Acısız Epilasyon & Emla Krem

nasıl kullanıyorsun kalın tabaka halinde mi yapısı nedir kaç dakika bekletiyosun sonra onu yıkayıp öyle mi epilasyona başlıyorsun ayrıntılı anlatırsan çok sevinirim canımmm :130:

iyi geceler hanımlar. uzun bir araştırma sonucu diode lazer epilasyona başlamaya karar verdim. önceden alexandtre lazer taraftarıydım. ablam alex kullanıyor. dezavantajlarını duyunca vazgeçtim... yanık izi bırakabiliyormuş... ama diodeta rastlanamıyor denilecek kadar az ve daha derine iniyor. diode her tür kıl inceliği kalınlığı ve ten rengine uygun. ama alexandrte beyaz ten ve koyu renk kılı algılıyor. yüze yapılması da sakıncalıymış. diode yüzde çok etkili olduğunu duydum. şuan kampanyada olan biryere gidiyorum 1300 tl uygunmudur sizce? lazer makinesi olarak bilgisi, tecrübesi olan var mı? ayrıca 12 kere gidiyorum 5 veya 6.da biteceği garantisi veriyorlar ve asla bitene kadar yapacağız demiyorlar dememeleri hoşuma gitti deselerdi şüphelenirdim.şimdiden teşekkür ederim bayanlar...

İlacı alanlara bir şey sormak istiyorum, eczaneden alırken direk ' ben emla krem alacağım ' mı diyorsunuz ? Ne için olduğunu soruyorlar mı eczacilar ?
evet öyle diyorsun
zaten eczacılar biliyorlar artık kadınların epilasyon için kullandıklarını
ben istediğimde bayan agda mı yapıcaksın lazer öncesi mi kullanıcaksın demişti.

tüy dökücü kremler jilet gibi çıkartıyor aralarında hiçbir fark yok.En iyisi epilasyona gitmek.bende krem kullandım fakat farklı bı sonc gormedım o yuzden sımdı epilasyona gidiyorum ve çok rahat ettim sizede tavsıye edebılırım

bir ara bende bu kremi kullandım gerçekten etki ediyor ama uzun süre kullanımda hissislik yaptığını duydum ve kullanmayı bıraktım acıya katlanıyorum maleseffff :/

evet öyle diyorsun
zaten eczacılar biliyorlar artık kadınların epilasyon için kullandıklarını
ben istediğimde bayan agda mı yapıcaksın lazer öncesi mi kullanıcaksın demişti.

Merhaba arkadasım bişey sorabilirmiyim genital bölgede uygulamamıza sakınca olan yerler var mı ? dudak içi vs sürmekte bi sakınca var mı

Arkadaşlar kızkardeşim philips lumia'yı satın almış. Geldi heyecanla anlattı bana. Ben de ilk etapta inandım ta ki kullanım klavuzunu okuyana kadar. Çünkü internet sitesinde bile asrın ürünü diye sunuluyor. Kullanma klavuzu türkçe değil. İngilizce fransızca almanca ve italyanca. Ben çok iyi ingilizce bilen 5 sene İngiltere'de yaşamış biriyim. Okudum ve okudukça gözlerime inanamadım.
Aleti kullanmadan önce jilet yapın diyor. Yani yüzünüze bile jilet yapıyorsunuz sonra ışıkla kıllar dinlenmeye geçiriliyor yani kesinlikle kökünden kurutulmuyor. İlk 2 ay 2 haftada bir daha sonra 2-4 haftada bir kıların çıkışına göre kullanılması yapılıyor. Bir kişinin 5 sene kullanabileceği yazıyor. yani öyle satıcıların söylediği gibi 2-3 kişi arkadaşlar birleşip alınacak bir ürün değil. Asla kılları yok etmiyor. Modern ağda diyebilirsiniz. Çok paranız varsa alınabilir ama yok etmediğini bilin. Aleti kullanmayı bıraktığınız anda geri gelecek hem de çok çok fazlasıyla çünkü ışık uygulacağınız bölgeyi jiletle traş etmeniz isteniyor.
Bu arada lazer değil bu. IPL isimli bir ışık teknolojisi. Satıcılar bunu lazermiş gibi pazarlıyor insanlara. Bu şekilde size satan bir yer varsa o yerin resmini çekin ve tüketici mahkemesine acil olarak başvurun. Çünkü lazer ve kılları kökünden bitiriyor diye aldatılıyorsunuz. Ayrıca türkçe kullanma klavuzu olmadığından direk suçlular ve siz de mağdursunuz. Çünkü okuyup anlayabilseniz kahrolursunuz.
Kıllarım azaldı diye aldanmayın. Kılların çıkış hızı farklıdır. Aleti kullanmayıp biraz daha beklerseniz kıllarınızın bir yere gitmediğini artarak çıktığını görebilirsiniz. Philips'le ilgili yabancı forumları da okudum. Bu konuda kullanıcılar ağdadan bıkıp parası da olan insanlar için ağda yerine kullanılabilecek bir ürün ama asla kılsız bir hayat anlamına gelmiyor. pardon kullandığınız sürece evet geliyor. Türkiye'de bu ürün bir kaç arkadaşın ortak kullanacağı bir ürünmüş gibi pazarlanıyor. Bu tamamen aldatmaca. Böyle bir şey yok. Kullanırsanız size kullanma klavuzunda vadedilen yaklaşık 5 senelik ömrünü azaltırsınız ve bu arada daha fazla mağdur oluşur.

Merhaba arkadasım bişey sorabilirmiyim genital bölgede uygulamamıza sakınca olan yerler var mı ? dudak içi vs sürmekte bi sakınca var mı
alışkanlık haline getirmediğiniz sürece sorun olacağını sanmıyorum
ama oraları zaten pek uyuşturmuyor söylemiş olayım.
bikini bölgesi denilen üst kısımda çok işe yarıyor.

arkadaşlar ben bunu doktora yazdırdım ama eczane devlet ödemiyo diye vermedi ve fiyata 90 tl dedi

ben soprano diode ütüleme lazer yaptırdım. sıfır acıyla bitti gitti kıllar. bir daha çıkmayacak diyolar inansam mı bilemiyorum tabi ama şimdilik süper bir vaziyetteyim. fıstık gibi pürüzsüz ve acısız oldu bitti herşey.

bu diode ütüleme lazer nasıl uygulanıyor her gitmeden önce o bölgeyi temizliyor musun??

bu diode ütüleme lazer nasıl uygulanıyor her gitmeden önce o bölgeyi temizliyor musun??

evet jiletle temizliyorsun yüzeyi ki lazer ışınları direk köklere müdahale etsin ve kökleri parçalasın diye. batıklarıda yok etti bu sağolsun. benim bir arkadasım gitti, jilettten ötürü birde üstüne tüyleri artmış. cihazın sahteleri varmış artık. kandırabiliyorlarmış. benim maşallah bebek gibi oldu desem yeri.

seansı ne kadara gittin?? ve kaç seansta bitti :26::26::26:

Son düzenleme:
ben paket anlaşmıştım rica minnet, çok ucuz oldu o yüzden. komple peşin ödemiştim. herryerim dahil 2700TL 8 seans. kolum 5 seansta bitti, bacağımda 5 seansta bitti. genital bölge ıslak bölge sağlık açısından zaten bazı noktalara yaptırmadım ama o da 7. seansım sonunda bi daha gelmesemde olur dedim. zorla 8i yaptılar:44:. şimdi genitalde birkaç tüycük var o kadar her yer kaymakk

seansı ne kadara gittin?? ve kaç seansta bitti :26::26::26:

peşin uygun olmuş mantıklı aslında öyleside düşünmek lazım

yarım bacak genital kolaltı 1500dü 1 senelik ağda parasınaydı nerdeyse amaaa ben maymun gibi olduğumdannn bana uymadı tabi :)))
bende tüm bacak ve genital istiyorum genitale başladım bu cuma kontrol atışı yapılacak ama bana kullanılan cihaz alexandrite ..genitalede dökülmeler başladı hiç yok artık neredeyse ..bacak konusunda da biraz düşünüyorum ne yapsam diye ama bakalım karar vermek zor anlaşırsak onada başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…