• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acınası biriyim :(((

Haklısın kesinlikle ablacım. Ekonomik özgürlüğün bile yoksa çalışmanın yolunu bul ve çalış bence. Yani anlayabiliyorum seni. Hayatının anlamı olan adam tak diye değişiyor ve seni ortada bırakıyor. Rabbim kimseyi böyle duruma düşürmesin. Allah yardımcın olsun ablacım. Haklısın sözlerine güven olmaz. Benim sana diyeceğim ona bu saatten sonra güvenme bence. Sen zayıflasan bile o çekip gidecek. Velhasıl yanında kalsa senin bu zor günlerinde yanında olmadıktan sonra iyi gününde yanında olsa ne olur? Sen tek başına atlatmış olacaksın tüm bu zorlukları. Nasıl eskisi gibi güleceksin yüzüne, canım diyeceksin. Emin ol ki sen bile eskisi gibi olamayacaksın. İnsanların bedenin kusuruna değil de beyninin kusuruna baksınlar. O adam seni hak etmiyor. Düşün taşın karar senin ve hayatında senin ellerinde.

İnşallah dediğin gibidir canım ya umarım o yüzden yüz vermiyordur ama bu kadar hakaretten sonra ben nasıl eski ben olucam bilmiyorum. Nasıl ona tekrar güvenebilicem hiç bilmiyorum. O suratıma bakmazken gülmek çok zor. Umalımki silmemiş olsun da zayıflayıp ondan acı bir intikam alayım :) lütfen dualarını eksik etme çok ihtiyacım var bu ramazan günü

Rabbim yuvana mutluluk huzur versin canım..
Gerçekten insanın eşinden hakaret işitmesi çok ama çok acı verici birşey.. Ama bence sakın soğuk davranma evladın var yalnız bir hayat düşünmek çok zor böyle bir durumda.. Sen elinden geleni yapar zayıflamaya çalışır güler yüzlü ilgili olursun.. tüm bunlara rağmen eşin seni istemezse o zaman o onun problemi.. Ki bence seni istiyor orası da ayrı.. Ama sakın soğuk davranma sonra üzülürsün öyle davranmasaydım belki herşey daha iyi olurdu diye.. biliyorum çok zor sen elinden geleni yap canım..

Allah yardımcın olsun gönlünü ferahlatsın..

canım mutlaka platese git mucize bir şey ben iki ayda 46 bedenden 38 bedene düşmüştüm manken gibi fit ve sıkı olmuştum tabi bırakınca aldım yine. ama verecem kararlıyım. on günde sekiz kilo verilmez verdiğin yağ değil su ve kas ve bu seni çökertir güzelleşeyim derken çirkinleşirsin. sana önerim kan grubu diyeti. mutlaka al can boğazdan çıkar kitabını mutlaka al. ve sporu abartmadan düzenli yap. ayrıca zeytin yaprağı çayını iç acaip yağ yakıyor ve şekeri dengeliyor . yapabilirsin inan kendine eşine bunu göster . pes etme. güveniyorum sana

Ayy darısı başıma ;) hayal kurup motive oluyorum işte bende :) ne yapayım gidip çağırayımmı gelsin evde uyusun yoksa bırakayım orada mı uyusun ?

ya bana kalsa ara dcem ama emınım terslıcek ve gelmıcek :( bılemıorm orda kalmasıda uygun deıl ne yaptıgınıda solemıo eger ıcınde suphe varsa bende kızacagını bıle bıle yıne ara ama kızacagını bıl yanı.. fkt gelırmı bılemem bu sfr ınat olsn dıe gelmemezlık yapablır ayyy bılemedım kı smdı gercekten senı anlıorm cok caresızsın Allah kımseye bole bısey yasatmasın ve senı bıran once kurtarsın ınsallahhhh

Rabbim yuvana mutluluk huzur versin canım..
Gerçekten insanın eşinden hakaret işitmesi çok ama çok acı verici birşey.. Ama bence sakın soğuk davranma evladın var yalnız bir hayat düşünmek çok zor böyle bir durumda.. Sen elinden geleni yapar zayıflamaya çalışır güler yüzlü ilgili olursun.. tüm bunlara rağmen eşin seni istemezse o zaman o onun problemi.. Ki bence seni istiyor orası da ayrı.. Ama sakın soğuk davranma sonra üzülürsün öyle davranmasaydım belki herşey daha iyi olurdu diye.. biliyorum çok zor sen elinden geleni yap canım..

Allah yardımcın olsun gönlünü ferahlatsın..

Aminnn canım. En çok istediğim şey huzur. Ailemde hiç kavga gürültü görmedim ama kızımın bunları yaşaması beni çok üzüyor tamam dediğin gibi yapıcam o soğuk olsada ilgilenmeye devam edicem zayıfladıktan sonrada istemesse dediğin gibi kendi bilir artık. Ona da söyledim zaten ben savaşmaya devam edicem senin için dedim. Bunları konuşacağına spor yap dedi bana yaa. 7/24 spor yaptırmak istiyor sanırım. Amin çok yeşekkürler tekrar Allah hepimizin istediklerine ulaştırsın inşallah bizleri

canım mutlaka platese git mucize bir şey ben iki ayda 46 bedenden 38 bedene düşmüştüm manken gibi fit ve sıkı olmuştum tabi bırakınca aldım yine. ama verecem kararlıyım. on günde sekiz kilo verilmez verdiğin yağ değil su ve kas ve bu seni çökertir güzelleşeyim derken çirkinleşirsin. sana önerim kan grubu diyeti. mutlaka al can boğazdan çıkar kitabını mutlaka al. ve sporu abartmadan düzenli yap. ayrıca zeytin yaprağı çayını iç acaip yağ yakıyor ve şekeri dengeliyor . yapabilirsin inan kendine eşine bunu göster . pes etme. güveniyorum sana

99 ları göreyim platesi bende istiyorum gittiğim spor salonunda plates, samba , step aerobik hepsi var ama katılanları bir görseniz incecikler utanırım kan revan içinde aralarında. Biraz zayıflayınca yapıcam onları da. Belkide hayatımda ilk kez yemeyip spor yaptığım için vücut şoka uğrayıp gitmiştir o kadar kilo bilmiyorum ki canım. Ama metabolizmam iyi çalışıyormuş dr öyle söylemişti. Eşimde 3 ayda 30 kg birden vermişti ve geri almamıştı bunu bildiği için daha da zorluyor sanırım beni. Kan grubu dieti sanırım bana çok uygun onu mutlaka almalıyım cnm pes etmek yok bu sefer. 9 senelik kiloları def etme zamanım geldi...,

tatlım eşinden uzaklaşma onunla konuş ne kadar kararlı olduğunu bilsin bu arada onun burcu ne ? moralin hep yüksek olsun ev içinde. ağlama kilo verecem de inandır onu . tavrı değişmezse şüphelen. ama ne olursa olsun korkuyu hayatına çekme düşünme başkasını mıknatıs gibidir düşünceler . eminim yüzün çok güzeldir. güzel yerlerini ortaya çıkar. hem ne var yaşında otuzlu yaşlar kadınların en güzel yaşlarıdır. siyah dantelli şeyler giy yanında göğüs dekolteli olabilir . eminim istersen çok hoş olabilirsin. saç rengini değiştir mesela. kırmızı ve siyah renklerini çok kullan . ve kısa zamanda etki bekliyorsan platese gittt verdiğin üç kilo bile altı yedi kilo gibi gösteriyor.

ya bana kalsa ara dcem ama emınım terslıcek ve gelmıcek :( bılemıorm orda kalmasıda uygun deıl ne yaptıgınıda solemıo eger ıcınde suphe varsa bende kızacagını bıle bıle yıne ara ama kızacagını bıl yanı.. fkt gelırmı bılemem bu sfr ınat olsn dıe gelmemezlık yapablır ayyy bılemedım kı smdı gercekten senı anlıorm cok caresızsın Allah kımseye bole bısey yasatmasın ve senı bıran once kurtarsın ınsallahhhh

Canım hemen üst katta uyuyordur kesin bugunluk bırakayım uyusun yarında tekrarlarsa tepki koyayım bence. Amin canım allah kimseyi böyle imtihan etmesin valla çok zoooorrrrrr

ben de verecem kilo 85 kiloyum şimdi 67 olacam nişanlım ufaktan ufaktan ver diyor. boy olduğu için yetmiş gösteriyorum ama rahatsızım. bence platese vakit kaybetmeden git kilo vermeyi bekleme ve aletlisine git. kan grubu da diyet değil bir yaşam biçimi ve öyle önemli bilgiler var ki öyle hayati şeyler var ki hemen yarın o kitabı al canım. atıyorum çok öğün yemek, yemekle su içmek daha bir sürü öyle çok yanlışımız var ki . zeytin yaprağını da temin et mutlaka tatlım

tatlım eşinden uzaklaşma onunla konuş ne kadar kararlı olduğunu bilsin bu arada onun burcu ne ? moralin hep yüksek olsun ev içinde. ağlama kilo verecem de inandır onu . tavrı değişmezse şüphelen. ama ne olursa olsun korkuyu hayatına çekme düşünme başkasını mıknatıs gibidir düşünceler . eminim yüzün çok güzeldir. güzel yerlerini ortaya çıkar. hem ne var yaşında otuzlu yaşlar kadınların en güzel yaşlarıdır. siyah dantelli şeyler giy yanında göğüs dekolteli olabilir . eminim istersen çok hoş olabilirsin. saç rengini değiştir mesela. kırmızı ve siyah renklerini çok kullan . ve kısa zamanda etki bekliyorsan platese gittt verdiğin üç kilo bile altı yedi kilo gibi gösteriyor.

Çok konuştum anlattım kararlı olduğumu söyledim canım ama artık çok geç istemiyorum diyor hep. Burcu ikizler ve sürekli değişkenlik gösteriyor. 8 sene geri gelmeyecek ben bittim artık diyor.
Tamam ağlamak yok ve başkasını düşünmekte yok ama bu keşke elimde olsaaa... Evet yüzümün güzel olduğunu hep söylüyordu zaten ben onun için dünyanın en güzeliydim güya.... Saçlarım kızıl 1 ay önce boyattım. Bakımlıyımdır öyle çok koyvermem kendimi makyajımı galan hep yaparım ama kilo işte kilo hiç birini göstermiyor ki. Yanında güzel şeyler de giyiyorum da adam bakmıyor ki hiç. Ama bazen ben bakmazken bana bakarken yakalıyorum onu hemen kafasını geri çeviriyor. Keşke kafasının içindekileri bilsem yaaa

ben de verecem kilo 85 kiloyum şimdi 67 olacam nişanlım ufaktan ufaktan ver diyor. boy olduğu için yetmiş gösteriyorum ama rahatsızım. bence platese vakit kaybetmeden git kilo vermeyi bekleme ve aletlisine git. kan grubu da diyet değil bir yaşam biçimi ve öyle önemli bilgiler var ki öyle hayati şeyler var ki hemen yarın o kitabı al canım. atıyorum çok öğün yemek, yemekle su içmek daha bir sürü öyle çok yanlışımız var ki . zeytin yaprağını da temin et mutlaka tatlım

Allah mutlu etsin canım umarım dilediğin kiloya gelirsin. Platese bu kiloyla gidemem canım ya çok utanırım :( bir süre sonra 10 kg daha vereyim öyle. Yarın kesin alıyorum kitabı... Zeytin yaprağını aktardan mı alıyoruz?

ikizler miii benim nişanlım da ikizler :) korkma tatlım seni çok seviyor bence . ama kiloya takıklar balık etli seviyorlar ama fazlasında söyleniyorlar. sen bol bol espiri yap yaklaş ona uzaklaşmaya gelmez ikizler. aldatacağını sanmıyorum ama sana inancı kalmamış olabilir. mümkünse saçını sarıya boyat o rengi seviyorlar. ağlamana dayanamaz üzülme yanında hep pozitif ol. ve kitap oku yanında entellektüel olmalısın. bir ikizlerin ilgisini çekmek akıldan geçer zeki ve akıllı kadınlara bayılırlar . onlar sadece fiziğe bakmazlar masum akıllı güler yüzlü ve zeki olmalısın . değişkenliği adamı çileden çıkarır bu ara öyle demek ki ama geçici tatlım. senin burcun ne.

hangi şehirdesin? platese git ben çok kiloluyken gittim ve 250 kiloluk insanlar gözümün önünde yarıya indiler. ama aletliydi . kilodan ziyade fiziği acaip güzelleştiriyor kilolu olsan bile şekilli oluyorsun. evet aktarda var canım iki dakika kaynat limon sık iç çay yerine. çok faydalı. ve erken uyan .

ikizler miii benim nişanlım da ikizler :) korkma tatlım seni çok seviyor bence . ama kiloya takıklar balık etli seviyorlar ama fazlasında söyleniyorlar. sen bol bol espiri yap yaklaş ona uzaklaşmaya gelmez ikizler. aldatacağını sanmıyorum ama sana inancı kalmamış olabilir. mümkünse saçını sarıya boyat o rengi seviyorlar. ağlamana dayanamaz üzülme yanında hep pozitif ol. ve kitap oku yanında entellektüel olmalısın. bir ikizlerin ilgisini çekmek akıldan geçer zeki ve akıllı kadınlara bayılırlar . onlar sadece fiziğe bakmazlar masum akıllı güler yüzlü ve zeki olmalısın . değişkenliği adamı çileden çıkarır bu ara öyle demek ki ama geçici tatlım. senin burcun ne.

Aynen söylediğin gibiydi ama iki haftada yüzde yüz değişti :( sarı bana hiç yakışmıyor canım geçen sene sarıya boyadım kaşlar falan simsiyah benim siyah saç çok yakışıyor ama dediğin gibi o sarı saçı çok seviyor. Ama ikizler çok zor bir burç gerçekten tamı tamına eşimi tarif ettin sen :) umarım çok seviyordur ve motivasyon için böyledir :) duaları. Hep bu yönde. Ben aslan burcuyum ama yükselenim ikizler. Aslan burcunun o özgüvenli istediğini elde edebilen özelliğinden eser kalmadı bende :(

ve canım sana şunu söyliyim çok kısa sürede kocan eski ilgili haline dönecektir. ikizlerin ruhunu bilirim ben beylik laflar tehditler ederler hoop eski hallerine dönerler. ama ne olursa olsun pes etme şu kilolardan kurtul. eşin beğense bile seni böyle sen kendini beğenme ve bu işi sonuna kadar götür. ben sana burdan destek olurum bu süreçte . aynı şekilde diğer arkadaşlar da. sen pozitif ol yeter ki. fıstık olacan fıstık :)

hangi şehirdesin? platese git ben çok kiloluyken gittim ve 250 kiloluk insanlar gözümün önünde yarıya indiler. ama aletliydi . kilodan ziyade fiziği acaip güzelleştiriyor kilolu olsan bile şekilli oluyorsun. evet aktarda var canım iki dakika kaynat limon sık iç çay yerine. çok faydalı. ve erken uyan .

İstanbulda yaşıyorum. Pazartesi hocayla görüşeyim o zaman platesi de listeme koyuyorum :) her sabah 6 da uyanıyoruz mecburen adam işe gidecek ya hazırlıyoruz beyefendiyi. O yüzden erken kalkmayla ilgili problem yom :)

tenin açıksa saç rengini açtır mutlaka benim kaş da siyah ama ten açık olduğu için yakışıyor karamel saç üzeri sarı balyaj veya bal rengi de olabilir . ikizler sarıya mest olur. ve çocuksudurlar aslında . seni asla yarı yolda bırakmaz hiçç şüphen olmasın. sen bir aslansın nasıl olursan ol parlarsın kendine özgü bir çekiciliğin var. sade ve sadece pozitif ol. ve inan kendine olumsuz düşünceleri salla. sarıl ona bol bol herşey estetik değil tensel bağınızı koparma sakın sürekli dokun ona sev evcil kedi gibiler zaten mır mır susmazlar . huzursuzdurlar ama çok komiktirler sen ona yaklaştıkça o sakinleşecektir

ve canım sana şunu söyliyim çok kısa sürede kocan eski ilgili haline dönecektir. ikizlerin ruhunu bilirim ben beylik laflar tehditler ederler hoop eski hallerine dönerler. ama ne olursa olsun pes etme şu kilolardan kurtul. eşin beğense bile seni böyle sen kendini beğenme ve bu işi sonuna kadar götür. ben sana burdan destek olurum bu süreçte . aynı şekilde diğer arkadaşlar da. sen pozitif ol yeter ki. fıstık olacan fıstık :)

İnşallah canım inşallahhh. Evet aynen öyle bir gün gelir iş yeri böyle şöyle der ayrılıcam der aradan 2 hafta geçer yok burası çok iyi der ama asla yanılmışım demez. O ozaman doğruydu bu şimdi doğru der asla yanıldıpını kabulmetmez ..., çok saol canım sizlerin yardımıyla başarıcam inşallah bu sefer kızım için kendim için azıcıkta eşim için başarıcam yeter artık utanarak oramı buramı kapatarak gezdiğim günler bitsin

geç oldu çıkıyorum canım ama bu süreçte yanındayız. platesi listenin en başına koy dua edeceksin bana ve öyle mutlu eden bir spor ki şifa şifa ben ne kötü günlerde gitmiştim moralmen nasıl toparladı beni. plates bir spor değil bir tedavi su gibi bir şey. burdan haberleşiriz koca bebeği kafana takma o senin ve sen çok güzel bir kadınsın eminim iyi geceler

İnşallah canım inşallahhh. Evet aynen öyle bir gün gelir iş yeri böyle şöyle der ayrılıcam der aradan 2 hafta geçer yok burası çok iyi der ama asla yanılmışım demez. O ozaman doğruydu bu şimdi doğru der asla yanıldıpını kabulmetmez ..., çok saol canım sizlerin yardımıyla başarıcam inşallah bu sefer kızım için kendim için azıcıkta eşim için başarıcam yeter artık utanarak oramı buramı kapatarak gezdiğim günler bitsin

bitecek canım bitecek ikimizde kuş gibi olacaz inşlh . ikizleri çok iyi tanıyorum onlar sırf konuşurken bile kalori yakıyorlar ve öyle iştahlılar ki. bugün dediklerinin tersini yarın söylerler ve asla haksızız demezler daha neler neler. sana taktikler veririm daha geniş bir zamanda

Back