Acısız Epilasyon & Emla Krem

slm kıslarrr ayyyy dün akşam sinir oldum burda bazı arkadaşlar anestol kremde işe yarıyo demişler bende gittim aldım çok cüzi bi fiyat allahtan aldım akşam iftardan sonra denedim yarım saat bekledim yok birdaha sürdüm yarım saat daha bekledim gene yok hadi bir saat falan bekliyim dedim ama nerde hatta daha çok acıdı bile diyebilirim aklınızda bulunsun anestol bende hiiiiiçççç bi işe yaramadı ne kadarda heveslenmiştim şimdi emlayı alıcam birde onu deneyecem ama korkuyorum o kadar parayı veripte gene işe yaramazsa diyesenağlamaay ben ne yapıcam bıktım artık her hafta onu jiletle almaktan senağlamahatta haftaya bile varmıyo buda benim deneyimim işte çokkk kötü bi deneyim oldu ama neyse:1shok:

süper bir fikir bende alıcam, acaba kremin yağı sir ağdanın etkisini azaltır mı??

selam arkadaşlar anestol hiçççççççç bi işe yaramıyor...Bi tek arı sokmasında [geçen beni arı soktu]işe yarıyor sızlamayı azaltıyor o kadar.Ama emlayı şiddetle tavsiye ederim.Denenmiştir...

haaarika bişey bu EMLA KREM:))) acaip mutluyum ya,

geçen gün sabah 8de kalktım,malum bölgeye emlayı sürdüm iyice kapattım 3-4kat giydim ve bidaha yattım,10.30da kaklıp hemen epilasyona başladım ve inanamadııııııııım:)) hiiç acı duymadım,hemde makineyle aldım ya,şokk oldum,acaip sevindim ya,ve benim her almamda acıdan kıvranırdım ama şimdi takır takır aldım ohhh:))

ama alt taraflara çok etki etmedi,oraları da eldivenle aldım,birazcık acıdı.
EMLA GİBİSİ YOOOOOOK:)))

selam daisy bu kremi almayı düşündüm okudukça hassas bölgemde kullanıcam ama krem sonrası beklemeden sonra ağdamı epilasyon aletiylemi almalı soğuk ağda nasıl?

ben gidip yazdırdım
doktor epilasyon için mi dedi.evet dedim hemen yazdı
ama eczaneye gittim
bu krem depolarda yok.aramayın boşuna dedi:uhm:

slm kızlar ben bi ecz gittim sordum yok dedi onun yanındaki bi ecz daha sordum o da yok dedi ama %99 buldururum dedi ecz deposunda özellikle telefon açıp sordu bazıları buluyo

Hollandada var ben kendim eczaci asistanligni okudugum icin uzun uzun cekmeceler var ici haplarla dolu bi cektiydim baktim emla krem.. vay vay vay gardasim can dostum sendemi burdaydin dedim :roflol:naniknanik

nisbet mi yapıyosun sen bakimmmkaydirigubbakcemile
ya ben nerde bulcam şimdi hollandadan daha yakın bi yer lazım galiba-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

harika bir krem
ağda için gerek duymuyordum ama lazer epilasyonu emla olmadan yaptıramam
fakat bulunamıyor
eşim belki 15 eczane dolaşıp bulmuştu
sağolsun:)

bu emla kremi bnde kullandım we hıc yararını gormedım enısteme sordum enıstem doktor benım onun pek fazla uyustrmaya yararı olmaz dedı bı krem soledı onu alıcam emlanın ole uyustrma konusunda o kadar etkısı yokmus kremın adını iice ogrenıp solerım arkadaslar su anda aklımda dııl

seker ne oldu ogrendinmi adini enistenden

uzun süredir emla kullanan arkadaşlar var mı ? var ise herhangi bi yan etkisi olmadı mı kullandığınız bölgede ? birde acaba eniştenizden öğrenebildiniz mi kremin ismini ?

enişteniz kullanmış mı bizzat?
biz kullananlar olarak yorum yapıyoruz canım kaydirigubbakcemile2
ayrıca doktorlüar "acımayacak" derler acır değil mi?:) doktor herşeyi bilemez yani a.s

ya Kızlar bende merak ettim şu kremi bende deniycem.Sağlık ocağından fln yazdırsak Bağ-kur fln karşılıyomu? fiyat değişiomu yani

ya kızlar ben sağlık ocağına sordurdum ordaki doktor reçeteyle yazıldığını söylemiş başkasının başına böyle bişey geldimi???

enişteniz kullanmış mı bizzat?
biz kullananlar olarak yorum yapıyoruz canım kaydirigubbakcemile2
ayrıca doktorlüar "acımayacak" derler acır değil mi?:) doktor herşeyi bilemez yani a.s

canım enıstemın kıl problemı yok merak etme ben sordum emla dıye tuttrmusunuz hepınız o da bana yardımcı oldu emlanın ole bı etkısı yok dıe adını da ogrendım sılwerdın kremın adı uyustrma etkılı emla ise hemoroidproblemı olanlar için sılwerdın ise acıyı hıssetmek için surulen bı krem merak edenler için werdım denemek ısteyen denesın hıc bır etkısı zararaıda olmazmıs

Silverdin i bana estetisyenim iğneli epilasyondan sonra kullanmam için önermişti,acıyı hafifletiyor,ama zannetmiyorumki emlanın yerini tutsun,çünkü uyuşturmuyor kızlar..

ben emlayı 2,5 saat tuttum hatta 1 tüp yedirdim 2. tüpü sürdüm sonra hava almasın diye belimden vae bacaklarımdan her yanımdan kapattım :1rolleyes: ama sonuç hüsranbenneyaptımki sadece birazcık acıyı azalttı ama dudaklarda acı tam gaz yola devam bir hsldeydi neden olmuş olabilir:1no2: bi fikri olan var mı? fisfisfisfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…