evet öyle diyorsunİlacı alanlara bir şey sormak istiyorum, eczaneden alırken direk ' ben emla krem alacağım ' mı diyorsunuz ? Ne için olduğunu soruyorlar mı eczacilar ?
evet öyle diyorsun
zaten eczacılar biliyorlar artık kadınların epilasyon için kullandıklarını
ben istediğimde bayan agda mı yapıcaksın lazer öncesi mi kullanıcaksın demişti.
alışkanlık haline getirmediğiniz sürece sorun olacağını sanmıyorumMerhaba arkadasım bişey sorabilirmiyim genital bölgede uygulamamıza sakınca olan yerler var mı ? dudak içi vs sürmekte bi sakınca var mı
ben soprano diode ütüleme lazer yaptırdım. sıfır acıyla bitti gitti kıllar. bir daha çıkmayacak diyolar inansam mı bilemiyorum tabi ama şimdilik süper bir vaziyetteyim.fıstık gibi pürüzsüz ve acısız oldu bitti herşey.
bu diode ütüleme lazer nasıl uygulanıyor her gitmeden önce o bölgeyi temizliyor musun??
evet jiletle temizliyorsun yüzeyi ki lazer ışınları direk köklere müdahale etsin ve kökleri parçalasın diye. batıklarıda yok etti bu sağolsun. benim bir arkadasım gitti, jilettten ötürü birde üstüne tüyleri artmış. cihazın sahteleri varmış artık. kandırabiliyorlarmış. benim maşallah bebek gibi oldu desem yeri.
seansı ne kadara gittin?? ve kaç seansta bitti :26::26::26:
ben paket anlaşmıştım rica minnet, çok ucuz oldu o yüzden. komple peşin ödemiştim. herryerim dahil 2700TL 8 seans. kolum 5 seansta bitti, bacağımda 5 seansta bitti. genital bölge ıslak bölge sağlık açısından zaten bazı noktalara yaptırmadım ama o da 7. seansım sonunda bi daha gelmesemde olur dedim. zorla 8i yaptılar:44:. şimdi genitalde birkaç tüycük var o kadar her yer kaymakk
peşin uygun olmuş mantıklı aslında öyleside düşünmek lazım
bende tüm bacak ve genital istiyorum genitale başladım bu cuma kontrol atışı yapılacak ama bana kullanılan cihaz alexandrite ..genitalede dökülmeler başladı hiç yok artık neredeyse ..bacak konusunda da biraz düşünüyorum ne yapsam diye ama bakalım karar vermek zor anlaşırsak onada başlarımyarım bacak genital kolaltı 1500dü1 senelik ağda parasınaydı nerdeyse amaaa ben maymun gibi olduğumdannn bana uymadı tabi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?