basta cok kılo vermenın sonra ıse az vermenın sebebı şu, vucut cok yag topladıgı ıcın bunlardan kurtulmak ıstıyor ve ıraz egzersız yapsan bıle vermeye baslıosun.. ama fazla kılo verdıgınde ıse bu sefer vucut bakıyorkı yaglar gıdıyor hızla hemen harekete gecıp tutmya calısıyor yagları ıste o zmn bıraz daha guclesıyor vermek.. ha neden yagları tutmak ıstesınkı vucut dersen ınsan ac kaldıgında vucut yagı erıtıp kendını beslemeye calısıyor bır nevı depo olarak tutyor yagı bu yzden yanı.. sana bır tavsıyem suan spor yapıosn ıyı guzel ama sakın kas yapacak hareketler aktıvıteler yapma. yagların cok dırek kasa donusmeye baslar vucudun sıkı olur ama bacakların kalın olur. once yagları erıtt ondan sonra ıstedıgın kıloya geldıgınde kas yapıcı egzersızler yapabılırsın. bunu soyluyorm cunku bı bayn var tanıdıgım hafıf etıne dolgun onceden kıloluydu zayıfladı balık etlı oldu ıyı suan ama bacakları kalın bıraz ve bunu kendısı soyledı yaptıgım hareketler dırek kas yapıyormus bacaklarım tas gıbı ama erımıyor dedı yanı erır ama zor erır canım ona dıkkat et ve mesela bıraz daha zayıladıgında kalcayı dıklestırıcı gogus dıklestırıcı egzersızlerı ızle nettn hepsını evde uygula bel ınceltıcı hareketler var onları yap fızıgın mukemmel olur jennıfer lopez halt eder yanında canım sen yeterkı azımlı oll
Canım hoca kontrolu ile spor yapıyorum kardio exersizleri yapıyoruz. Koşu bandı, fx ( koşar gibi alet seti koşturuyor) bisiklet. Sonrada kızımla saatlerce yüzüyoruz. Güneşte olunca iyi oluyor. Zavallı kızım da perişan oldu beni 1 buçuk saat lobide spor yaparken bekliyor. Eve de yürüyerek geliyoruz. Ofluyor pufluyor ama yapacak bir şey yokk... Evimize giderken yokuş yukarı çıkmamız gerekiyor o yokuşu tırmanırken inan bayılacakmış gibi ouyorum ter su gibi akıyor sırtımda çanta elimde kızım ödüm kopuyor bayılacam diye. Yaa hiç bir şey yemiyorum ama inan hiç aç değilim çok fena olduğumda bir ıssırık elma yiyorum yada ceviz falan elimde değil sanırım ramazanda oruç tutamamanın berdiği vicdan da var işin içinde. Ama allah affedecek beni ben evliliğim için geçte olsa uğraşıyorum işte birde adam yüzüme baksa dualarını esirgeme nolur masus yapıyor olsun. Ekimde kardeşinin nişanı var o zamana kadar 80 olayım da benimle gurur duysun