanlar lütfen acil cvp beklıorum bilginiz varsa..

mrb maibeyaz..kadınlık hissinin kaybı konuusnda mantıklı geldiğini sölemişsin sonra bizlere yan etkileri hakında link vermişsin sağol ama sonrada bende kullanayım dıosun ne casaretle korkmuo muusn??

haklısın canım ama benim malum yerle bi sorunum yok...:utangac: ben koltuk altım için deneyeceğim... ben de oranın acısına dayanamıyorum... orada bi sorun olmaz sanırım...

Son düzenleyen: Moderatör:
haklısın canım ama benim malum yerle bi sorunum yok...:utangac: ben koltuk altım için deneyeceğim... ben de oranın acısına dayanamıyorum... orada bi sorun olmaz sanırım...

hmm anladım cnmCADIARZU:çok üzgünüm: ya peki bana kim yardım edebilir kullanmalımııymsenağlama yardımcı olun arkadaşlar

Burdan duymuştum emla kremi hemen aldım vede kullandım çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim korkulacak hiç bir şey yok hihoyyyt

teşekkürler güsell yorum için.fakat sonradan kadınlık hissini öldürür diyolar bu ne diyorsun? ayrıca doktora danıştın mı? dr danışmadan kullanmayın diyen de var da..

Arkadaşlar ben bu emla kremi kulladım fakat hiç bir etki yapmadı,söylenenleri aynen uyguladım ama olmadı acaba ilk defa ağda yaptığım için olabilirmi diyicem ama ağdayla uyuşmanın alakası yok.

emla cremi burda duydum rüyamda bile gördüm almasam ölürdüm.ama aldim hic de denildigi gibi uyusma falan olmadi.koltuk altina falan sürmeyin kizlar.doktorum cok tehlikeli dedi.kalp krizine yol aciyormus.

emla cremi burda duydum rüyamda bile gördüm almasam ölürdüm.ama aldim hic de denildigi gibi uyusma falan olmadi.koltuk altina falan sürmeyin kizlar.doktorum cok tehlikeli dedi.kalp krizine yol aciyormus.

ben koltuk altım için alacaktım bana da öyle dediler vazgeçtim...:çok üzgünüm: benim hiç bir yerimde canım acımaz ama sol koltuk altıma dokunamıyorum bile... neden anlamadım gitti...:uhm:

ben koltuk altım için alacaktım bana da öyle dediler vazgeçtim...:çok üzgünüm: benim hiç bir yerimde canım acımaz ama sol koltuk altıma dokunamıyorum bile... neden anlamadım gitti...:uhm:
ilk önce baskasina aldirdin mi alisiyor koltuk alti.bende dokunamiyrdum teyzem aldi bir defa sonra ben kendim yaptim simdide makineyle bile hallediyorum aci olmuyor alisiyor ilki atlatinca kolay oluyor

ya kızlar kalp krizi riski ne yaaaa :(
az önce sürdüm koltuk altıma aldım ohh be ne rahat ne acı var ne bişii diodum a aa bi okudum sevincim kursağımda kaldı.....

Back