hiç şaşırmadım bi ikizler işte bir yandan ilgi istiyor bir yandan triplerini atıyorlar acaip şirin yaratıklar makas alsaydın yanaklarından :) kalpleri temiz ama içine kötü bir şey gelmesin seni çok seviyor o . benim de ay burcum aslan her şeyi çok büyütüp trajik hale getiriyorum yapımızda melankoli var. kötü niyetli değil eşin kesinlikle sadece yorulmuş demek ki söylemekten bu yolu deniyor. ama artık söylemesine gerek yok zaten bambaşka bir sen olacaksın hem aşkınız da tazelenir sana yeniden aşık olur . sırf bu yüzden kilo alıp vermek istiyorum renk katıyor hayata :) . platese çok şey borçluyum ben bildiğin odun gibiydim geniş ve dümdüzdüm. platese öyle başladım sonra kıvrım kıvrım oldum kalçam çıkıklaştı belim kıvrımlaştı kilo olmama rağmen hala kıvrımlıyım kum saati gibi oluyorsun platesle. en başından beri en iyi dostun olacak emin ol daha bir haftada eşin fark edecek değişimi abartmıyorum bir haftada sıkılaşmaya şekillenmeye başlıyorsun.
Canım kendimizi kandırıyoruz. Az önce beni tekrar ağlatıp çekti gitti sekiz senedir sana çom söyledim artık benim için bitti bunu neden anlamak istemiyorsun dedi. Ben çalışıp eve para getiririm sende yemeğimi yapar pantolonlarımı ütülersin başka hiç bir beklentin olmasın benden dedi. Sen sıkılana kadar durum bu dedi sonra sen zaten dayanamaz ayrılırsın dedi. Ben ayrılmam görevimi fiziksel hariç devam ettiririm dedi ama süreçte gönlüme de hakim olamam dedi belki birini bulurum bu beni. Elimde olan bir şey değil dedi. Masus diyorsun bunları dedim. Gözlerinde sevgi var görüyorum dedim. Sen görmek istediğini görüyorsun dedi. Çok mantıklı konuluyorum bak seninle dedi mahsus galan yapmıyorum bitirdim ben artık istemiyorum anla artık dedi. Ve çıkıp gitti. Spor yapacakmış yürüyecekmiş dışarıda çok kötüyüm yaaa