• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

ya kızlar bende emla krem sayesinde bikini bölgemi çok rahat almaya başlamıştım.. sağlık ocağında yazdırıp kolayca alabiliyordum... ama şimdi hangi eczaneye sorsam emla artık yok diyorlar.. bi süre çıkmış sonra gelmemiş bi daha..

öyle birşey var mı_?

bi de emla yerine buna benzer başka birşey biliyor musunuz_?

Anestol pomatı dene canım,eczaneden alabilirsin.

:a015::a015::a015::a015::a015:
canım eczanelerde bulunuyo ben 27.ytl ye aldim...buyuk ihtimalle tüm eczanelerde vardir..yoksa bile siparis edersin getirtirler..

ben bulmadım okremi ya.stoklarda bitmiş galiba .sizin bulduğunuz yerin adresini alabilirmiyim .

Evet kızlar ...Bu krem Kesinlikle süper...Tarafımdan denendi ve onaylandı..Artık jilete son...Forumda okumuş ve kullanmaya karar vermiştim..bugun denedim...inanılmaz bişey bu ya...bugune kadar çektigim acıya yazık vallahi :( inanın sanki jiletle alıyomussunuz gibi acısız...hatta ben makineyle alıyorum..makinenin derimde gezdigini bile hissetmiyorum..Bazı arkadaşlar kremi sürdükten sonra biraz acı oldugunu soylemişler...ama ben hiçbişey hissetmedim..hala da uyuşuk bi haldeyim :P etkisi gecince kim bilir nasıl agrıcak oralar buralar :Roflol: Süper bişey..emla kremi tavsiye eden arkadaşlara teşekkürlerrr....ayrıca krem sigorta tarafindan da karşılanıyomuş..yazdırıp ücretsizde alabiliyosunuz...

selam arkadaslar bende burda okudum heveslendim :)))gittim yazdırdım doktorda genç bi adam...dedim içimden "İnşallah nerede kullanacaksın die sormaz.."dedim gittim dedim "Emla diye bi krem istiyorum..."demez mi"Nerde kullanacan?"yalan bulamadım ve agzımdan kaçtı"Epilasyon için.."adamın yüzü kıpkırmızı oldu ben nası bakacam bi daha adamın yüzüne?bide aptal eczacıyanlış ilaç vermiş boşuna 2 saat boşuna bekledim :))) gidip gene yeniden yazdırcam

EMLA yerine EMULOVATE yi verdi :((( oooooffff offffffffffff

yaa ben bu emla kremi dendim ddediğiniz gibi tabaka halinde sürdüm ilk başta bacağımın küçük bi bölgesine kremi tabaka halinde sürdüm 1 saat kadar bekledim sonra kontrol ettim yine kıllar çekince acıyor biraz daha beklettim yine çekince acıyor acaba sıkık mı saramadım offf hayatımda ilk defa ağda yapacaktım acı duymayacam diye emlayı aldım ama sonuç sıfır hsyatım boyunca kıllı kalacam heralde

ben hiç acı duymayacağımı zanettmiştim kullananlar söylesin acı oluyor mu siz yaptığınızda

evet kızlar bende yaklaşık 2.5 senedir epilasyona gidiyorum emlayı bende kullandm fakat epilasyon sırasında pek bi işe yaramadı sadece epilasyondan sonra yanmasını engelledii ki buda yeteerli benm içinn :)

kızlar bende denedim emlayı nedense bende hic uyusukluk yapmadı 1 saat bekledım ve canım hale yanıyordu.hatta kızlar bes tanenın hepsını bıtırdım bukadar olur yanı.en sonunda kendı kendıme dusunup bırak su emlayı dedım ve basladım yolmaya eldıvenle aldım kızlar bılıyomusuz resmen kan cıktı yoldugum yerlerden cok canım yandı ama sımdı sonuc mukemmel ıkıncı seferde o kadar acımadı aslında alınabılıyomus kızlar...

denicem bakalım bir saat oldu bekliyorum hala acı hissi olacak gibi ama bir saat daha bekleyeceğim iinş. acısız olur....

yapmayın kızlar ya buda işe yaramıyosa ne halt edicem ben.ergenliğimden beri iki kere ağda girşimim oldu malum bölgeye ikisindede ağdayı çekemedim malesef.işte deniz zamanı falan biraz jilet biraz makineyle hallediyoruz ama bu böyle gimez artıkın,bişeyler yapmam lazım.artık kendimde rahatsız olmamla birlikte bi evlilik mevlilik olursa neyaparım hiç bilmiyorum ben umutlarımı bu kreme bağlamıştım ya

ben 6 aydir kullaniyorum emlayi 2 tup surup strechle sarip agdaya oyle gidiyoeum inanin hic acimiyor gecen gidisimde 1 tup kalmisti onu surdum o zaman bile acimadi. yinede 2 tanesi ideal...

kaydirigubbakcemile3

ya fiyat önemli değil benim için..
önemli olan ankara'da nerede olduğu..
bilen var ı arkadaşlar

emla kremi bnde denicem ama şunu anlamadım arkadaslar. kremi sürüp 40 dk.bekledikten sonra ağdayı uygulamak için o bölgenin kuru olması gerekmiyor mu?çünkü ağda yapışmaz yağlı biyere.komple yıkadıktan sonramı uyguladınız kremi?nasıl yaptınız. deneyenler nasıl yaptıklarını yazarlarsa sevinirim.

Evet kızlar ...Bu krem Kesinlikle süper...Tarafımdan denendi ve onaylandı..Artık jilete son...Forumda okumuş ve kullanmaya karar vermiştim..bugun denedim...inanılmaz bişey bu ya...bugune kadar çektigim acıya yazık vallahi :( inanın sanki jiletle alıyomussunuz gibi acısız...hatta ben makineyle alıyorum..makinenin derimde gezdigini bile hissetmiyorum..Bazı arkadaşlar kremi sürdükten sonra biraz acı oldugunu soylemişler...ama ben hiçbişey hissetmedim..hala da uyuşuk bi haldeyim :P etkisi gecince kim bilir nasıl agrıcak oralar buralar :Roflol: Süper bişey..emla kremi tavsiye eden arkadaşlara teşekkürlerrr....ayrıca krem sigorta tarafindan da karşılanıyomuş..yazdırıp ücretsizde alabiliyosunuz...

Canım evet sigorta karsılıyor dr. ne ıcın soruyor hadı dr. kafaya aldın dıyelım yazdırdın receteye ama bu seferde eczanede takılıyorsun cunku eczane vermıyor benım basıma geldı, ama sansa alan arkadaslar varsa bılemem tabı

mrb kızlar..aranıza yenı katıldım umarım kabul edrsınız..ben de bgun aldım bırazdan denıcem emlayı cok umutluyum ıns sonuc ıı olur :)

kizlar ben biraz once denedim oyle hic aci duymuyorsun diye bisey yokbiraz acisini indiriyo okadar bende oyle oldu ayni herkesin dedigi gibi yaptim 2 saat bekledim sardim sarmaladim folyayla sonra girisdim ise. ama oyle yazildigi gibi degil. ama insani oyle iyi bir sinirlendiriyo ki anlatamam o kremi bulmak icin neler yaptim bide kac paraya aldim ben birde yurt dysyndayim oyle karneye filanda yazilmiyo 5 tanesini birden aliyosunuz ya onu burda tek tek satiyorlar hemde tanesi 20$ o sinirimle bi basladim iki saat suren savasi ben kazandim ve tertemiz oldum kahrolsun killarrrrrrrrr

Back