dün ilk kez denedim hemen merakı olanlara cevap vereyim. genital bölgeye tüplerden birini iyice yedirerek sürdüm ardından bir tüp daha üstte tabaka olacak şekilde sürdüm, yedirmedim yani. paketin içinden çıkan ortası strecimsi şey kremin hava almaması için. böylelikle etki ediyor çünkü kızlar. verdikleri streç küçük olduğundan ben mutfak streciyle genital bölgeyi sardım böylece hava alma ihtimali ortadan kalkmış oldu
yaklaşık bir saat bekledikten sonra deneme amacıyla bir tüy kopardım ve sıfır acı. sonra orayı temizleyip ağdayla bir güzel epilasyona başladım. hissettiğim tek şey tüyleri çekerkenki zorluktu acı yoktu yani. o zorluğun sebebi de uzunca bi süre ipl belası yüzünden jiletle almam ve tüylerin iyice artıp kalınlaşması... alt kısımlarda etkisini o kadar göstermemişti o bölgede acı hissettim ve alışık olmadığım için de alt bölgeyi doğru düzgün alamadım. kremin etkisi anladığım kadarıyla uyuşturucu maddelere karşı dayanıklılık eşiği düşük olanlarda işe yarıyor çünkü ağrı kesici vs de hemen etki gösterir bende
bir sonraki sefer yine denemeyi düşünüyorum böyle böyle azaltıcam inşallah :44:
kremi sigorta karşılamıyor ben 60 tl civarı bir şeye almıştım içinde 5 ufak tüp var 2 tüp kullandım ne olur ne olmaz deyip