• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

Hiç bir işe yaramadı verdiğim paraya yazık sürdüm streçledim 1 bucuk saat bekledim gram uyuşma, acıda azalma olmadı :/

Selam arkadaşlar bende kullanmaya karar verdimde birkaç sorum olucak kimi acıyor kimi acımıyor diyor acaba dozlamı alakalı dozu nekadar kullanmamız gerekiyor acımaması için??

bu konuyu görmem müthiş oldu bende yıllardır jiletle ugrasıyordum.Şimdi evlenıyorum jıletle olmaz agda olsun yumuş yumuş dıyordum :)) 4 5 gun sonra bende deneyeceğim bakalım nasılmış.

bacım ben yeni üye olduğum için sayfalarda gezinirken yorumunu gördüm eğer bulaşmadıysan emla kreme bence dahada bulaşma ben sol kolumda dövme var diye sildirirken dövmeyi uzun süre her seansta emlayı kullandım şimdi sol kolumda inanılmaz hassasiyet var dokunsan izi çıkar o derece hassaslaştı... vücudumun diğer hiç bir yerinde böle bir sorun yok sadece emla kremi kullanmış olduğum sol kolumda var.. bende böyle kötü bir yan etki yaptı o yüzden tavsiye etmiyorum bacım çok acileyeti olan durumlar dışında (ameliyat vs). sakın kullanmayın ...

Sizin dövmeden kaynaklı olabilirmi acaba ? çok kişi memnun kalmış ve uzun süreli kullananlarda var okudugum kadarıyla

ben yüzüme iğneli epilasyona gidiyorum ve emla sürüyorum gitmeden yarım saat önce, süper uyuşturuyor nerdeyse hiç hissetmiyorum. hatta kremi sürmediğim kısımlar çok acıyor, sürdüğüm yerlerde hafif sızlama oluyor sadece. ve ben hiçbir şeyle sarmıyorum, sarınca daha çok etki ediyormuş. ona rağmen çok memnunum

Ya arkadaşlar bende de işe yaramadı :( Herkes doz bakımından farklı şey söylüyor kimi 2 tüp kimi1 tüp filan benim için rahat etmedi 1 tüpün normal krem sürer gibi sürdüm yedirdim ama 1 tüpü bitirmedim yani denemek için streçlede sardım normalde sürdüm ama bir işe yaramadı hala aynı birde sanırım çok bekledim bir buçuk saat filan bekleyecektim 3 saat oldu acaba o yüzden mi etkisi filanmı geçti acaba ne kadar ümitle almıştım şuan hayal kırıklığı yaşıyorum ya :( :( Bir fikir verin bana lütfen ..

emla krem bende tam bir uyuşukluk hali sağlamıyor tamamını kullanmama rağmen (bikini bölgesi için) sizde de benzer bir durum var mı?

emla krem bende tam bir uyuşukluk hali sağlamıyor tamamını kullanmama rağmen (bikini bölgesi için) sizde de benzer bir durum var mı?

tatlım şuan yapmıyor olabilir ama ilerki zamanlarda artık hissizliğe dönüşüyor o yüzden kullanma derim bak araştır interneti görüceksin artık kolay kolay yazmıyor doktorlar bu emlanın içindekiler çok ağır hastalıklar içinde kullanılıyormuş galibi ...

tatlım şuan yapmıyor olabilir ama ilerki zamanlarda artık hissizliğe dönüşüyor o yüzden kullanma derim bak araştır interneti görüceksin artık kolay kolay yazmıyor doktorlar bu emlanın içindekiler çok ağır hastalıklar içinde kullanılıyormuş galibi ...

:( ben cok cekine cekine almis bulunyuorum sonra burayi okudum pisman oldum birde 6 tüplü aldigim uff almasaydim keske hic denemek istemiyorum gitti 23€ zaten alirken korkarak almistim.

Ben emlayı eldivene ilk başladığım yıllarda (3 yıl önce) bu sitede okumuştum. Bikini bölgesi için kullandım çok da işe yaradı. Hiç hissetmiyorum bile. Ama bir ya da iki kez kullandım. Sonuçta kimyasal ve bu uyuşukluğu sağlaması için içinde ağır maddelerin bulunduğunu düşünüyorum. Keşke acıya dayanabilseydim hiç kullanmasaydım.

Canim yeterince beklediysen (yaklasik 1 bucuk saat) ve iyice kapattiysan ise yaramali.uygulamada bir hata yapmis olmayasin? Ben streç film kullaniyorum sonra kagit havlu koyuyorum ve camasirimi giyiyorum.bir de tuyler cok uzun olmamali.o zaman da deriye yeterince nufuz edemediginden pek ise yaramiyor...

bu kremi burada duyup kullandim. birkac arkadasim daha tavsiye etmisti. ben pek ihtimal vermedim ama sonuc mükemmeldi tek kelimeyle. hiç bir acı duymadım sadece bir tüp kullandım bikini bölgesine, streç filme sarıp bekledim 1,5 saat sonunda hala hissediyorum etkisi olmadi diye dusunurken ilk denememde hic bir acı yoktu. herkese özellikle çekinenlere tavsiye ederim.

Ya kızlar bende aldım ben genital bölgem için aldım ama ben lazer öncesi sürücem fayda edermi lazerle cok acıyo orası yahu....

Ya kızlar bende aldım ben genital bölgem için aldım ama ben lazer öncesi sürücem fayda edermi lazerle cok acıyo orası yahu....

evet etki eder. bende kullandım.ancak herşeyin fazlası zarar ve bu da ilaç neticede.ilaçlar bir yandan yapıyor bin yerden yıkıyor...kanser hastası çocuklarda kullanılıyormuş bu krem kemoterapi yapılırken uyuşturuyorlarmış öyle duymuştum. zamanla hissizlik oluyor.yan etkileri çok.bilinçsiz kullanılmamalı bence.zararlarını duyunca bıraktım artık kullanmıyorum

kızlar bende denedim makineyle alıyorum 3 hafta tertemiz. ama ne yaparsam yapayım batığı sivilceyi yok edemiyorumm yardım lütfeenn:S

İlacı alanlara bir şey sormak istiyorum, eczaneden alırken direk ' ben emla krem alacağım ' mı diyorsunuz ? Ne için olduğunu soruyorlar mı eczacilar ?

Back