Acısız Epilasyon & Emla Krem

Selam kızlar
bende dün kayınpederimin karnesine yazdırdım işte olduğum için k.walidem gitti s.ocağına
500 ytl vermiş eczaneye ( emekli olduğu için).
bakalım bu hafta denicem bende yazarım.
ama eczacı artık üretim yok dedi tam bir mucize bulmuşken nasıl üretmezler ya..!!!

Saolun arkadaşlar a.s. sayenizde artık agda yapabiliyorum mis gibi artık hiç acı yok ohhhh :dance:

Merhaba Arkadaşlar
Yazdığım gibi kremi almıştım ve dün denedim.Aynen anlattığınız gibi 1 tüp ünü sürdüm sardım sarmaladım
2 saat bekledim ve deneme amaçlı cımbızla çektim..İnanılır gibi değildi..hiç acı yoktu..
hemen epilasyon aletiyle işe koyuldum yanlız alt kısımlara çok fazla sürmemiş olmamdan dolayı
( genital bölgeye gelmesin diye) yukarılara göre daha az uyuşmuşdu.
Netekim sonuç süper..!
Teşekkürler KK
Teşekkürler Puff

Sevgiler

a.s.

kızlar bende bugün kan sayımı için tıp merkezine gitmiştim ordaki doktordan rica ettim oda sağolsun ikilemeden yazdı hiç sormadıda ne yapacağımı daha almadım yarın alcam kremi ve hafta sonu deneyeceğim inşallah işe yarar

ben daha önce şirket doktoruma yazdırmıştım eczaneden almıştım
3-4 gün önce tekrar yazdırdım ama eczaneler üretimi durdurduk demişler
bilgisi olan var mı

evet arkadaşlar stoklar tükenmeden alın çünkü yaklaşık 2 buçuk aydır üretilmiyor ve bi çok eczanede yok ben 8 aydır alıştım elimde iki paket yani 10 tane vardı iki adetini kullandım iyi alıştım artık emlesız olmaz bulamazsam ne yaparım bilmiyorum

nie parasını kendiniz ödemek yerine orası burası ödüyomu die yırtınıosunuz anlamadım neticede bu sağlığınız için vs. için çok önemli gerekli bişe değil bunu bile dewlete ödetiosunuz çok saçma!!!ben gidip bi arkadaşmla birleşip aldım 25 çok geliosa öle yapn!!

bugün denedim kremi bikini bölgeme ve göbeğime sürdüm 2 saat bekledim göbek bölgemde banamısın demedi acıdı dayanamadım ona ama bikini bölgesinde süper oldu hiçbişey hissetmedim epilasyon aletiyle aldım orayı tüğlerin kopuş sesini duydum valla ama göbekte niye olmadı anlamadım

slmlar emla kremle ilgili yazdıklarınızı okudum ve bnde emla aldım ama bu kremi nasıl kullancaz kutudaki bantlar küçücük neyle kapatcaz bunun üstünü.şimdiden teşekkür ederim

slmlar emla kremle ilgili yazdıklarınızı okudum ve bnde emla aldım ama bu kremi nasıl kullancaz kutudaki bantlar küçücük neyle kapatcaz bunun üstünü.şimdiden teşekkür ederim

slm canım ben o kutudaki bantları kullanmadım emlayı yoğun bir şekilde sürdüm üzerini sera ile kapattım hava almaması için sonra 2 saat kadar bekledim

sera dediğimiz mutfakta kullanılan seralar varya kalan yiyecekleri sardığımız o işte

bende aldım arkadaşlar...heycanla denemek için bekliyorum...ilk önce küçük bir yerde deniyim diyorum...acaba sürdükten sonra kaç saat etki gösteriyor...ya da kaç saat te etkisin görücem..

2 saat sonra canım kolay gelsın ınsaalah etkı eder kımıne etmıyo bana etmedığı gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…