• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

bende tüm bacak ve genital istiyorum genitale başladım bu cuma kontrol atışı yapılacak ama bana kullanılan cihaz alexandrite ..genitalede dökülmeler başladı hiç yok artık neredeyse ..bacak konusunda da biraz düşünüyorum ne yapsam diye ama bakalım karar vermek zor anlaşırsak onada başlarım :46::46:

alexandrite üst bacak için önermiyolar ve acılı bayaa :18::18:

alexandrite üst bacak için önermiyolar ve acılı bayaa :18::18:

neden önermiyorlar ki??
ayrıca her bölgede acısını çekiyorum doğru koltukaltı bitti 5 seansta acıdı ama işe yaradı genitalde anasını ağlatıor insanın ama işte sonucu düşününce acı umursanmıyor pek :37::37::37:

neden önermiyorlar ki??
ayrıca her bölgede acısını çekiyorum doğru koltukaltı bitti 5 seansta acıdı ama işe yaradı genitalde anasını ağlatıor insanın ama işte sonucu düşününce acı umursanmıyor pek :37::37::37:

ben bir yerle anlaştım, genitale başlamamla bırakmam bir oldu.o nasıl acımakkkk :30: sonra acısız yeni teknoloji falan diye sopranoyu önerdiler allah razı olsun muhteşem bir rahatlıkmış. ince tüyleri alexan görmezmiş, kalın tüy lazımmış. bide ben bronz tenliyim ondanda olmuyo.

ben bir yerle anlaştım, genitale başlamamla bırakmam bir oldu.o nasıl acımakkkk :30: sonra acısız yeni teknoloji falan diye sopranoyu önerdiler allah razı olsun muhteşem bir rahatlıkmış. ince tüyleri alexan görmezmiş, kalın tüy lazımmış. bide ben bronz tenliyim ondanda olmuyo.

bende de biraz bronzluk var ..acısız yeni teknoloji dediğin bu diode ütüleme mi?? ince tüyleride görebiliyor muymuş??

bende de biraz bronzluk var ..acısız yeni teknoloji dediğin bu diode ütüleme mi?? ince tüyleride görebiliyor muymuş??

evet benim kollarıma ve bacak üstüne ince tüylü diye alexandr ile yapamayız demişlerdi, sonra bu soprano ütüleme diod ile bitirdim çok şükür. ilk gittiğim yere kalsa hem acılar içindeydim, hem hala kollar ve üst bacak tüylüydü. yazın tatile gittim mesela, ara vermedim hiç. o yüzden bitti ve bildiğin masaj yapar gibi yapılıyo hafif bi sıcaklıkla soğuk jelli ütüleme yapıyorlar.

canım sanmıyorum oyle bi etki yapıcagını...ama tabi ilk kullanisim...eger oyle bi etkisi olursa yazarim size..

herhangi bir sorun olmuyor özellikle lazer epilasyona giderken özel bölgeye uygulanması tavsiye ediyorum. ben dövmemi yaptırırken ve lazer epilasyon yaptırırken hep aynı kremi kullanıyorum. emla herşeye çözüm bence :)

Evet kızlar ...Bu krem Kesinlikle süper...Tarafımdan denendi ve onaylandı..Artık jilete son...Forumda okumuş ve kullanmaya karar vermiştim..bugun denedim...inanılmaz bişey bu ya...bugune kadar çektigim acıya yazık vallahi :( inanın sanki jiletle alıyomussunuz gibi acısız...hatta ben makineyle alıyorum..makinenin derimde gezdigini bile hissetmiyorum..Bazı arkadaşlar kremi sürdükten sonra biraz acı oldugunu soylemişler...ama ben hiçbişey hissetmedim..hala da uyuşuk bi haldeyim :P etkisi gecince kim bilir nasıl agrıcak oralar buralar :Roflol: Süper bişey..emla kremi tavsiye eden arkadaşlara teşekkürlerrr....ayrıca krem sigorta tarafindan da karşılanıyomuş..yazdırıp ücretsizde alabiliyosunuz...

merhabalr canım ben kullandım ama bi faydasını göremedim kullanmayımı beceremedim bilemedim etrafımda kullananda rastlamadım ya birde yanında ortası şefaf bir şey veriyorlar nasıl yapacağım anlatırsan hata benim yapmımda mı bileyim.

dün ilk kez denedim hemen merakı olanlara cevap vereyim. genital bölgeye tüplerden birini iyice yedirerek sürdüm ardından bir tüp daha üstte tabaka olacak şekilde sürdüm, yedirmedim yani. paketin içinden çıkan ortası strecimsi şey kremin hava almaması için. böylelikle etki ediyor çünkü kızlar. verdikleri streç küçük olduğundan ben mutfak streciyle genital bölgeyi sardım böylece hava alma ihtimali ortadan kalkmış oldu :34: yaklaşık bir saat bekledikten sonra deneme amacıyla bir tüy kopardım ve sıfır acı. sonra orayı temizleyip ağdayla bir güzel epilasyona başladım. hissettiğim tek şey tüyleri çekerkenki zorluktu acı yoktu yani. o zorluğun sebebi de uzunca bi süre ipl belası yüzünden jiletle almam ve tüylerin iyice artıp kalınlaşması... alt kısımlarda etkisini o kadar göstermemişti o bölgede acı hissettim ve alışık olmadığım için de alt bölgeyi doğru düzgün alamadım. kremin etkisi anladığım kadarıyla uyuşturucu maddelere karşı dayanıklılık eşiği düşük olanlarda işe yarıyor çünkü ağrı kesici vs de hemen etki gösterir bende :1: bir sonraki sefer yine denemeyi düşünüyorum böyle böyle azaltıcam inşallah :44:

kremi sigorta karşılamıyor ben 60 tl civarı bir şeye almıştım içinde 5 ufak tüp var 2 tüp kullandım ne olur ne olmaz deyip

Son düzenleme:
dün ilk kez denedim hemen merakı olanlara cevap vereyim. genital bölgeye tüplerden birini iyice yedirerek sürdüm ardından bir tüp daha üstte tabaka olacak şekilde sürdüm, yedirmedim yani. paketin içinden çıkan ortası strecimsi şey kremin hava almaması için. böylelikle etki ediyor çünkü kızlar. verdikleri streç küçük olduğundan ben mutfak streciyle genital bölgeyi sardım böylece hava alma ihtimali ortadan kalkmış oldu :34: yaklaşık bir saat bekledikten sonra deneme amacıyla bir tüy kopardım ve sıfır acı. sonra orayı temizleyip ağdayla bir güzel epilasyona başladım. hissettiğim tek şey tüyleri çekerkenki zorluktu acı yoktu yani. o zorluğun sebebi de uzunca bi süre ipl belası yüzünden jiletle almam ve tüylerin iyice artıp kalınlaşması... alt kısımlarda etkisini o kadar göstermemişti o bölgede acı hissettim ve alışık olmadığım için de alt bölgeyi doğru düzgün alamadım. kremin etkisi anladığım kadarıyla uyuşturucu maddelere karşı dayanıklılık eşiği düşük olanlarda işe yarıyor çünkü ağrı kesici vs de hemen etki gösterir bende :1: bir sonraki sefer yine denemeyi düşünüyorum böyle böyle azaltıcam inşallah :44:

kremi sigorta karşılamıyor ben 60 tl civarı bir şeye almıştım içinde 5 ufak tüp var 2 tüp kullandım ne olur ne olmaz deyip

canım nerden ne kadara aldın??

canım nerden ne kadara aldın??

eczaneden aldım fiyatını tam hatırlamıyorum ama 60 civarında bir şeydi sigorta artık karşılamadığı için. bazıları anestol kullanıyormuş ama onu denediğimde bende işe yaramadı onun fiyatı da 3 tl gibi bi şeydi hatırladığım kadarıyla... online eczanelerden belki daha ucuza bulursun emlayı ama orijinal olur mu güvenilir mi bilmiyorum canım

ben kremı aldım ama henuz kullanmadım, yurt dısında yasayanlar cocuklu olanlar cocuklarının saglık kartına yazdırabılırler ben oyle aldım :34:

kızlar bu kremi hala yazdırabiliyor muyuz dr.lara? eskiden annem yazdırtmıstı cildiyeye, emekli sandığı karsılamıstı, bilgisi olan var mı ona göre bi şansımızı deneyeliim. bıktım valla bu kıl tüy acısından :19:

yarım bacak genital kolaltı 1500dü :37::37: 1 senelik ağda parasınaydı nerdeyse amaaa ben maymun gibi olduğumdannn bana uymadı tabi :)))

Cnm merhaba
Yazıları okudum merak ettim genital bölgede hiç mi acı hissetmedin yani dedikleri gb 0acımı

Piercing yaptirmak icin aldim ayrica epilasyon yaparkende kullandim aci hissediliyor ama dayanilmayacak kadar degil cok ii yakinda lazere basliyacagim orda kullansam bir sorun olmaz sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tarafımdan denenmıs test edılmıs emla hayat kurtarıcı bır kremmıs ılk defa kullandım :34: kremı ılk once bıraz yedrıdım sonra tabaka halınde surdum strec ıle kapattım bır saat sonra denedım uyusmustu fakat bıraz acı vardı az bır krem daha surdum 45 dakıka daha bekledım sonuc ıyıydı :1: yanlız uyusukluk hıssı bıraz farklı oluyor bırde bır cok kısının soyledıgı gıbı kısıden kısıye degısıyor mesela benım uyusma suresı hemen gectı yanı uyusukluk kalıyor ama nasıl olsa uyustu deyıp oyalanırsam acı duyarım. bu da bır tecrube oldu denemek ısteyenler kesınlıkle deneyın :32:

Son düzenleme:
Kizlar lazere basladim sonunda 3 seans oldu cok iyi gidiyor yanliz acisina dayanamzsin diye bana guzellik salonu bi krem satti bolgeyi uyusturuyor 1 dakika icinde bio lyn %5 cok kucuk bi tupte ama cok ise yariyor. Eczanelerde satilmiyor yanlizca klinik estetik merkezlerinde satiliyormus. Hic aci hissetmedim

Back