kızlar yeni ağdadan geldim yolunmuş tavuk gibi oturuyorum:roflol:
sürdüm emlayı genitale, serayla sardım ama pek güzel saramadım, 2 tane de don giydim. 1 saat 45 dk bekledim.dokunduğum zaman uyuşuk olduğunu hissediyodum ama cımbızla çekince yine de acı hissediliyodu. ama nasıl diim, normalde yaşıcam acının 4te 1i kadar ancak. neyse bi cesaret gittim aldırdım. hissettim acıyı ama asssslaaaaa normal bi acı kadar değildi. ben orayı ilk defa ağdayla aldırdım, 23 yıllık kök düşünün yani:roflol:
şimdi uyuşukluğu geçti de, tek tük kalan kılları cımbızla bile çekemiyorum, baya iyi bişi bu krem. ama bi daha asla aldırmıcam çünkü her yerim mosmor oldu:çok üzgünüm:
bende de sıfır his olmadı ama normalde bır kıl bıle cekemıyordum kaç yıldır jiletle ala ala kökerin masallahı vardı..
ama bu sefer aşağılar hariç geri kalan her yerı duraksamadan alabıldım..
aşağıları alamamamım sebebı de malum koca karnım
ama diğer aldıgım yerlerde morardı kanadı fılan.. :1no2:
ama bende ıkıncıyı yıne emla surup kuafore aldırmayı dusunuyordum da sen kuaföre aldırdıgın halde mı morardı nıye acaba ??.. birde ne kadar suruyor ortalama kuaförde alınması?..
kızlar yeni ağdadan geldim yolunmuş tavuk gibi oturuyorum:roflol:
sürdüm emlayı genitale, serayla sardım ama pek güzel saramadım, 2 tane de don giydim. 1 saat 45 dk bekledim.dokunduğum zaman uyuşuk olduğunu hissediyodum ama cımbızla çekince yine de acı hissediliyodu. ama nasıl diim, normalde yaşıcam acının 4te 1i kadar ancak. neyse bi cesaret gittim aldırdım. hissettim acıyı ama asssslaaaaa normal bi acı kadar değildi. ben orayı ilk defa ağdayla aldırdım, 23 yıllık kök düşünün yani:roflol:
şimdi uyuşukluğu geçti de, tek tük kalan kılları cımbızla bile çekemiyorum, baya iyi bişi bu krem. ama bi daha asla aldırmıcam çünkü her yerim mosmor oldu:çok üzgünüm:
a.s
ya kızın eli çabuktu aslında, bacaklarımı 10 dakkada aldı ama genital bi 20-25 dk sürdü, kız da dedi zaten ben genitali hızlı alamam pek diye. normalde onu da 10 dakkada yapıyolar galiba, arkadaşlarım öle diyodu.
ama yine de süper bişimiş çünkü dediğin gibi 1 kıl bile çekemezken resmen hepsini aldırdım:roflol: bi de bi güzelliği daha var, çekerken biraz acıyo ama sadece o anlık, sonrasında hiç bi acı-yanma falan olmadı bende, ki normalde ağdadan sonra 2 gün acır benim bacaklarım bilea.s
Geçen Yaptiğimda Bir Faydasi Olmamişti Acimişti şimdi Tekrar Denedim 3 Tüpü Birden 2 Saat Bekleyecem Bakalim Sonuç Ne Olacak
ya kızlar bu sera yemeklerın ustune gecırdıgımız parlak posetlermı oluyo benmı cok cahılım:roflol: bide vajınal bolgeyı nasıl sarıyorsunuz :uhm:
bugün kullamdım.malum bölgeye.....her ağda maceramın sonu duşta jilet elimde bitiyodu,bu sefer öyle olmadı.belkide 27 ytl yi bayıldığım için hırs yaptım.ama acıyı sıfırlamıyo,sadece azaltıyo.benim en azından öyle oldu.karınca yumurtası yağına gelince,bacaklarıma denedim.aaa süper bişi derken olmadığını anladım.kılları geciktiriyo.sonuç alanda varsa mükemmel.kılından kurtulmuş bi kadın başka ne isteyebilirki......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?