• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

kızlar dun karınca yumurtası yağını sordum 5 ytl dedı sız kaça alıyosunuz orjinalı daha pahalı dımı sahte oldunu dusundum almadım

ben karinca yumartasi yagini 12,5 ytl ye almıstım.(kullanmıyorum gerçi) 5 ytl olanın sahte olma ihtimali cok yuksek..
Vee hala reçetemi bıraktıgım eczaneden emlayı alamadım. Yokmus piyasada.. Reçetenin günü geçti, baska eczaneye de soramıyorum.. OYsa ki ne cook umitlenmiştim.. Günler,aylar geçiyor ve halaa jilete devam ediyorum... Kendimee inanamıyoruuummm.. :(:(

bende ilk sorduğum eczaneden piyasada bulunmuyor. firmasında bile stok yokmuş yanıtı almıştım. ama hemen yanında kapıları bile yan yana bitişik bir eczane daha var. oraya da sorayım dedim. ve orada vardı. hem de bir sürü.
keşke sende hemen bırakmasaydın reçeteni ve birkaç eczaneye daha sorsaydın.

ya eger gercekten bole etkılı bıseyse bu kullanmayı cok ıstıyorum sonucta 2-3 sefer kullansam cılt agdaya alısır ve bu kadar cok acımaz senelerdır 2 kere agdayla aldım ve ıkısındede cok fecı kanamıstı agdayı kaldıramadım gıbı bısey oldu benım saglık akrnem daha cıkmadı anneme soledım yazdırıcak bakalım cok ıyı olur eger yazdırabılırse ya umarım bendede etkı eder en rahatı tuylerı kokunden almak hem temız hem ıgrenc gozukmuyo hemde azalıyo ozellıklede sırlı agdayla alındıgı zaman

aslında bir ıkı eczaneye sormustum ben.. Sonra tanıdıgım yere bıraktım reçeteyi.. Ama yine aptallık bende.. Onlara bulursanuz haber verin deyip civardakı tum eczanelere soracaktım.. Şimdi o reçetenin üzerinden 1 hafta geçti...

kızlar ben bişi sorcam...kremi sürdükten sonra hafif elimle yediriyim daha fazla bölge uyuşsun dedim..sonra kutudan çıkan banda baktım ufacık dediğiniz gibi sera ile sarıyım dedim ama tutmuokiiii:( krem kaydırıo serayada krem bulaştı:( uyuz oldum bende öle iç çamaşırımı giydim sera kaymasın diye ama olmıcak sanırım...siz nasıl yapıosunuz?? yardımcı olurmusunuz?

arkadaslar yardımcı olur musunuz?? ..
ben genital bölgeye ağda yapmak için emla kremi surdum bekliyorum 1 saat 10 dk fılan oldu..
parmagımla dokundugum zaman uyusuk bırsey hıssetmıyorum ama deneme için cımbızla bır kıl alınca acısını hıssedıyorum..
kremı kalın tabaka halınde surdum sera ıle kapadım..
acaba yarım saat fılan daha mı beklemem gerekıyor yoksa o acı hıc yok olmaz mı ?..
denemıs olanlar yardımlarınızı beklıyorum kısa surede ???...

canım bu yağ türkiyede yok iran veya suriyeden getirtiliyor ve benim bildiğim bayapahalı bişey aldığın ürünün adı neydi acaba güvenilir bişeymi çünkü şöyle karınca yağının içine çoğalması için katkı yağlar koyularmış bunların içinde susam yağı bile varmış yani saç çıkmasına yardımcı olan yağlardan biri ben sana krem şeklinde olanlarını yada orjinal yağları bulmanı tavsiye ederim marka istersen veririm bide ben kremi 25 ytl ye aldım ve çok memnunum

bugun aldım canım adı tala ustunde arapca yazıyor bıde orginal yazıyor aldım adama sordum bu sahte değıl dımı dedım yok abla bende sahte hıç bı sey bulamazsın dedı, sonra evde açtım baktım kotu bır kokusu yok o rahatlattı benı sendekının kokusu nasıl

kızlar ben de aldım kremi, pazar günü adetim biterse denicem bakalım, inşallah uyuşur çünkü bıktım jiletten. hiç ağda değdirmedim yaa, 23 yıllık kök bunlar, emlasız hayatta deneyemem:roflol:

bu arada kremi de sevgilime yazdırttım, dr.a astım için iğne olcam, acı eşiğim düşük dedi, bi dr yazmamış, sora başka bi dr.a gitti o yazmış. hadi dua edin işşallah yarar.

anestol ve emlayıda denemiş biri olarak kesinlikle emlanın anestolle kıyaslanamaycak etkili olduğunu söyleyebilirim yada bende emla daha fazla etki etti yada ben kulanamadım bilmiyorum ama emlanın etkisi süperdi kıl köklerim kanadığı halde acı duymamıştım..

bende ikisinide kullandım anestol uyustumuyo hafif karıncalandı ama emlanın tek tüpü yetti....

bende bı kac yerden sonra anca buldum...
hiç bi yerde bulamazsan bı eczaneye sipariş ver o şekilde getirtirler... yerimseniben

tesekkur ederım canım ya bı ıkı yere sordum yok dedıler uratım durdurulmus fılan dedıler bakalım bakırkoyde sorucam vardır ınallah

güzelim emla krem tüm eczanelerde bulabilirsin fiyatı 25ytl.bende geçen hafta aldım.daha kullanamadım.zamanım olmadı.ama acıdan eser yokmuşşşşş.
sevgiler

haklısın epilasyon aleti çok acı verir ama kremi aldım en kısa zamanda epilasyon aleti ile deneme yapıcam cok hassasım bu konuda sonuç olumlu olursa yazarım sanada.

evet canım geçen hafta aldım.reçete gerekmiyor.istersen karneyede yazdırabiliyorsun.
fiyatı 25ytl sevgiler

kremi sürüp streç film sarıp beklemek gerekiyormuş.bende aldım fakat henüz
fırsatım olmadı kullanmaya.

güzelim anestol'ün ben hiç bir etkisini göremedim.uyuşturmadı yani.şimdi emla aldım
en kısa zamanda denicem bakalım nasılmış?

geçmiş olsun.cildiniz hassas sanırım alllerjik reaksiyon olup olamdığını bir miktar sürüp
deneseydiniz çok geçmişler olsun.
umarım bende böyle bir sorun yaşamam.

Back