ya kızlar bende emla krem sayesinde bikini bölgemi çok rahat almaya başlamıştım.. sağlık ocağında yazdırıp kolayca alabiliyordum... ama şimdi hangi eczaneye sorsam emla artık yok diyorlar.. bi süre çıkmış sonra gelmemiş bi daha..
öyle birşey var mı_?
bi de emla yerine buna benzer başka birşey biliyor musunuz_?
Anestol pomatı dene canım,eczaneden alabilirsin.
canım eczanelerde bulunuyo ben 27.ytl ye aldim...buyuk ihtimalle tüm eczanelerde vardir..yoksa bile siparis edersin getirtirler..
Evet kızlar ...Bu krem Kesinlikle süper...Tarafımdan denendi ve onaylandı..Artık jilete son...Forumda okumuş ve kullanmaya karar vermiştim..bugun denedim...inanılmaz bişey bu ya...bugune kadar çektigim acıya yazık vallahiinanın sanki jiletle alıyomussunuz gibi acısız...hatta ben makineyle alıyorum..makinenin derimde gezdigini bile hissetmiyorum..Bazı arkadaşlar kremi sürdükten sonra biraz acı oldugunu soylemişler...ama ben hiçbişey hissetmedim..hala da uyuşuk bi haldeyim etkisi gecince kim bilir nasıl agrıcak oralar buralar :Roflol: Süper bişey..emla kremi tavsiye eden arkadaşlara teşekkürlerrr....ayrıca krem sigorta tarafindan da karşılanıyomuş..yazdırıp ücretsizde alabiliyosunuz...
Evet kızlar ...Bu krem Kesinlikle süper...Tarafımdan denendi ve onaylandı..Artık jilete son...Forumda okumuş ve kullanmaya karar vermiştim..bugun denedim...inanılmaz bişey bu ya...bugune kadar çektigim acıya yazık vallahiinanın sanki jiletle alıyomussunuz gibi acısız...hatta ben makineyle alıyorum..makinenin derimde gezdigini bile hissetmiyorum..Bazı arkadaşlar kremi sürdükten sonra biraz acı oldugunu soylemişler...ama ben hiçbişey hissetmedim..hala da uyuşuk bi haldeyim etkisi gecince kim bilir nasıl agrıcak oralar buralar :Roflol: Süper bişey..emla kremi tavsiye eden arkadaşlara teşekkürlerrr....ayrıca krem sigorta tarafindan da karşılanıyomuş..yazdırıp ücretsizde alabiliyosunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?