Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar surdum emlayı 1 tupu yedırdım 2. tupude tabaka halınde surdum beklıyorum allahım ne olur ıse yarasın yhaa
üstünü ört bide 1 saat sonra aaa uyuşmamış diyip silme genelde 1 buçuk saat sonra etkisini gösteriyor. inşallah işine yarara.s.
Ya böyle birşey varmı gerçekten bende ilk fırsatta yazdırcam sağlık ocağından ve denicem
hazır vaktide gelmişken
kızlar daha bugun okudum ve dayanamadım gittim eczaneye durumu anlattım adam bana emla ya gerek yok pahalı aynı etkiyi anestolda yapar dedi sürdüm ilk 3. dakkada acıdı 15. dakkada acıdı 1saat geçti gene acıdı hassaslaştı yani cildim ama ilk kullanımımdı ve jiletten tüyler sertleşmişti yumuşak olan tüylerde hiç acımadan çıktı aceba diyorum ilk kullanım böyle yapıyoda sonrakiler mi iyi oluyo sadece dizden altına uyguladım makinayla aldım tüyleri karınca yumaurtası da kullanıyodum ama ağda sıkınca jilete geçtim herşey eskisi gibi oldu 21 yaşındayım ve gerçekten sıkıcı bi durum ya hep devam edicem savşmaya yada 1 sene sabır edip günümü gün edicem. bu anestol ile ilgili herhengi bi bilginiz varsa verin yardımcı olalım birbirimize dimi ama kadınlar dayanışması yapmamız lazım