• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

Emla kremi ben sir agda yaptırırken kullanıyorum acikcasi sir agdaya emla kremle basladim desem yeridir.

kullanısı: özel bolgeye yogunluga gore 1,5-2 tup gidiyor surup ( tamamen yedırmıyosunuz ) strec filmle ıyıce sarıyorsunuz ve 45dk. bekletıyorsunuz zaten bu sure zarfında hıssıslıgı hıssedıyorsunuz, 45 dk sonra su degdurmeden bır selpak ıle temızleyın ve ıslemınızı ne yaptırıcaksanız gerceklestırebılırsınız kremın etkısız hale gelme suresı yıne 45dk. ile 1 saat arasında degısmektedır, bende tek sorun oluyor ben sir agda yaptırdıgım ıcın krem o bolgeyı bayaga hassaslastırıyor sir agda cok sıcak gelıyor yanma acısı oluyor bır tek , birde unutmadan bu krem %100 uyusturmuyor %70 yaklasık uyusma saglıyor oda kremsız duruma gore hıcbırsey degıl ben dayanıyorsam (canım cok tatlıdır) dayanılmıcak gıbı degıl yanı,

umarım yardımcı olabılmısımdır canım sana

kullandım bukadarını tahmın etmemıştım iki saat beklemem gerektiğini sanıyordum burda yazılanlardan 20 dk sonra uyuştum ve hiç birşey hissetmedım epilasyonuda yaklasık 1,5 saat sonra yaptırdım ama süpermış hiç acı filan yokk......................(demekkı etkisi kişiye göre değişiyor)

Kisiye gore degil yaptırılan işleme gore değişiyor bana gore, ben sir agda yaptırıyorum %75-80 acıda azalma hissediyorum ama zaten lazer epilasyonda agdaya gore daha az acı hissediliyor bu kremle acı hissi %100 hissetmeyebilirsiniz.

emlanın prospektüsünü bulup okumanı öneriyorum:)

kaydirigubbakcemilemirmirmirmirbn bılgımı paylastım ısteyen dener kullanır emla dıorum kullandım prospektüsü okudum aldgmda zaten bn yararını gormedım gorenler kullansın herkese tüysüz gunler dılerımkaydirigubbakcemile5

Kızlar bende kullanıyorum emla kremi ve faydasını görüyorum.Tabi hepimizin acı eşik değerleri farklı olduğu için herkeste aynı etkiyi göstermemesi doğal.%100 acı hissetmiyorsunuz diye bir şey yok biraz hissediliyor ama yinede makina ile alırken yüzünüz şekilde şekile girmiyor.Birde bölgeye göre değişiyor.Örneğin bacaklarda daha etkili olurken koltukaltı ve malum bölgede biraz daha hassas olduğundan daha fazla acı hissedilebiliyor.Ama emla krem almalıyım diye sorarsanız bence deneyin derim.

Kisiye gore degil yaptırılan işleme gore değişiyor bana gore, ben sir agda yaptırıyorum %75-80 acıda azalma hissediyorum ama zaten lazer epilasyonda agdaya gore daha az acı hissediliyor bu kremle acı hissi %100 hissetmeyebilirsiniz.

ben ağdayı çok rahat yapıyordum emlaya hiç gerek duymadan
ama lazer epilasyonu emlasız yaptıramam

Benim bildiğimde Silver din yara ve yanık kremi...hatta dolabımda bir tane var öncesi için değilde
sonrası için olabilir..!

Emla bulanamıyormu bende daha 2 tüp var o zaman idareli kullanmak lazım..

Acısız günler.. a.s.

Benim bildiğimde Silver din yara ve yanık kremi...hatta dolabımda bir tane var öncesi için değilde
sonrası için olabilir..!

Emla bulanamıyormu bende daha 2 tüp var o zaman idareli kullanmak lazım..

Acısız günler.. a.s.

emlayı neden bulamıyorsunuz anlamadım eczanelerde war..sılwerdın sonrasında demıssın ama dııl canım öncesınde yanıkların cok acıo yada yaraların onun için orayı uyusturuo bu da ole once suruosun uyusturuo snra gayet rahat yapıosun etkısı emladan daha fazla bence sengözlerimebaksanab

Her eczanede olmayabılıyor bazen, ama genelde 1-2 tanede olsa ellerınde oluyor arastır mutlaka bulursun piyasada var ...

Tek sorun tuplerı cok ufak ve zaten yarısı hava dolu pahalı ve hemen bıtıyor 2 kullanımlık benım ıcın 1 defada 2 tup kullandıgım ıcın

Buweke ; cnm sen kullanmaya devam et o zaman silverdin i...
Bu krem anestezi için üreliten bir krem değil...Anes.için emla üretilmiş..
Tebi senin tercihin bu... istediğini kullanmakdan özgürsün..!

Berfinbilgen ; dediğin doğru şekerim yarısı hava ile dolu.. ama sskdan alırsan 2,5 lira ödersin ve
acımazsın versin paraya.. :)

Acısız günler..
a.s.

kızlar ben de aldım bu kremi.yarın malum bölgemde deniycem yalnız prespektüsünden hiçbir şey anlamadım.bir de oraya normal ağda mı yoksa sir ağda mı yapayım.yani sir ağda yapışıo fln denio yaa...

canım enıstemın kıl problemı yok merak etme ben sordum emla dıye tuttrmusunuz hepınız o da bana yardımcı oldu emlanın ole bı etkısı yok dıe adını da ogrendım sılwerdın kremın adı uyustrma etkılı emla ise hemoroidproblemı olanlar için sılwerdın ise acıyı hıssetmek için surulen bı krem merak edenler için werdım denemek ısteyen denesın hıc bır etkısı zararaıda olmazmıs

arkadaşım enişten sanırım yanlış anlamış. emla anestezik bir krem hemoroidle alakası yok. sanırım yanlış bir ilaç çağrıştırmış ismi. her doktor her ilacı doğru hatırlıycak diye bişy yok, kafası o an doludur yanlışını söylemiştir

neler var mi hayatta benim haberim yok.. anestezik bir krem epilasion icin
bende cok aciyor diye epilasion aletini attim bir köseye jilet kulaniyorum ama ertesi gün cikiyor hemen
bende denemek isterim dogrusu ama bayada pahali hani epilasion icin kulanmak icin baya masrafli... en kisa zamanda almak isterim....

bende emla krem için uzun süre kullanıldığında kullanılan bölgede his kaybına yol açtığını duydum hala kullanıyorum ama kullanırken çok tedirginim acaba sizlerde böyle bişey duydunuz mu?

ya gercekten öyle mi ben de genital bölgede uygulamayı düşünüyorum.eğer öyleyse kullanmayım.eda bir de bana bu nasıl kullanılıyor söler misin?okudum ama anlamadım pek.

ben kullanırken o bölgeye bolca sürüyorum elimle masaj yaparak iyiyce yediriyorum üzerinide streçle kapatıyorum hava almasın diye üzerine de çamışırımı giyiyorum 1 saat bekliyorum sonra deniyorum acı azalmışsa eger alıyorum ama sakın bişey hissetmiceğini düşünme yinede acı oluyor kolay gelsin

arkadşlar bende bu kremi kullanmak istiyorum ama tam olarak nasıl kullanılacak onu anlamadım kremi sürüp 1buçuk 2 saat beklettikten sonra yıkıyomuyuz

ya kızlar bende emla krem sayesinde bikini bölgemi çok rahat almaya başlamıştım.. sağlık ocağında yazdırıp kolayca alabiliyordum... ama şimdi hangi eczaneye sorsam emla artık yok diyorlar.. bi süre çıkmış sonra gelmemiş bi daha..

öyle birşey var mı_?

bi de emla yerine buna benzer başka birşey biliyor musunuz_?

Back