bacım ben yeni üye olduğum için sayfalarda gezinirken yorumunu gördüm eğer bulaşmadıysan emla kreme bence dahada bulaşma ben sol kolumda dövme var diye sildirirken dövmeyi uzun süre her seansta emlayı kullandım şimdi sol kolumda inanılmaz hassasiyet var dokunsan izi çıkar o derece hassaslaştı... vücudumun diğer hiç bir yerinde böle bir sorun yok sadece emla kremi kullanmış olduğum sol kolumda var.. bende böyle kötü bir yan etki yaptı o yüzden tavsiye etmiyorum bacım çok acileyeti olan durumlar dışında (ameliyat vs). sakın kullanmayın ...
emla krem bende tam bir uyuşukluk hali sağlamıyor tamamını kullanmama rağmen (bikini bölgesi için) sizde de benzer bir durum var mı?
tatlım şuan yapmıyor olabilir ama ilerki zamanlarda artık hissizliğe dönüşüyor o yüzden kullanma derim bak araştır interneti görüceksin artık kolay kolay yazmıyor doktorlar bu emlanın içindekiler çok ağır hastalıklar içinde kullanılıyormuş galibi ...
Ya kızlar bende aldım ben genital bölgem için aldım ama ben lazer öncesi sürücem fayda edermi lazerle cok acıyo orası yahu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?