Ben denedim bu Emlayı. Sürdüm ve streçle kapattım, 1 saat bekledim;ama hiiiç uyuşturmadı. 1 tüp kullandım. 2 tüp mü kullanmak gerek acaba?
Epeydir jilet kullaniyodum demissiniz. Jilet le kararma, cildin sertlesmesi gibi sorunlar yasadinizmi yaşadiysanizda bor cozum biliyor musunuz?bende ne zamandır aklımda bu emla krem ama 90tlde ohhooo yani çok pahalı geldi bana.. epeydir jilet kullanıyordum (mecburewn) şimdi yeniden ağdaya geçicem dee çok acıyacak korkuyorum :/
Epeydir jilet kullaniyodum demissiniz. Jilet le kararma, cildin sertlesmesi gibi sorunlar yasadinizmi yaşadiysanizda bor cozum biliyor musunuz?
ben soprano diode ütüleme lazer yaptırdım. sıfır acıyla bitti gitti kıllar. bir daha çıkmayacak diyolar inansam mı bilemiyorum tabi ama şimdilik süper bir vaziyetteyim.fıstık gibi pürüzsüz ve acısız oldu bitti herşey.
Çok pahalıymış gerçekten 90 tl ye satılıyor. Bütün tüpleri de kullanıyorsak her ay 90 tl benim gibi bir öğrenci için zor... İlerde çalışmaya başladığımda ancak alabilirim... Şimdilik jilete devam
Bütün tüpleri kullamıyorsun canım. Acı eşiği ve tüylerinin yoğunluğuna göre max. 2 tüp yeterli. Birde tüylerinin çok uzun olmaması gerekiyor. Aksi takdirde derine gerektiği gibi nüfuz edemediği için acıyı yeteri kadar azaltmıyor. Eğer tüylerin uzunsa ve kremin etki etmesini aynı zamanda idareli kullanmayı istiyorsan son bir jilet ve bir kaçgün sonra epilatörle almanı tavsiye ederim. Yada ağdaya gelecek şekilde minç uzunluktayken denemeni. Sürdükten sonrada hava almamasına dikkat etmelisin.
biolyn gerçekten uyuşturuyormuKizlar lazere basladim sonunda 3 seans oldu cok iyi gidiyor yanliz acisina dayanamzsin diye bana guzellik salonu bi krem satti bolgeyi uyusturuyor 1 dakika icinde bio lyn %5 cok kucuk bi tupte ama cok ise yariyor. Eczanelerde satilmiyor yanlizca klinik estetik merkezlerinde satiliyormus. Hic aci hissetmedim
Bende emla kremi kullanmıştım koltukaltlarıma iğneli epilasyon öncesi.baya yararlı ve sonunda kıllarımdanda kurtuldum100 liraya aldım 2 tüple denedim sadece bazı yerleri uyuşturdu..pek işe yaramadı..kalan 3 tüple tekrar denicem bakalım..buda olmazsa işimiz yaş :/
Merhaba puff emla banada cok etki etti ben koltukaltlarımı aldırdım iğneli epilasyonla inanılmaz memnun kaldım hem 3 seansta kıllarım bitti hemde ağrısızEvet kızlar ...Bu krem Kesinlikle süper...Tarafımdan denendi ve onaylandı..Artık jilete son...Forumda okumuş ve kullanmaya karar vermiştim..bugun denedim...inanılmaz bişey bu ya...bugune kadar çektigim acıya yazık vallahiinanın sanki jiletle alıyomussunuz gibi acısız...hatta ben makineyle alıyorum..makinenin derimde gezdigini bile hissetmiyorum..Bazı arkadaşlar kremi sürdükten sonra biraz acı oldugunu soylemişler...ama ben hiçbişey hissetmedim..hala da uyuşuk bi haldeyim etkisi gecince kim bilir nasıl agrıcak oralar buralar :Roflol: Süper bişey..emla kremi tavsiye eden arkadaşlara teşekkürlerrr....ayrıca krem sigorta tarafindan da karşılanıyomuş..yazdırıp ücretsizde alabiliyosunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?