Acısız Epilasyon & Emla Krem

merhaba bu kremi bende kullanmak istiyorum ama iskenderunda hiçbir eczanede yok depolarda yokmuş belki gelebilirmiş emla niteliğinde başka krem varmı önerebileceğiniz acil cevap

merhaba bu krem şimdilik eczanelerde yok emla niteliğinde önereceğiniz başka krem varmı

kızlar sadece buır eczaneye sormayın ben bugun 3 aczaneye gıttm depolarında yokmus son bıaczaneye sorıyım dedım orda vardı alşdım sımdı kullanıcam

aynen bende eczanede kalmadığı için anestol vermiş ama denemicem onu korkuyorum:)

kızlar surdum emlayı 1 tupu yedırdım 2. tupude tabaka halınde surdum beklıyorum allahım ne olur ıse yarasın yhaa

kızlar surdum emlayı 1 tupu yedırdım 2. tupude tabaka halınde surdum beklıyorum allahım ne olur ıse yarasın yhaa

üstünü ört bide 1 saat sonra aaa uyuşmamış diyip silme genelde 1 buçuk saat sonra etkisini gösteriyor. inşallah işine yarara.s.

üstünü ört bide 1 saat sonra aaa uyuşmamış diyip silme genelde 1 buçuk saat sonra etkisini gösteriyor. inşallah işine yarara.s.

sardım serayla beklıyorum cımbızla cektım baya azlmıs acısı bıraz daha beklıyım alıcam yaa ınsallah acımaz

kızlar bu harıka bısey tarafımdan test edıldı onaylandı mukemmel ptesı allah razı olsun koınuyu acndan

Ya böyle birşey varmı gerçekten bende ilk fırsatta yazdırcam sağlık ocağından ve denicem
hazır vaktide gelmişken

Ya böyle birşey varmı gerçekten bende ilk fırsatta yazdırcam sağlık ocağından ve denicem
hazır vaktide gelmişken

olmazmı canım yabende ınanmıyordum yazdırım sansımı denıyım dedım ana bı baktım harbıden uyusmus ama assaglar bıraz acıdı osun okadar kı ben cımbızla bıle cekemem kı ıpılasyonla catır catır cım yolar gıbı yoldum bebek gıbıyım sımdıı ohh temız temız

ben ılacı kayınpederıme yazdırdım dr sormamıs bıle kagıda yazdım bunumu neler yazıcaz demıs babamda ılac kagıtlarıyla benım kagıdı vermıs drda yazmıs

arkadaslar 3 yıldır iğneli epilasyon yaptırıyorum. sağolsun epilasyon yapan arkadasım tavsiye etmişti emlayı.inanın çok etkili bir krem.eger yüz bölgesi için kullanılacaksa 20 dk beklemenız yeterli.ayrıca evet sigorta karsılıyor.ben her seferinde dr a basurum var buyuzden yazarmıısn diyorum.çünkü emla basur tedavisinde kullanılıyor.

bugun ilk defa emla kremı denedim. (jiletten kurtulup makıne ya da agda yapabilmek için) 2 tüp sürdüm bikini bölgeme.. 1 saat 15 dk kadar bekledim.. Sonuç :: kremlı ya da kremsiz acı aynı acı.. Makıneyle yine korktum, agdayı da beceremedim. Baktım canım acıyor, yine jilet yaptım.. Kısaca hüsranla bitti emla krem maceram..

kızlar daha bugun okudum ve dayanamadım gittim eczaneye durumu anlattım adam bana emla ya gerek yok pahalı aynı etkiyi anestolda yapar dedi sürdüm ilk 3. dakkada acıdı 15. dakkada acıdı 1saat geçti gene acıdı hassaslaştı yani cildim ama ilk kullanımımdı ve jiletten tüyler sertleşmişti yumuşak olan tüylerde hiç acımadan çıktı aceba diyorum ilk kullanım böyle yapıyoda sonrakiler mi iyi oluyo sadece dizden altına uyguladım makinayla aldım tüyleri karınca yumaurtası da kullanıyodum ama ağda sıkınca jilete geçtim herşey eskisi gibi oldu 21 yaşındayım ve gerçekten sıkıcı bi durum ya hep devam edicem savşmaya yada 1 sene sabır edip günümü gün edicem. bu anestol ile ilgili herhengi bi bilginiz varsa verin yardımcı olalım birbirimize dimi ama kadınlar dayanışması yapmamız lazım

anestolun içindekı etken maddeler emlaya göre cok hafif kalıyormus duydugum kadarıyla.. Aynı etkıyı yaptı diyen kımse bulunamadıı henüz... Anestolla vakıt kaybetmeyin derim.. Gerçi emla bende de bir işe yaramadı ama nasıl kullanıldıgını tekrar tarif eden olursa bir kez daha şansımı denemek isterim hazır tüpler varken..

kızlar ya bu arada ince kıl klın kıl falan değişiyodur. entele otu içinde (saç uzatıcı bitki) 60 milyon 10 gramı dediler 1ytl ye alıyrum ve saçlarımı belime kadar getirdim şimdi sütyen hizasına kadar kestirdim. ve bitki o kadar iyi ki saçım kullanmasam bile uzuyo. yani diyeceğim şu 27 milyon muş 1.5 milyonmuş fark etmez kıllara göre değişiyo olay şimdi ufak bi yere en çok acıyan bi kısma anestol sürücem gece uzun bi sürerim 1 saat bekletirim sarıp. sonra bidaha sürüp bidaha bekletirim. üstünede pudra dökerim alınması kolay olsun diye işte oldu bitti. denemeden bilemeyiz bu arada ben ne kadar ağda yaparsam yapiim kıllarım babamın sakallları gibi
hadi bakalım benden haber bekleyinnn yarın kesin sölerim size olanları ANESTOL işe yarıyomuymuş aceba kendimi kobay hissettimm yaaa

Anestolle ilgili birçok bilgi var önceki sayfalarda. Asla ve asla etkisi emla gibi olamaz ilaç içerikleri ve kullanım amaçları birbirinden çok farklı, hiç vakit kaybetmeyin anestolle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…