Acısız Epilasyon & Emla Krem

kizlar merhabalar.

uskudar 'da bildiginiz iyi bir epilasyon merkezi var midir? acil cevap bekliyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar genital bolge icin emla krem sordum eczaneye. 90 tl dediler zam gelmis benzer gucte baska lokal anestezik bisey yok mu ya??

Ben denedim bu Emlayı. Sürdüm ve streçle kapattım, 1 saat bekledim;ama hiiiç uyuşturmadı. 1 tüp kullandım. 2 tüp mü kullanmak gerek acaba?

bende ne zamandır aklımda bu emla krem ama 90tlde ohhooo yani çok pahalı geldi bana.. epeydir jilet kullanıyordum (mecburewn) şimdi yeniden ağdaya geçicem dee çok acıyacak korkuyorum :/

bende ne zamandır aklımda bu emla krem ama 90tlde ohhooo yani çok pahalı geldi bana.. epeydir jilet kullanıyordum (mecburewn) şimdi yeniden ağdaya geçicem dee çok acıyacak korkuyorum :/
Epeydir jilet kullaniyodum demissiniz. Jilet le kararma, cildin sertlesmesi gibi sorunlar yasadinizmi yaşadiysanizda bor cozum biliyor musunuz?

Epeydir jilet kullaniyodum demissiniz. Jilet le kararma, cildin sertlesmesi gibi sorunlar yasadinizmi yaşadiysanizda bor cozum biliyor musunuz?

karar bende dışarda sir ağda yaptırtığım zaman oldu.oda sir ağdayı çok çok sıcakken sürdükleri için tende deforme oluyor bana göre bu sebeplede kararma oluyor.. bunun çaresi limon ,kese yap,,banyodan sonra limon sür hemen olmasada zamanla faydasını göreceksin canım.

bu arada ben emlayı kulalndım 2 tüp ama istenilen süreyi bekleyemedim küçük bi bebeğim olduğu içn o uyanmadan diye 1 saat ancak bekledim ve etkiside az oldu sonra acı hissiyatı olmafığından mıdır nedir %60ını tam kökünden almadı yani yada ben beceremedim bilmiyorum.

Nerde yaptırdın acaba ?

Çok pahalıymış gerçekten 90 tl ye satılıyor. Bütün tüpleri de kullanıyorsak her ay 90 tl benim gibi bir öğrenci için zor... İlerde çalışmaya başladığımda ancak alabilirim... Şimdilik jilete devam

Bütün tüpleri kullamıyorsun canım. Acı eşiği ve tüylerinin yoğunluğuna göre max. 2 tüp yeterli. Birde tüylerinin çok uzun olmaması gerekiyor. Aksi takdirde derine gerektiği gibi nüfuz edemediği için acıyı yeteri kadar azaltmıyor. Eğer tüylerin uzunsa ve kremin etki etmesini aynı zamanda idareli kullanmayı istiyorsan son bir jilet ve bir kaçgün sonra epilatörle almanı tavsiye ederim. Yada ağdaya gelecek şekilde minç uzunluktayken denemeni. Sürdükten sonrada hava almamasına dikkat etmelisin.

Yok çok uzatmam zaten normalde jilet kullandığım için aşağı yukarı her duşta alırım. Bu krem mucize gibi fakat fiyatından dolayı en azından mezun olana kadar askıya almalıyım sanırım...

biolyn gerçekten uyuşturuyormu

100 liraya aldım 2 tüple denedim sadece bazı yerleri uyuşturdu..pek işe yaramadı..kalan 3 tüple tekrar denicem bakalım..buda olmazsa işimiz yaş :/

Acil yardim arkadaslar sorularim var bi 5 gram lik tüpü genital bölgeye nekadarini sürüyorsunuz? ve nekadar bekletiliyor ? Bide tüğleri almadan önce kremi silmek gerekiyormu? Ben kremi aldım demin nasıl kullanacağımi anlayamadım pek yardimci olursaniz çok sevinirim

100 liraya aldım 2 tüple denedim sadece bazı yerleri uyuşturdu..pek işe yaramadı..kalan 3 tüple tekrar denicem bakalım..buda olmazsa işimiz yaş :/
Bende emla kremi kullanmıştım koltukaltlarıma iğneli epilasyon öncesi.baya yararlı ve sonunda kıllarımdanda kurtuldum

Merhaba puff emla banada cok etki etti ben koltukaltlarımı aldırdım iğneli epilasyonla inanılmaz memnun kaldım hem 3 seansta kıllarım bitti hemde ağrısız

Lazer epilasyon için gittiğim klinikte emla kremin genital bölge için %50 uyuşturma yaptığını bunu bir çok kez tecrübe ettiklerini söylediler, ama yinede denedim gerçektende tam bir uyuşukluk olmadı acı oldu yine o yüzden tam kara kara düşünürken yine aynı klinikten bir bayan pain-ex ağda epilasyon öncesi uyuşturucu kremi kullandığını ve hiç acı duymadığını söyleyince hemen eczaneye gidip onu aldım ki emla kreme göre fiyatı çok daha uygun geldi 34 liraydı ve boyutu daha büyüktü, emla nerdeyse 3kat daha pahalı o yüzden bu pain-ex krem hem daha uygun hemde gerçekten ikinci seansımda hiç bir acı hissetmedim şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…