bak sakın dusunme arama senı mesgul edecek bısey bul bıseyle oyalan ama senı mutlu edecek bısey olsun yoksa kafayı yersın
Geldi ama kapıdan telefonun şarjını alıp kardeşimin evine gitti. O evde yok... Tatilde ... Beni görmeye tahamülü yok sanırım gitmiycem yanına.
evet ustune gıtme hıc yokmus gıbı davran o bunları hıc yapmıyormus gıbı ok
bu yaşadıkların zor olsa da bence yürekli ol ama mutlaka zayıfla. obezlik yaşam biçimin olmasın. bazen hepimize bazı şeyler tokat gibi gelir. ama dirayetli olmak lazım. bazı şeyleri hep umursamayız ya sağlık bakanının bize şişko demesi gerekir ya da eşimizin şişko o yüzden bence kesinlikle korkma ve lütfn sağlıklı yaşam biçimi edin. ama lütfen sağlıklı yaşam biçimi edin. hiç olmadı tüp mi,de ameliyatını da şöyle düşün derim. daha kısa sürede biraz yorucu ama daha hızlı sonuç veren bir yöntem. sen bilirsin. ilk değil son tercih hem devlette karşılıyor tüm masrafları. seni yönlendiriyor olmak istemem.öpüyorum. eşine sahip ol uzaklaşma tatlım.
Haklısınız ama beni bu aşamada bu şekilde yalnız bırakmış olması beni çok sinirlendiriyor üzüyor. Amelyattan korkuyorum canım onu yapamam zaten. Kadınlığımı da kullanamam ki kadınlık mı kaldı 113 kg yum tiksiniyor benden öyle söyledi
Allah yardımcın olsun en büyük sığınağım dua zaten ...
Kayısı falan arada gözüm çok dönünce yiyorum ama üzüntüden acıktığımı bile hissedemiyorum kiilerisi için güzellik merkazlerini düşünebilirim ama şu 99 kg ye bir düşşem otomatik olarak moralim düzelecek
cnm hersey bı kenara benm annemde cok kılolu 1.58 boyunda ve 120 kılo baya kılolu ve hıc n dıyet ne spor yapmıs genclıgınd bekarken 40 kıloymus dusun sonrada yasam tarzı ve 4 cocuktn sonra almıs almıs smdıde vermesı ımkansız. ve smdı annem ınan 10 dk yuruyemıyor cok kotu bı durum annemde kemık erımesı var hemde ılerı derecede topuk dıkenı var kansızlık var guatr var ne bılım gobegının bı yerınde fıtık var ya bunlar benım bıldıgım henuz bıde bana solemedıklerı de var. bı ıkı ay snra doktora gıdecek ıste artk cerrahı mudahale ıle zayflıcak ınsallah ama ben ck uzuluyorm annem ıcın ben hep annemle bıyerlere gıdeyım yuruyz yapıyım alısverıs yapayım ıstıyorum ama annem yuruyemıyor yoruluyo bende kıyamıyorum gercekten cok skıntılı bısey.. sen esınıde dusunme ılerde kızınla bole hale gelmek ıstermısın? ev ısı yapamıcaksın kızına yardm edemıceksın kızınla eglencelı aktıvıteler yapamıcaksın eger bole devam edersen kendını bırakırsan vede hep hasta olacaksın ıyılesemıceksın.. annem genclıgınde saglıklı yasadıgı ıcın cok skur sekerı yok kolesterol vs yok ama dıer bırcok hastalık var(( sen ıste bunun ıcın zayıflamalısın hem saglıgın ıcın hem de kızın ıcın sonrada kocan ıcın. smdı veremezsen ılerde hıc veremezsın kılolarını bunu unutma buna gore hareket et daha ıyı sonuclar alırsın sakn bırakma hem suan anlatmalarına gore cok ıı gıdıosun bence boyle devamm etmelısın :)))
Geçmiş olsun canım annende umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşur ve beraber hoşça vakitler geçirirsiniz. Doğru söylüyorsun kızımla yapacağım şeyleri kilo çok fazla etkiliyor. En çok üzüldüğüm de okulda arkadaşları şişgo annen var diye onunla dalga geçecekler ve oda benden utanacak. Bunları yaşamak istemiyorum ama hep yarına erteledim kg vermeyi ilk kez eşim sayesinde dank etti kafama onu kaybetme korkusu beni dank ettirdi sanırım.
Pek birşey yemiyorsunuz sanırım ama yiyin hatta bolca 3 +3 öğün yapın. Ben öyle kilo verdim. Öğünlerimde önce bana kilo aldırdığını düşündüğüm şeyleri oldukça azalttım mesela ekmek ve hamur işi benim kilo sebebim azalttım. Her güne muhakkak süt ve yoğurt iki porsiyon olarak ekledim ya iki bardak süt ya da bir bardak süt bir porsiyon yoğurt şeklinde. Protein bol aldım yumurta et türevi şeylerden hiç kısmadım çünkü farkettim onları yediğimde doyduğum an bırakabiliyorum ama ekmekte filan olmuyor öyle. Sebze yeşillik zaten sınırsız serbest. Fast foodda tükettim ama dediğim gibi hamur işi olanlarını çok az alarak. Öyle kilo vermiştim. Bir de kan grubu diyeti var aslında bana cok hitap ediyor 0 grubuyum ve et öneriliyor buğday ürünleri önerilmiyor aynen doğru cünkü et her öğün kebap döner yiyeyim yanında ekmek yoksa kilo almam ama bi börek ekmeğe dadanayım göbek cıkıveriyor.
Ablacım bence seni istemeyeni isteme. Sen de onun sana attığı tribi at ve konuşma. Kendin zayıflamak istiyorsan zayıfla, asla eşin için olmasın. En kıymetli sensin her zaman bunu bil. Tamam çok seviyorsun ama onunda bu hakaretlerine tahammül etmene gerek yok. Evlendiğinizde sonuçta dal gibi değilmişsin. 60 kilo ne demek yaaa. Seven nasıl kolay vazgeçebilir ki? Seviyorsa tabi. Üzülmeni istemem ama seni istemeyeni sen asla isteme. Sevgide kural olmaz. Hatasıyla, kusuruyla, herşeyiyle sever insan. Sana tavsiyem tek düşündüğün dünya güzeli kızın ve SEN.
Bence eşin sen yüz bulup diyeti bırakma diye sana soğuk davranıyor olabilir.. Bu yüzden gerçekten kendini çok üzme.. Yüz verirse yine diyeti unutabilirsin.. O eve geldiğinde ona karşı aşırı ilgili alakalı ve güler yüzlü ol.. Acı olacak ama gerçekten yapması çok zor Rabbim yardımcın olsun.. Rahat kalmak istediğinde de hiç kafana takma kendi haline bırak.. Bence anlattıklarına göre eşin seni bir anda silmiş olamaz zaten evlendiğinizde de incecik değilmişsin ki demek ki kilolu insanlardan hoşlanıyor.. Amacı bence seni hırslandırmak.. Elbette fazla kiloyu hiç kimse istemez ona birşey demiyorum..
Rabbim yardımcın olsun canım.. senin için dua edicem..
bence esının yapmaya calıstıgı da buydu.. benım teyzemlerde cok kılolu 3 teyzem var hepsı ole ama smdı oturdukları sıtede spor salonu havuz sauna var hergun spor yapıorlar yuzuyorlar ve doktor kontrolunde dıyetlerını yapıorlar mesela cantalarında hep kuru uzum cevız fılan var otururken canları bıse yemek ıstedıgınde dırek ondan yıyorlar hep sebzelı seyler hafıfı syler yıyorlar vs vs smdı en kuck teyzem senın yasnda kendısı 105 mı neydı kılosu smdı ıse 80 oldu ama bı seneye yakın yavas yavas saglıklı seklde verdı smdı goruyorum sankı genc kız duruyor karsımda o kdr guzellestıkı hıcc 33 yasnda demezsn sankı 25 gıbı gorunuyr masallah dıorm teyzeme sende saglıklı zayıfla guzellıgıne guzellık katarsın :) eskıden teyzem makyaj yapmazdı smdı evde fılan makyajlar yapıo şık elbıseler gıyıyor bakımlı cok hosuma gıdıyor onu bole gormek ve cok mutlu depresyondanda kurtuldu cnku esı ıstıodu zayflamasını ona onu kaybetmemek ıcn yaptı herseyı ve cok mutlu sende ole olcaksın uzulme sen 100un altına ındıgınde bıle esının hareketlerı degısecek ama smdı o ınanmıo bırakırsın sanıyor o yzden sna yanasmıyor bunu bıl ve kendını bos yerede sıkmaaaa nasl olsa duzelecek herseyyy bunu dusun kendını motıve et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?