bende tüm bacak ve genital istiyorum genitale başladım bu cuma kontrol atışı yapılacak ama bana kullanılan cihaz alexandrite ..genitalede dökülmeler başladı hiç yok artık neredeyse ..bacak konusunda da biraz düşünüyorum ne yapsam diye ama bakalım karar vermek zor anlaşırsak onada başlarım
alexandrite üst bacak için önermiyolar ve acılı bayaa :18::18:
alexandrite üst bacak için önermiyolar ve acılı bayaa :18::18:
ama ne yap ne et anlaş ve yaptır hepsi bir anda bitince harika oluyor.nakit verdinmi her merkez iniyor
neden önermiyorlar ki??
ayrıca her bölgede acısını çekiyorum doğru koltukaltı bitti 5 seansta acıdı ama işe yaradı genitalde anasını ağlatıor insanın ama işte sonucu düşününce acı umursanmıyor pek
ben bir yerle anlaştım, genitale başlamamla bırakmam bir oldu.o nasıl acımakkkksonra acısız yeni teknoloji falan diye sopranoyu önerdiler allah razı olsun muhteşem bir rahatlıkmış. ince tüyleri alexan görmezmiş, kalın tüy lazımmış. bide ben bronz tenliyim ondanda olmuyo.
bende de biraz bronzluk var ..acısız yeni teknoloji dediğin bu diode ütüleme mi?? ince tüyleride görebiliyor muymuş??
canım sanmıyorum oyle bi etki yapıcagını...ama tabi ilk kullanisim...eger oyle bi etkisi olursa yazarim size..
Evet kızlar ...Bu krem Kesinlikle süper...Tarafımdan denendi ve onaylandı..Artık jilete son...Forumda okumuş ve kullanmaya karar vermiştim..bugun denedim...inanılmaz bişey bu ya...bugune kadar çektigim acıya yazık vallahiinanın sanki jiletle alıyomussunuz gibi acısız...hatta ben makineyle alıyorum..makinenin derimde gezdigini bile hissetmiyorum..Bazı arkadaşlar kremi sürdükten sonra biraz acı oldugunu soylemişler...ama ben hiçbişey hissetmedim..hala da uyuşuk bi haldeyim etkisi gecince kim bilir nasıl agrıcak oralar buralar :Roflol: Süper bişey..emla kremi tavsiye eden arkadaşlara teşekkürlerrr....ayrıca krem sigorta tarafindan da karşılanıyomuş..yazdırıp ücretsizde alabiliyosunuz...
dün ilk kez denedim hemen merakı olanlara cevap vereyim. genital bölgeye tüplerden birini iyice yedirerek sürdüm ardından bir tüp daha üstte tabaka olacak şekilde sürdüm, yedirmedim yani. paketin içinden çıkan ortası strecimsi şey kremin hava almaması için. böylelikle etki ediyor çünkü kızlar. verdikleri streç küçük olduğundan ben mutfak streciyle genital bölgeyi sardım böylece hava alma ihtimali ortadan kalkmış olduyaklaşık bir saat bekledikten sonra deneme amacıyla bir tüy kopardım ve sıfır acı. sonra orayı temizleyip ağdayla bir güzel epilasyona başladım. hissettiğim tek şey tüyleri çekerkenki zorluktu acı yoktu yani. o zorluğun sebebi de uzunca bi süre ipl belası yüzünden jiletle almam ve tüylerin iyice artıp kalınlaşması... alt kısımlarda etkisini o kadar göstermemişti o bölgede acı hissettim ve alışık olmadığım için de alt bölgeyi doğru düzgün alamadım. kremin etkisi anladığım kadarıyla uyuşturucu maddelere karşı dayanıklılık eşiği düşük olanlarda işe yarıyor çünkü ağrı kesici vs de hemen etki gösterir bende bir sonraki sefer yine denemeyi düşünüyorum böyle böyle azaltıcam inşallah :44:
kremi sigorta karşılamıyor ben 60 tl civarı bir şeye almıştım içinde 5 ufak tüp var 2 tüp kullandım ne olur ne olmaz deyip
canım nerden ne kadara aldın??
yarım bacak genital kolaltı 1500dü1 senelik ağda parasınaydı nerdeyse amaaa ben maymun gibi olduğumdannn bana uymadı tabi :)))
ben bir yerle anlaştım, genitale başlamamla bırakmam bir oldu.o nasıl acımakkkksonra acısız yeni teknoloji falan diye sopranoyu önerdiler allah razı olsun muhteşem bir rahatlıkmış. ince tüyleri alexan görmezmiş, kalın tüy lazımmış. bide ben bronz tenliyim ondanda olmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?