kızlar emla krem hakkında şüphesi olan arkadaşlar varsa bende aynen sizin gibiydim ama puff'un tavsıyesıne uydum ve gittim sağlık ocağındaki doktora (erkek doktor) yazdırdım.adam o ne kremı hiç duymadım dedı baktı ilaç rehberınden ve hiç bişey sormadan yazdı.ben 2 tüp kullandım. ilk tüpü yedirerek sürdüm. ikincisini tabaka halınde yaydım.ve serayla kapattım ardından birde peçete koydum üstüne 1.5 saat bekledım:) baktım çekınce hiç bişey anlamıyom hissetmıyom.hemen kremı temızleıdkten sonra başladım soğuk ağda bantlarıyla almaya.ya gerçekten süper bişey.ama sadece bıras daha bekletmem gerekıyomuş.çunku bazı bölgeler daha hassas olduğu için acıyı hissedebılıyosunuz oralarda.o yuzden bıraz daha sabretmek şart.ben kesınlıkle tavsıye edıyorum tedırgın olan arkadaşlara..öpüyorum hepınızıiiiii
Hollandada varben kendim eczaci asistanligni okudugum icin uzun uzun cekmeceler var ici haplarla dolu bi cektiydim baktim emla krem.. vay vay vay gardasim can dostum sendemi burdaydin dedim :roflol:naniknanik
bu emla kremi bnde kullandım we hıc yararını gormedım enısteme sordum enıstem doktor benım onun pek fazla uyustrmaya yararı olmaz dedı bı krem soledı onu alıcam emlanın ole uyustrma konusunda o kadar etkısı yokmus kremın adını iice ogrenıp solerım arkadaslar su anda aklımda dııl
birde acaba eniştenizden öğrenebildiniz mi kremin ismini ?bu emla kremi bnde kullandım we hıc yararını gormedım enısteme sordum enıstem doktor benım onun pek fazla uyustrmaya yararı olmaz dedı bı krem soledı onu alıcam emlanın ole uyustrma konusunda o kadar etkısı yokmus kremın adını iice ogrenıp solerım arkadaslar su anda aklımda dııl
bu emla kremi bnde kullandım we hıc yararını gormedım enısteme sordum enıstem doktor benım onun pek fazla uyustrmaya yararı olmaz dedı bı krem soledı onu alıcam emlanın ole uyustrma konusunda o kadar etkısı yokmus kremın adını iice ogrenıp solerım arkadaslar su anda aklımda dııl
enişteniz kullanmış mı bizzat?
biz kullananlar olarak yorum yapıyoruz canım kaydirigubbakcemile2
ayrıca doktorlüar "acımayacak" derler acır değil mi?:) doktor herşeyi bilemez yani a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?