• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acınası biriyim :(((

hiç şaşırmadım bi ikizler işte bir yandan ilgi istiyor bir yandan triplerini atıyorlar acaip şirin yaratıklar makas alsaydın yanaklarından :) kalpleri temiz ama içine kötü bir şey gelmesin seni çok seviyor o . benim de ay burcum aslan her şeyi çok büyütüp trajik hale getiriyorum yapımızda melankoli var. kötü niyetli değil eşin kesinlikle sadece yorulmuş demek ki söylemekten bu yolu deniyor. ama artık söylemesine gerek yok zaten bambaşka bir sen olacaksın hem aşkınız da tazelenir sana yeniden aşık olur . sırf bu yüzden kilo alıp vermek istiyorum renk katıyor hayata :) . platese çok şey borçluyum ben bildiğin odun gibiydim geniş ve dümdüzdüm. platese öyle başladım sonra kıvrım kıvrım oldum kalçam çıkıklaştı belim kıvrımlaştı kilo olmama rağmen hala kıvrımlıyım kum saati gibi oluyorsun platesle. en başından beri en iyi dostun olacak emin ol daha bir haftada eşin fark edecek değişimi abartmıyorum bir haftada sıkılaşmaya şekillenmeye başlıyorsun.

Canım kendimizi kandırıyoruz. Az önce beni tekrar ağlatıp çekti gitti sekiz senedir sana çom söyledim artık benim için bitti bunu neden anlamak istemiyorsun dedi. Ben çalışıp eve para getiririm sende yemeğimi yapar pantolonlarımı ütülersin başka hiç bir beklentin olmasın benden dedi. Sen sıkılana kadar durum bu dedi sonra sen zaten dayanamaz ayrılırsın dedi. Ben ayrılmam görevimi fiziksel hariç devam ettiririm dedi ama süreçte gönlüme de hakim olamam dedi belki birini bulurum bu beni. Elimde olan bir şey değil dedi. Masus diyorsun bunları dedim. Gözlerinde sevgi var görüyorum dedim. Sen görmek istediğini görüyorsun dedi. Çok mantıklı konuluyorum bak seninle dedi mahsus galan yapmıyorum bitirdim ben artık istemiyorum anla artık dedi. Ve çıkıp gitti. Spor yapacakmış yürüyecekmiş dışarıda çok kötüyüm yaaa :(

Canım kendimizi kandırıyoruz. Az önce beni tekrar ağlatıp çekti gitti sekiz senedir sana çom söyledim artık benim için bitti bunu neden anlamak istemiyorsun dedi. Ben çalışıp eve para getiririm sende yemeğimi yapar pantolonlarımı ütülersin başka hiç bir beklentin olmasın benden dedi. Sen sıkılana kadar durum bu dedi sonra sen zaten dayanamaz ayrılırsın dedi. Ben ayrılmam görevimi fiziksel hariç devam ettiririm dedi ama süreçte gönlüme de hakim olamam dedi belki birini bulurum bu beni. Elimde olan bir şey değil dedi. Masus diyorsun bunları dedim. Gözlerinde sevgi var görüyorum dedim. Sen görmek istediğini görüyorsun dedi. Çok mantıklı konuluyorum bak seninle dedi mahsus galan yapmıyorum bitirdim ben artık istemiyorum anla artık dedi. Ve çıkıp gitti. Spor yapacakmış yürüyecekmiş dışarıda çok kötüyüm yaaa :(

abartmış yani o da . ne yani evi terk etsen tepki vermeyecek mi dene istersen telini kapat ve bi süreliğine akrabalara falan git tutuşur bence ne demek başkası olabilir gönlüme hakim olamam ne demek

canım uzun zamandır forumda cvp yazmıyordum taakki senın konunu okuyana kadar..üzülerek söylüyorumkı senın adamın hayatında başka bır kadın var kesınlıkle..sakın kendını benı gaza getırmek ıcın yapıyor benı sevıyor benden ayrılamaz dıye kandırmaa..bu erkekler soyledıklerı herseyı gercekten soyluyor..onlar bızım gıbı plan yapıp blöf yapmıyorlarr..bence hayatında bır kadın var ve kesınlıkle kocanı sana karsı dolduruyor..ama bence guru yapıp kocanı bırakma..evlılıgıne dört elle sarıl..kılolarını ver..karatay dıyetı yap bence..bak facede sağlıklı yaşıyoruz dıye sayfası var..adam 50 kılo vermıs bır yılda karatay ve pılates yaparak..hemde yedıklerı yemeklerde var..

gurur yapmayı gec..kılolarını verıp bakımlı ol..bu kötü gunler gececek ınsallahh..senı takıp edıyorum..benımde vermem gerekne kılolar var ıstersen beraberce verırız..

konuyu fazla bilmiyorum ilk ve son yazdığını okudum. bence hiçbir erkek için değmez. seviyor olabilirsin çok güzel ama bunu kendine eziyet haline getirme. ona birşeyler göstermek istiyorsanda zayıflamak istediğini o dışarıda spora mı gitti sende peşinden git spora hatta o evden çıkmadan spor yapmaya git. evde durma gez dolaş hava al. evde durarak ağlayarak üzülerek hiç birşey yapamazsın. erkekler her zaman umursamazlardır. onlardan seninle otururup ağlamasını bekleyemezsin. seni anlamasını hele hiç çünkü senin yaşadıklarını malesefki yaşamıyor ama ona ne kadar kararlı olduğunu gösterebilirsin. diyetisyene gittinmi bilmiyorum ama diyetisyene gitmeni öneririm. mutluluk onda değil yüreğinde olsun ne olursa ol yüzünden gülümsemeni kalbinden umudunu eksik etme..

kocanı takibe al biri varsa illaki ortaya çıkar teline falan bak arada off çok ağır konuşmuş çok sinirlendim . bırakma kendini ne olursa olsun sen incecik çok hoş bir bayan olacaksın yanındayız canım

Ya böyle birisi değildi 2 hafta önce bambaşkaydı patlak verdi dedi. Her zaman içimdeydi bütün bunlar dedi. Hiç mutlu olduğumuz bir gün hatırlamıyorum dedi bense hep mutlu olduğumuz anları geleceğe dair planlarımızı hatırlıyorum:((( şimdilik birisi olduğunu düşünmüyorum hayatında. Bu ağır ifadeleri kullanan onuda söylerdi. Zaten şu an yok ama olabilir diye kendisi de söyledi. Bende boşanmadan bunu yapma gel bana söyle dedim. Boşanalım ne yaparsan yap dedim bu benim elimde olan bir şey değil dedi yaaa ben ölmek istiyorum sadece kızım olmasa bunu kesinlikle yapabilirdim. Ne yapacağımı şaşırdım ben artık ne çok isterdim geçmişe gitmeyi yada onun gerçek duygularını beyninn içindekileri bilmeyi. Bir arkadaş erkekler blöf yapmaz ne düşünüyorlarsa söylerler demiş benim eşim öyle değildir aslında blöf çok yapar çok oyuncudur yüzüne bakarsın mutlu sanırsın ama aslında değildir yada mutsuz sanırsın aslında mutludur. Numaracıdır yani. Birde benim umrumda değil kilo vermen anlatma artık konuşma benimle dedi ama sabah uyanır uaynmaz şuanki kilomu dünkü kilomu sordu. Bunlar da umut oluyor sanki bana biraz. Sonra ona sarıldım öptüm hiç sesini çıkarmadı tepki vermedi itmedide karşılık ta vermedi. Ama az önce ağzına geleni söyledi üstelik üzerimde sauna eşofmanı ben egzersiz yapmışım kan ter içindeyken. Birde eşim aldatmaz aşık olur sadece öyle gönül macerası yaşamaz yani keşke gönül macerası yaşasa ama o aşık olmalı bunu yapabilmek için. Tanıdığım kadarıyla böyle biri ama onu artık tanıyamıyorum ki bambaşka biri oldu. Alış buna ben artık böyleyim dedi seni tanıyamıyorum deyince. Ben ş... Z biriymişm demekki dedi :(((((((

Ne kadar güzel zayıflamışsınız inşallah darısı başıma bende grurla buraya fotoğrafımı koyarım. Pişman etmek istiyorum umarım söylediklerine çok ama çok pişman olur :(

eğer sen istersen olur sadece üzülme soğukkanlı dur çünkü stres hevesini kırar girdiğin yola devam et bırakma sonra çok da aç kalma sporuna devam et sende dünyaya yeniden doğmuş gibi olacaksın seni buradan takip edeceğim

Ya böyle birisi değildi 2 hafta önce bambaşkaydı patlak verdi dedi. Her zaman içimdeydi bütün bunlar dedi. Hiç mutlu olduğumuz bir gün hatırlamıyorum dedi bense hep mutlu olduğumuz anları geleceğe dair planlarımızı hatırlıyorum:((( şimdilik birisi olduğunu düşünmüyorum hayatında. Bu ağır ifadeleri kullanan onuda söylerdi. Zaten şu an yok ama olabilir diye kendisi de söyledi. Bende boşanmadan bunu yapma gel bana söyle dedim. Boşanalım ne yaparsan yap dedim bu benim elimde olan bir şey değil dedi yaaa ben ölmek istiyorum sadece kızım olmasa bunu kesinlikle yapabilirdim. Ne yapacağımı şaşırdım ben artık ne çok isterdim geçmişe gitmeyi yada onun gerçek duygularını beyninn içindekileri bilmeyi. Bir arkadaş erkekler blöf yapmaz ne düşünüyorlarsa söylerler demiş benim eşim öyle değildir aslında blöf çok yapar çok oyuncudur yüzüne bakarsın mutlu sanırsın ama aslında değildir yada mutsuz sanırsın aslında mutludur. Numaracıdır yani. Birde benim umrumda değil kilo vermen anlatma artık konuşma benimle dedi ama sabah uyanır uaynmaz şuanki kilomu dünkü kilomu sordu. Bunlar da umut oluyor sanki bana biraz. Sonra ona sarıldım öptüm hiç sesini çıkarmadı tepki vermedi itmedide karşılık ta vermedi. Ama az önce ağzına geleni söyledi üstelik üzerimde sauna eşofmanı ben egzersiz yapmışım kan ter içindeyken. Birde eşim aldatmaz aşık olur sadece öyle gönül macerası yaşamaz yani keşke gönül macerası yaşasa ama o aşık olmalı bunu yapabilmek için. Tanıdığım kadarıyla böyle biri ama onu artık tanıyamıyorum ki bambaşka biri oldu. Alış buna ben artık böyleyim dedi seni tanıyamıyorum deyince. Ben ş... Z biriymişm demekki dedi :(((((((

çok çelişkili davranıyor umurunda olmasaydı kilonu sormazdı bence . sen dediğimi yap onu biraz habersiz bırak bakalım ne yapacak of ikizler değil mi adamın ömründen kan alıyorlar

adam sana acıkca baskasını bulcam demıs..bunu dıkkate al..kafasına bunu koymus..belkıde aklında olan bırısı var..belkı ılskı basladı belkıde baslamak uzere bır yandanda vıcdan azabı cekıyor tabı..gergınlık cıkarıp bosanmak ıstıyor..arkadasım acı ama malesfkı kocanı sana karsı dolduran bır kadın var malesfkıı..bence kocanı takıbe al..ve soyledıklerınıde cıddıye al..benım kocam blof yapar dıyede kandımra kendını..ıkızler burcunu tanımak zordur..anları bırbırıne uymaz..yanı senın olmaz dedgını bı gonul ılıskısıne gırmıs olabılır maalesf..

bılıyoum bu yazdklarımdan dolayı bana kızıyorsun guzel seyler duymak ıstıyorsun..ama karısınada kızınada ılgısız ve soguk davranan bı adamın arkasında buyuk ıhtımal baska bı kadın vardırr..kocanın ustune gıtme kılolarınla ılgılen..ılgı sefkat gosterdıkce senden dahada uzaklasır bence..mesafelı davran yemegını felan yap tabı ama sarılıp durup benı bırakma tarzı konusma ıyıce acız duruma dusersın..bı ana once kılo ver guclu olll..ve kocanı dolduran kadını bul muhakaka ve kocanı ondan kurtar

Birde göğsümde sıkışma oldu bugun nefes darlığı çektim onu söyledim göğsüm çok sıkışıyor acıyor nefes de alamıyorum dedim. Bana anlatma şuan bunlarla ilgilenmiyorum zor geliyorsa bırak yapma hiçbir şey dedi. Benim için kendini boşuna kasma dedi bende senin içn değil kendim için yapıyorum işe başlıycam dedim. Yapma boşver dedi benim için dedi. Ben bıraktım sende bırak dedi.

şuan eşini beyninden def et.
öncelik senin sağlıklı olman.
bak canım 90 gün süre ver kendine ve eger mümkünse her haftabaşı burda resimlerini paylaş.
gidişatını görelim. 90 günde kilolu değil balık etli bi hanım olursun.
sen devam et azmet olur mu.
bence eşin sen daha çok çabala diye öyle yapıyor.
diyelimki eşin ciddi dedi bunları. onun içn değil kendin için yap.
sen yapabilirsin çünkü güçlüsün.
senin yerinde ben olsaydım bçyle bi topik açmaya gücüm yetmezdi.
biz sana güveniyoruz:) o kilolar gidecek ve kocan sana yeniden aşık olacak :16:
bu evlilik bitecek olsa bile içiniz rahat olur en azından "ben elimden geleni yaptım "dersiniz.

şimdilik onun yaptıklarını biraz da olsa görmezden gel sen kilo vermene bak moralini bozma biraz soğukkanlı dur biraz daha kilo verdin mi de bu sefer sen ona yüz verme bak nasıl koşacak peşinden sabırlı olman lazım bu süreçte

adam sana acıkca baskasını bulcam demıs..bunu dıkkate al..kafasına bunu koymus..belkıde aklında olan bırısı var..belkı ılskı basladı belkıde baslamak uzere bır yandanda vıcdan azabı cekıyor tabı..gergınlık cıkarıp bosanmak ıstıyor..arkadasım acı ama malesfkı kocanı sana karsı dolduran bır kadın var malesfkıı..bence kocanı takıbe al..ve soyledıklerınıde cıddıye al..benım kocam blof yapar dıyede kandımra kendını..ıkızler burcunu tanımak zordur..anları bırbırıne uymaz..yanı senın olmaz dedgını bı gonul ılıskısıne gırmıs olabılır maalesf..

bılıyoum bu yazdklarımdan dolayı bana kızıyorsun guzel seyler duymak ıstıyorsun..ama karısınada kızınada ılgısız ve soguk davranan bı adamın arkasında buyuk ıhtımal baska bı kadın vardırr..kocanın ustune gıtme kılolarınla ılgılen..ılgı sefkat gosterdıkce senden dahada uzaklasır bence..mesafelı davran yemegını felan yap tabı ama sarılıp durup benı bırakma tarzı konusma ıyıce acız duruma dusersın..bı ana once kılo ver guclu olll..ve kocanı dolduran kadını bul muhakaka ve kocanı ondan kurtar

Nasıl bulıcam bilmiyorum ki telefonunda şifre var ve bana söylemiyor telefonunu elime almama bile izin vermiyor tualete bile telefonla gidiyor. Bir sn telefonunu bırakmıyor elinden. Bıraksada önemli değil gerçi şifresini bulamıyorum bütün şifreleri denedim olmadı.

Birde göğsümde sıkışma oldu bugun nefes darlığı çektim onu söyledim göğsüm çok sıkışıyor acıyor nefes de alamıyorum dedim. Bana anlatma şuan bunlarla ilgilenmiyorum zor geliyorsa bırak yapma hiçbir şey dedi. Benim için kendini boşuna kasma dedi bende senin içn değil kendim için yapıyorum işe başlıycam dedim. Yapma boşver dedi benim için dedi. Ben bıraktım sende bırak dedi.
senin blöf yaptıgını düşünüyor olabilir.
canım erkekler 30 ve 40 yaş bunalımı geçirirler.
belki öyle bi boşluk olabilir.
sakın ola eşinin yanında güçsüz durma.
ezik olma. sen zavallı değilsin bunu koy aklınaa.

Nasıl bulıcam bilmiyorum ki telefonunda şifre var ve bana söylemiyor telefonunu elime almama bile izin vermiyor tualete bile telefonla gidiyor. Bir sn telefonunu bırakmıyor elinden. Bıraksada önemli değil gerçi şifresini bulamıyorum bütün şifreleri denedim olmadı.

bak gordunmu..telefonunu gızeleyen erkegın gızledıgı baska bı kadın vardır..burda bı suru oyle konu var bır derdım var bolumunda..telefonunu gızleyen erkegın hayatında baska kadın cıkar..tuvalaete telefonla gıtmek ne demek..bu konuya yogunlas..kılolarını vermeye bak asla bundan vazgecme ama o kadınıda bul mutlaka

demek vermiyor telini ne zamandan beri şifre var ve bu telle olan durumu yeni mi canım. çok şüpheli hareketler bunlar üzgünüm ki böyle bir ihtimal olabilir

senin blöf yaptıgını düşünüyor olabilir.
canım erkekler 30 ve 40 yaş bunalımı geçirirler.
belki öyle bi boşluk olabilir.
sakın ola eşinin yanında güçsüz durma.
ezik olma. sen zavallı değilsin bunu koy aklınaa.

Bilmiyorum canım hep güçsüz ve ağlamaklıyım güçlü olamıyorum birde rejim olunca fiziki olarak ta güçsüzüm... Yaa 1 hafta bile olmadı bu lafları söyledikten sonra ben ağlayınca dayanamamış gelip sarılıp öpmüştü seni hiç üzmiycem diye yemin etmişti ertesi gün sabah uayndığımda beni seyrederken buldum onu bana öylece bakıyordu yatakta. Gülümsedim gülümsemedi öyle baktı sadece. Sonrada bu canavara dönüştü işte :((((((. Ben şu telefonun şifresini nasıl hackliycem onu süşünüyorum şuan. İphone şifresi nasıl hacklenirki

bak gordunmu..telefonunu gızeleyen erkegın gızledıgı baska bı kadın vardır..burda bı suru oyle konu var bır derdım var bolumunda..telefonunu gızleyen erkegın hayatında baska kadın cıkar..tuvalaete telefonla gıtmek ne demek..bu konuya yogunlas..kılolarını vermeye bak asla bundan vazgecme ama o kadınıda bul mutlaka
konu sahibesinin aklını bulandırmayalım.
belki bi kadın yoktur yok yere yuvalarının tadı kaçmasın.
belki adamın cinsel rahatsızlığı var ve telden araştırıyor olabilir.
karısını kıskandırmak istiyor olabilir vb.
öncelik konu sahibesinin mutlu şekilde zayıflaması.
üzüp depresyona sokmayalım değil mi:34:

canım şifre desenli mi numaralı mı?

demek vermiyor telini ne zamandan beri şifre var ve bu telle olan durumu yeni mi canım. çok şüpheli hareketler bunlar üzgünüm ki böyle bir ihtimal olabilir

1 hafta olmadı daha yeni. Başta telefon faturam çok geldi sen kullanma diye böyle yaptım dedi. Sonra ben kullanmıyorum deyince sustu aradan zaman geçti verirmisin şifreyi dedim benim özelime girme artık istemiyorum senin telefonumu karıştırmanı özelim beni ilgilendirir dedi. Oooffff

Back