• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acınası biriyim :(((

Mavicim üst kata kardeşimin evine çıkmıştı çağırıp çağırmamakta kararsızdım az önce geldi ( o nedenle yazamadım sana ) gene suratı beş karış birde trip atıyor neden gitmemişim onu uyandırıp eve çağırmamışım. Diye. Dedim gelecektim kızarsın diye gelmedim. Sahurunu yedirdim şimdi yatar sanırım bende gidip yatayım sırtını dönecek ama yapacak bir şey yok dediğin gibi tensel teması kaybetmemek lazım

geç oldu çıkıyorum canım ama bu süreçte yanındayız. platesi listenin en başına koy dua edeceksin bana ve öyle mutlu eden bir spor ki şifa şifa ben ne kötü günlerde gitmiştim moralmen nasıl toparladı beni. plates bir spor değil bir tedavi su gibi bir şey. burdan haberleşiriz koca bebeği kafana takma o senin ve sen çok güzel bir kadınsın eminim iyi geceler

İyi geceler canım tamam en başta plates var artık :) moral ve destek için çok ama çok teşekkürler iyi ki yazmışım buraya ilk kez sizlerin sayesinde gülümsedim 2 haftadır. ( gerçek anlamda ) ağlamk yom artık özgüven tavanda kilo kaybetmek var .., uufff 10 kg vermiş insanım 40 kg nedirki 4 aya kalmaz gider :) gazla yüksekten uçuyor gibiyim şimdide ama olsun uçucam artık ve zirfeye kuracam yuvamı ..., :)

eşiniz patlama noktasına gelmiş bence ve siz bu noktaya gelmeden çok daha önce kilo vermeye başlamalıydınız. hem kendiniz için hem eşiniz için hem çocuğunuz için hem sosyal hayatınız için, her şey için standart kilolara düşmelisiniz. eşiniz size zaten kibarca demiş daha önce kilo ver diye. ama bunca yıl gelişme ve çaba görmeyince patlamış demek ki. benim eşim 80 kilodan 120 kiloya çıksa ve yıllarca çaba göstermese eşinizin verdiği tepkiyi ben de verebilirdim. kilo problemi her şey için önemli. siz kararlı olup yol katetmeye başlayın, eşinizle aranız zaten düzelir. belki eşiniz için sizi zayıflamaya itmek için bir yoldur bu; başka çaresi kalmadıysa? sonuçta kilo almak veya almamak elinizde. bir kaza olsa görsel olarak sorun yaşasanız başka bir şey ama kiloyu siz alınca bu başka bir şey. biraz gamsızca geliyor bana. insan kendini düşünmüyorsa eşini çocuğunu falan düşünür.
kararlı olun ve zayıflayın. acele etmeyin, sağlığınız için önemli acele etmemek. sağlığınıza zarar vermeyecek şekilde iyi bir hızla, kararlı şekilde ilerleyin. vazgeçmediğiniz sürece her şey yolunda gidecektir. eşiniz çabanızı ve gelişmeyi gördüğünde mutlaka bu tavrını düzeltecektir. kendiniz ve eşiniz için zayıflamaktan başka çareniz yok. inanırsanız yaparsınız.

Son düzenleme:
Cnm geldi birde fırça attı neden uyandırmadım çağırmadım eve diye iyimi .... Hala suratıma da bakmıyor o ayrı ya neyse

ya arasaydında kızacaktı nıe rhtsız edıosun dıe. arkadaslar dıo ya dokun sarıl et ama bence erken sen guler yuzlu ol ama sarılmaya kalkma ters tepebılır sen once bırazdaha kılo ver kocan sasırsın senı gorunce hala yapıo ve kıloda verıo desın ıcınden ondan snra sarıl ama suan senıde terslıcek ve moralın bozulacak temas olark mesafelı ol ama guler yuzlu sıcakkanlı ol konusurken benım tavsıyem bu ınsallah ıse yarar .. ıkısını dene yanı bak hangısını yapınca daha sakin oluyor ona devm et

eşiniz patlama noktasına gelmiş bence ve siz bu noktaya gelmeden çok daha önce kilo vermeye başlamalıydınız. hem kendiniz için hem eşiniz için hem çocuğunuz için hem sosyal hayatınız için, her şey için standart kilolara düşmelisiniz. eşiniz size zaten kibarca demiş daha önce kilo ver diye. ama bunca yıl gelişme ve çaba görmeyince patlamış demek ki. benim eşim 80 kilodan 120 kiloya çıksa ve yıllarca çaba göstermese eşinizin verdiği tepkiyi ben de verebilirdim. kilo problemi her şey için önemli. siz kararlı olup yol katetmeye başlayın, eşinizle aranız zaten düzelir. belki eşiniz için sizi zayıflamaya itmek için bir yoldur bu; başka çaresi kalmadıysa? sonuçta kilo almak veya almamak elinizde. bir kaza olsa görsel olarak sorun yaşasanız başka bir şey ama kiloyu siz alınca bu başka bir şey. biraz gamsızca geliyor bana. insan kendini düşünmüyorsa eşini çocuğunu falan düşünür.
kararlı olun ve zayıflayın. acele etmeyin, sağlığınız için önemli acele etmemek. sağlığınıza zarar vermeyecek şekilde iyi bir hızla, kararlı şekilde ilerleyin. vazgeçmediğiniz sürece her şey yolunda gidecektir. eşiniz çabanızı ve gelişmeyi gördüğünde mutlaka bu tavrını düzeltecektir. kendiniz ve eşiniz için zayıflamaktan başka çareniz yok. inanırsanız yaparsınız.

Aynen bu söylediklerinizi oda bana söyledi zaten haklı görüyorum onı o kadar pişmanım ki yiyip içip yattığıma zora gelmek istemedim kendimi yormak istemedim ilte tembellik ettim ama artık tembellik yok bu sefer aklım başıma acı da olsa geldi .... Onunla veya onsuz her şey çok güzel olacak artık ... Umarım bu aşamadan sonra bırakmaz çünkü zayıflayınca kesin çok daha güzel olurum diyerek birde şımarayım :)

Merhaba, ben 160 boyunda 115 kg ağırlığında acınası birisiyim :( bundan 1,5 hafta önce 123 kg dim... 1,5 hafta önce eşimden çok ciddi hakaretler işitip rejime ve spora başladım. 8 senelik evliyiz ve 6,5 yaşında bir kızım var. Evlenirken 80 kg ydim çocukla falan aldıkça aldım. Eşim nasılsa beni böyle seviyor diye hiç kendimi yadırgamadım. Yedim içtim yattım. Eşimde sorun yapmıyor gibi görünüyordu fakat ara ara zayıfla artık hastalanacaksın sana bir şey olursa biz ne yaparız diyordu ben rejime başlıyor bir hafta sonra unutuyordum. Kaç dr kaç spor salonuna gittim anlatamam. Sonunda eşim beni istemediğini benden iğrendiğini söylediğinde dünyam başıma yıkıldı. Yaşımızın 34 olduğunu ve bu yaştan sonra zayıflasan ne olur dedi ben zayıflıycam dediğimde. Ağladım üzüldüm. Geldi sarıldı öptü seni bir daha üzmiycem sen benim her şeyimsin dedi. Ama ertesi günü suratıma bile bakmıyordu. Zayıflıyorum işte daha ne yapayım dedim. Çok geç dedi istemiyorum artık bıktım dedi. Boşanmak mı istiyorsun dedim bilmiyorum ama sen boşanalım dersen hayır demem dedi. Son bir kez şans ver dedim ben versem beynim vermiyor dedi. Sevmiyormusun dedim. Sevgiyle ilgili sorun yok dedi. Daha bir sürü şey işte. 1,5 haftadır yürüyorum koşuyorum bisiklete biniyorum yüzüyorum hiç bir şey yemiyorum günde iki elma o kadar. O da biliyor ama sesini çıkarmıyor. Kilo veriyorum ama daha hızlı gitmesini, kocamı istiyorum. 60 kg olana kadar buna alış benden ilgi alaka göremeyeceksin diyor o kadar kolay mı 60 kg olmak. Önümde 1 sene var belkide. Üstelik her gün ağlamak moral bozukluğu beni bitiriyor zaman çabucak geçsin diye erkenden yatıyorum. Kalbim çok acıyor. 99 olsam belki düzeliriz diyorum. Umutla yaşıyorum işte. Beni sanırım bitirdi. Ben nasıl çabucak kg verebilirim ki. Morale ve desteğe ihtiyacım var ve ne yazıkki bu en yakınım kocamdan gelmiyor. Sizlerdn yardım bekliyorum
:14:

canım üzülme benimde kilom çoktu gerçi eşim bana hiç bir şey demiyordu ama ben üzülüyordum bir gün karar verdim yılmadım ama çok ağladığımda oldu hele yiyip yiyip kilo almayan insanlara deli oluyordum tam 1 sene sabrettim yemedim aç kaldım spor yaptım sonundan 28 kilo verdim şu an 55 kiloyum kendime yeni iç çamaşırları aldım her şeyi mi değiştirdim psikolojim düzeldi kendime öz güvenim geldi eşim beni Allah için öyle de çok seviyordu ama şimdi bir başka bakıyor beni kıskanıyor bu da beni çok mutlu ediyor kilo vermek çok zor ama vazgeçme sana bunları dediği için pişman et bak aşağıda fotoğrafım var bu da yeni ben $417453_106822879464876_1232475315_n.jpg

merhaba , bende kilolarından şikayetçi bir genç kızım .gezinirken sizin hikayenizi okudum, adınıza gerçekten çok üzüldüm. İnternette öncekadınsonraanne olarak aratıp blog sahibesi melis hanımla iletişime geçmenizi ve facebook ta bizimle zayıflayanlar grubuna gelmenizi çok isterim. Dukan diyetini mutlaka duymuşsunuzdur ve ben o grupta sizin durumuzda olup şu an çok güzel kilolar vermiş insanlar tanıyorum. Mutlaka ama mutlaka araştırın lütfen dukan diyetini ve hemen harekete geçin lütfen . sizi takip etmeye devam edeceğim

İyi geceler canım tamam en başta plates var artık :) moral ve destek için çok ama çok teşekkürler iyi ki yazmışım buraya ilk kez sizlerin sayesinde gülümsedim 2 haftadır. ( gerçek anlamda ) ağlamk yom artık özgüven tavanda kilo kaybetmek var .., uufff 10 kg vermiş insanım 40 kg nedirki 4 aya kalmaz gider :) gazla yüksekten uçuyor gibiyim şimdide ama olsun uçucam artık ve zirfeye kuracam yuvamı ..., :)

Aynen bu söylediklerinizi oda bana söyledi zaten haklı görüyorum onı o kadar pişmanım ki yiyip içip yattığıma zora gelmek istemedim kendimi yormak istemedim ilte tembellik ettim ama artık tembellik yok bu sefer aklım başıma acı da olsa geldi .... Onunla veya onsuz her şey çok güzel olacak artık ... Umarım bu aşamadan sonra bırakmaz çünkü zayıflayınca kesin çok daha güzel olurum diyerek birde şımarayım :)
işte bu beeeeeeeeeee:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
bak bazen kilo sabit kalır ve vermiyo gibi olursun o dönemlere de dikkat et.yılmakkkkk yokkkkk
bak arkadaşın resmine aynısını senden de istiyoruz sonra hooopppp alışverişe :)

Çok ama çok teşekkür ederim iyiki üye olup derfimi paylaştım inanın etrafımda paylaşabileceğim kimsem yok. O kadar uzun zamandır şişmanım ki o kadar uzun zamandır rejimdeyim diyorum ki kimse itibar etmez o nedenle kimselere bir şey demiyorum. Eşimle bir çok kereler dietisyene dr a sora gittik oda umutsuz artık sanırım. 1 ay sonra bırakacağımı filan düşünüyor büyük ihtimalle. Ama motivasyonumu arttırmak için yaptığından emin değilim onsuz bir gelecek düşünmem gerekiyor sanırım. Kızımla ve benimle ilgili kararlar almalıyım. Ağlamama bayılmama dayanamazdı hiç 1 sn ayrı kalsak kızardı şimdi ise git başımdan bıktım senden diyebiliyor. Telefonuna şifre koymuş özelime bakmanı istemiyorum artık diyor. İsmimi de burak olarak kayıt etmiş sebep de çok aradığım için ve o açmadığı için iş yerindekiler neden açmıyorsun bir sorun mu var diyormuş da ondanmış. Bende aramıyorum artık. Aldatırmı beni diye korkuyorum çok fazla en büyük korkum bu. Bu arada 114 olmuum dünden bugüne 1 kg vermişşm :))
100 lü takamlardan bir kurtulsam gerisi çorap söküğü gibi gelir diye düşünüyorum sonuçta fazlaca motive olurum ve vücudum azda olsa şekle girebilir ama 100 ler çok fena ne kadar kg versemde mutlu olamıyorum henüz. Dediğiniz gibi gitmek isterse gider ben se sağlıklı ve daha güzel olacağım için özgüvenim artmış olacak belki o zaman özür diler. Gerçi suçlu olarak beni görüyor bu duruma ben sokmuşum evliliğimizi haklıda. Ben kendime özen göstermiş olsaydım bu böyle olmayacaktı. Fakat bir abla tavsiyesi isterseniz en büyük aşk bile bir yerden sonra bitiyormuş sanırım. Ne kadar çok isterdim size buraya beni motive etmek için böyle yapıyormuş dye yazmayı. Allahımda. Tek isteğim bunu söyleyebilmek. Gerçi bu mübarek günde oruç bile tutamıyorum onun yüzünden. Keşke ramazandan sonra böyle yapaydıda orucumu tutabilseydim. Ama spor susuz olmuyor işte :( ama evliliğimi kurtarmak için buna mecburum ve allahıma söz verdim kışın orucumu tutucam :(

canım üzülme hem bence aşklar bitmiyor bak ben 11 senelik evliyim bitmedi biten değişen insanlar aslında eşin sana karşı biraz acımasız davranıyor insan kilo da alabilir hasta da olabilir bunun için boşanılır mı hiç sabret Allah büyük güçlü ol takma onu kafana zayıflarsın korkma senin yanındayız merak etme sen gel ara sıra dertleşiriz bazen yabancı bir insan tanıdık bir insandan daha iyi dost olabiliyor

Son düzenleme:
ya arasaydında kızacaktı nıe rhtsız edıosun dıe. arkadaslar dıo ya dokun sarıl et ama bence erken sen guler yuzlu ol ama sarılmaya kalkma ters tepebılır sen once bırazdaha kılo ver kocan sasırsın senı gorunce hala yapıo ve kıloda verıo desın ıcınden ondan snra sarıl ama suan senıde terslıcek ve moralın bozulacak temas olark mesafelı ol ama guler yuzlu sıcakkanlı ol konusurken benım tavsıyem bu ınsallah ıse yarar .. ıkısını dene yanı bak hangısını yapınca daha sakin oluyor ona devm et

Evet canım teması kabul etmiyor her şey daha da kötü oluyor sonra :(

canım üzülme benimde kilom çoktu gerçi eşim bana hiç bir şey demiyordu ama ben üzülüyordum bir gün karar verdim yılmadım ama çok ağladığımda oldu hele yiyip yiyip kilo almayan insanlara deli oluyordum tam 1 sene sabrettim yemedim aç kaldım spor yaptım sonundan 28 kilo verdim şu an 55 kiloyum kendime yeni iç çamaşırları aldım her şeyi mi değiştirdim psikolojim düzeldi kendime öz güvenim geldi eşim beni Allah için öyle de çok seviyordu ama şimdi bir başka bakıyor beni kıskanıyor bu da beni çok mutlu ediyor kilo vermek çok zor ama vazgeçme sana bunları dediği için pişman et bak aşağıda fotoğrafım var bu da yeni benEki Görüntüle 765844

Ne kadar güzel zayıflamışsınız inşallah darısı başıma bende grurla buraya fotoğrafımı koyarım. Pişman etmek istiyorum umarım söylediklerine çok ama çok pişman olur :(

nedir bu kitabın adı yazdıklarınızı okudum ama kitabın adını anlamadım.bende 80 kiloyum ve zayıflamak için yeni adım attım bu siteden okuduklarımla.En azından 62 olamm lazım yolum var yani zayıflamak için her türlü bilgiyede açığım zeytin yaprağı hakkındada açıklama yaparmısın lütfenn teşekkür ederim:1:

hangi şehirdesin? platese git ben çok kiloluyken gittim ve 250 kiloluk insanlar gözümün önünde yarıya indiler. ama aletliydi . kilodan ziyade fiziği acaip güzelleştiriyor kilolu olsan bile şekilli oluyorsun. evet aktarda var canım iki dakika kaynat limon sık iç çay yerine. çok faydalı. ve erken uyan .

bu çay haakında daha fazla bilgi verebilirmisin lütfen sen kullandınmı daha önce faydasını nasıl gördün yazabilirmisin cnm teşekkürlerrrr:1::1::1:

bu çay haakında daha fazla bilgi verebilirmisin lütfen sen kullandınmı daha önce faydasını nasıl gördün yazabilirmisin cnm teşekkürlerrrr:1::1::1:

tatlım kpssye hazırlanırken dersaneye gittim bu yıl bizim bi hoca vardı inan göbeği dünya gibiydi acırdım adama. sonra adam bi ay gibi kısa sürede eridi bitti öyle sağlıklı verdi ki hiç yüzü çökmedi . çok da komik biriydi. bi gün o kadar sordum ki dersi bırakıp anlattı. ve anladım ki bu durumu zeytin yaprağına borçlu .süreci acayip hızlandırıyor . hem yağ yakıyor hem şekeri dengeliyor krize girmiyorsunuz hem de acaip dinç tutuyor. yorgunluk nedir bilmiyorsunuz. evet kullanıyorum ben içtiğim gün çok tuvalete çıkıyorum idrara. rahatlatıyor mucize gibi .

Mavicim üst kata kardeşimin evine çıkmıştı çağırıp çağırmamakta kararsızdım az önce geldi ( o nedenle yazamadım sana ) gene suratı beş karış birde trip atıyor neden gitmemişim onu uyandırıp eve çağırmamışım. Diye. Dedim gelecektim kızarsın diye gelmedim. Sahurunu yedirdim şimdi yatar sanırım bende gidip yatayım sırtını dönecek ama yapacak bir şey yok dediğin gibi tensel teması kaybetmemek lazım

hiç şaşırmadım bi ikizler işte bir yandan ilgi istiyor bir yandan triplerini atıyorlar acaip şirin yaratıklar makas alsaydın yanaklarından :) kalpleri temiz ama içine kötü bir şey gelmesin seni çok seviyor o . benim de ay burcum aslan her şeyi çok büyütüp trajik hale getiriyorum yapımızda melankoli var. kötü niyetli değil eşin kesinlikle sadece yorulmuş demek ki söylemekten bu yolu deniyor. ama artık söylemesine gerek yok zaten bambaşka bir sen olacaksın hem aşkınız da tazelenir sana yeniden aşık olur . sırf bu yüzden kilo alıp vermek istiyorum renk katıyor hayata :) . platese çok şey borçluyum ben bildiğin odun gibiydim geniş ve dümdüzdüm. platese öyle başladım sonra kıvrım kıvrım oldum kalçam çıkıklaştı belim kıvrımlaştı kilo olmama rağmen hala kıvrımlıyım kum saati gibi oluyorsun platesle. en başından beri en iyi dostun olacak emin ol daha bir haftada eşin fark edecek değişimi abartmıyorum bir haftada sıkılaşmaya şekillenmeye başlıyorsun.

Merhaba, ben 160 boyunda 115 kg ağırlığında acınası birisiyim :( bundan 1,5 hafta önce 123 kg dim... 1,5 hafta önce eşimden çok ciddi hakaretler işitip rejime ve spora başladım. 8 senelik evliyiz ve 6,5 yaşında bir kızım var. Evlenirken 80 kg ydim çocukla falan aldıkça aldım. Eşim nasılsa beni böyle seviyor diye hiç kendimi yadırgamadım. Yedim içtim yattım. Eşimde sorun yapmıyor gibi görünüyordu fakat ara ara zayıfla artık hastalanacaksın sana bir şey olursa biz ne yaparız diyordu ben rejime başlıyor bir hafta sonra unutuyordum. Kaç dr kaç spor salonuna gittim anlatamam. Sonunda eşim beni istemediğini benden iğrendiğini söylediğinde dünyam başıma yıkıldı. Yaşımızın 34 olduğunu ve bu yaştan sonra zayıflasan ne olur dedi ben zayıflıycam dediğimde. Ağladım üzüldüm. Geldi sarıldı öptü seni bir daha üzmiycem sen benim her şeyimsin dedi. Ama ertesi günü suratıma bile bakmıyordu. Zayıflıyorum işte daha ne yapayım dedim. Çok geç dedi istemiyorum artık bıktım dedi. Boşanmak mı istiyorsun dedim bilmiyorum ama sen boşanalım dersen hayır demem dedi. Son bir kez şans ver dedim ben versem beynim vermiyor dedi. Sevmiyormusun dedim. Sevgiyle ilgili sorun yok dedi. Daha bir sürü şey işte. 1,5 haftadır yürüyorum koşuyorum bisiklete biniyorum yüzüyorum hiç bir şey yemiyorum günde iki elma o kadar. O da biliyor ama sesini çıkarmıyor. Kilo veriyorum ama daha hızlı gitmesini, kocamı istiyorum. 60 kg olana kadar buna alış benden ilgi alaka göremeyeceksin diyor o kadar kolay mı 60 kg olmak. Önümde 1 sene var belkide. Üstelik her gün ağlamak moral bozukluğu beni bitiriyor zaman çabucak geçsin diye erkenden yatıyorum. Kalbim çok acıyor. 99 olsam belki düzeliriz diyorum. Umutla yaşıyorum işte. Beni sanırım bitirdi. Ben nasıl çabucak kg verebilirim ki. Morale ve desteğe ihtiyacım var ve ne yazıkki bu en yakınım kocamdan gelmiyor. Sizlerdn yardım bekliyorum
:14:

hayatım oncelıkle sen kendınle barısık ol ve sana sunu onerebılırım kı karpuz dıyetıyle 8 10 kılo rahat verırsın sureklı karpuz yıceksın sadece tam mevsımıde .. baska bısey tuketmıceksın sabah ogle aksam karpuz yapaılıgın kadar yap bunu cddı anlamda kılo verıyorsun hem yaz ayındayız bak tam mevsımı dene derım ben 8 10 kılo vermek ıstedıgınden o kadar verıp bırakmıstı sen devam edersın

canım bu arada şok diyetler yapma elma falanla olmaz bu iş. böyle yaparsan vücut alarma geçer ve içtiğin suyu bile yağ olarak depolar. vücudunun dilini çok iyi bilmelisin . protein ve ekmeksiz et tüket bol bol . günde iki öğün ye fazlası zarardır. o kitapta bunların hepsi var.

Back