arkadaslar ben bu kremi kullanacaktim ama vazgectim.cunku yan etkisi varmis.sonucta kimyasal bir ilac ve anestezik etkili.sunu unutmamak gerek.HER ILACIN BIR YAN ETKISI VARDIR..ayrica kadinlik duygularina zarar veriyormus.surekli kullninca.en iyisi normal yontemlerle bu isi yapmak.
arkadaslar ben aldım emlayı doktor once bılegıde dene dedı yan etkı yaparmı dıe ben ayak bılegımde cok ufak denedm hiç etki etmedı sonra bırac buyttum o da olmadı en son bacagımın on kısmına ıkı kutuyu surdum streşle sardım 2 saat bekldım ama tık yok sınır oldum acaba ben mı beceremedm kullanan arkadaslar benı bılgılendırırse cok sevınırm sımdıden saolun
bu emla kremini geçenlerde ankara kızılayda bir sürü eczaneye sordum.artık firma çıkarmıyor bizede gelmiyor depolarda bile yok dedi.neden acaba?
nilcim fırsatın varsa etlikteki avcı eczanesine gel.orada hep bulunurmuş bende oradan buldum..
bu arada denedim ama sabırsızlığımın kurbanı oldum 1saat zor bekledim.sonuç maluuum:çok üzgünüm: yarı uyuşuk olduğu işin acı hissettim ama yine de iyi oldusüprizzzzz
aaaa canım nerde orası ben etlikte oturuyorum normalde sakaryada okuyorum
yaa arkadaşlar dün yengemle sağlık ocağına gittik ama ordaki bayan doktor yazmadı yadevlet karşılamıyo vs vs ... püfff alamamda bu aralar acaba anestol alsam nasıl olur?
[/B]
canım etlik lisesi var biliyor musun orayı.bağcı caddesi üzerinde yürüyüş yolunun girişinde avcı eczanesi.sskda karşılıyora.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?