Acınası biriyim :(((

Canım telefonda oyun oynuyor bile olabilir aldırma sen ona Çok kızarsan sende telefonu ya da bilgisayarı al onun karşısında onlarla oyalan, bakalım kim daha çok kıskançmış

Onun yanında oturamıyorumki canım :) oturduğum zaman sanki spor yapmıyorum gibi hissettiriyor insana :)
İnşallah on oynuyordur yoksa yandık :)

canım benim yukarda verdiğim tarif günlük hazırladığım tarif her gün sdece bu çorbadan içmek lazım evet ama içinde herşey var çok güzel hazırlanmış ne açlık hissediyorsun ne tansiyon sorunu ne başka birşey..benim tarifimle ben bayıla bayıla içtim çok lezzetli oluyor..ben hem yeşil soğan hem kuru soğan koydum..ben kolay kolay kilo veremem hemen gitmişti kilolar..ve beyaz lahana şart..

Lahana Çorbası Diyeti : 1 Haftada 5 - 8 kilo garanti
YAĞ YAKMA DİYETİ

Bu diyet programı ABD'deki Minneapolis Mayo Klinik'de hazırlanmıştır.

Çok kilolu kalp hastalarının ameliyattan önce çabuk olarak kilo vermeleri için hazırlanmış olup, programa uyulduğunda mükemmel ve sağlıklı bir diyettir. Bu diyet

hızlı bir yağ yakma diyetidir ve daha önce almış

olduğunuz fazla kalori bu diyetle yakılır. diyet, vücudu

zararlı maddelerden arındırıp, kendinizi daha sağlıklı hissetmenizi de sağlar. Vücuttaki yağları yakma amaçlı olduğundan kesinlikle alkol alınmamalı alkol, diyet

bittikten ancak 24 saat sonra alınabilir.

Kullanmakta olduğunuz ilaçlar varsa diyete engel değildir.

* Yağ yakıcı çorba, bu diyetin anahtarıdır. Ne kadar

çok yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz.

* Diyete tam olarak uyarsanız haftada 4,5 ila 8 kilo arasında kilo verirsiniz.

* diyet süresince sadece belirtilen günlerde önerilen yiyecekler yenecektir.

* Bir haftada 6,5 - 7 kilo verirseniz diyete 2 gün ara veriniz. Daha sonra tekrar başlayabilirsiniz.

* Diyette değilseniz çorbayı içmeyin.

Yağ yakıcı çorba tarifi:

1 orta boy lahana,

6 büyük soğan,

1-2 domates,

2 yeşil biber,

1 demet maydanoz.

Hazırlanışı:

Sebzeleri küçük küçük kestikten sonra bir tencereye

atın ve üstünü örtene kadar su ilave edin. Tuz, biber

veya etsuyu tableti kullanabilirsiniz.

10 dakika hızlı ateşte kaynattıktan sonra, sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.

*Bu çorba her acıktığınızda yenebilir. İstediğiniz kadar

ve istediğiniz zaman yiyebilirsiniz.Ne kadar çok yerseniz

o kadar çok kilo kaybedersiniz.

*Çok uzun süre bu çorba yenirse beslenme bozukluğuna

yol açar. Bu yüzden diyette belirtildiği gibi, diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.

diyet Planı

1.gün:

Çorba ve meyve günü:

Muz hariç her türlü meyveyi yiyebilirsiniz. Ancak unutmayınızki, kavun ve karpuz diğer meyvalardan daha kalorilidir.

İçecek olarak; tatlandırıcısız çay, kahve ve bol su için.

Çay ve kahveye süt ve şeker asla koymayınız.

2. Gün:

Çorba ve sebze günü:

Çorbanın yanında her türlü sebzeyi yiyebilirsiniz. Çiğ, haşlanmış veya konserve her türlü sebzeyi özellikle

yapraklı sebzeleri yiyebilirsiniz.

Kuru fasulye, bezelye ve mısırdan uzak durun.

Akşam yemeğinde kendinize bir ödül olarak tereyağlı, haşlanmış veya fırınlanmış patates hazırlayın.

Bu gün hiç meyve yemeyiniz.

3. Gün:

Çorba, meyve ve sebze günü:

İstediğiniz kadar çorba, meyve ve sebze yiyebilirsiniz.

Üç gün boyunca diyete tam olarak uyup, kendinizi

hiç aldatmadıysanız 2,5 - 3 kilo vermiş olmanız gerekmektedir.

4.Gün:

Çorba, meyve ve Sebze günü(muz ve yağsız süt dahil):

Muz ve yağsız süt bugün serbest.

Çorbayla beraber en çok 3 muz ve istediğiniz kadar

yağsız süt içebilirsiniz.

Muz ve süt vücudunuza yüksek karbonhidrat sağlayacak. Tatlı ihtiyacınızı azaltmak için bugün vücudunuzun

potasyum, karbonhidrat, protein ve kalsiyuma ihtiyacı olacak.

İstediğiniz kadar çorba, meyve, sebze yiyebilirsiniz.

(Dikkat en fazla 3 muz)

5. Gün:

Et, Domates ve Çorba günü:

Bugün kırmızı et(sığır) yiyebilirsiniz. Gün boyunca

300-600 gram et (dört biftek) ve istediğiniz kadar

domates yiyebilirsiniz.

Bugün vücudunuzun ürik asitten temizlemek için 6-8

bardak su içiniz.

Bugün çorbayı sadece bir kere içiniz.

6. Gün:

Et, yeşil yapraklı Sebze ve Çorba günü:

İstadiğiniz kadar et ve sebze yiyebilirsiniz.

2-3 parça et ve sebze yiyebilirsiniz.

Patates yok. Çorba en az bir kere içilecek.

7. Gün:

Kepekli Pirinç, Meyve suyu, Sebze ve Çorba günü:

Kepekli pirinç, tatlandırılmamış meyve suları ve

istediğiniz kadar sebze yiyebilirsiniz. Pirinci çorbaya koyabilir veya sebzeye karıştırabilirsiniz.

Yedinci gün sonunda aldatmaca yapmadıysanız

4,5 ile 8 kilo arasında vermiş olacaksınız.

* Et, verilen günde mutlaka yenmeli çünkü vücudun

yüksek proteine ihtiyacı var.

* Gazlı içecekler (maden suyu dahil) yasaktır.

* Bol bol su içiniz.

* Yağsız süt, sadece önerilen günde içilecek. Çay ve

kahveye koymayınız.

* Yeşil yapraklı sebzeler-salata-lahana-ıspanak-brokoli

çok yararlı.

* Greyfurt çok iyi.

* Patates gününde(2. gün) doğranmış soğan, domates, tereyağı, biber ve tuz ilave edebilirsiniz.

Diyetin en kötü günü 2.günüdür. Bundan sonra kilo

vermeye başladığınızda motivasyonunuz artacaktır.

3.gün sonunda isterseniz diyeti bitirebilirsiniz.

Önemli Not: diyet 7 günlük yapıldıktan sonra 2-3

gün ara verilmeli. Ara verildiği günlerde yine hafif yiyecekler yenmeli aşırıya kaçılmamalıdır.

istedigin Kadar icebiliyorsun ne Kadar cok icsen o Kadar cok Kilo verirsin yaziyordu diyet listesinde.

iyi olmus canim görümcen gile gitmen sana destek vermeleri cok sevindim bu aralar pek giremedim kusura bakma
lahana corbasini bende denedim ama 2-3 gün sonra tiksindim eger icebilirsen güzel kilo verdiriyor ama sade corba degil kizlar sana plan vermis onlarida uygula canim cünkü circir oluyorsun vitamin kaybin olur sudanda kaybettiyorsun birakincada dikkat edersen verdiklerini geri almasin
birde 109 kilo olmussun masallah sana yani 14 kilo vermissin 2-3 hafta mi oldu 14 kilo farkedilmezmi farketmisdir de seninkide caktirmiyor bence
kendine iyi bak canim dikkat et kendine :128:

Eşinin ailesi açısından çok şanslısın bence anoreksi riskinden dolayı bir doktora görünsen bence çok daha iyi olur. kilo vericem, evliliğimi düzelticem diye sağlığından olma canım.... bu hayatta en önemli şey insanın sağlığı.. sağlığın olmadan cocuğuna bakamazsın... Bunu da bi düşün canm doktora bi kontrole git...

Takipteyim canım seni... Kadının fendi erkeği yendi olacak bu işin sonucu bence. Güçlüsün azimlisiin ve tebrik ediyorum. İlham alınacak, imrenilecek birisin.

Takipteyim, güzel haberlerini okuruz umarım bir gün..Göster gününü o adama! Ama önce kendin için
Ve sağlığına da dikkat et ama

Lahana bulamadım dün bugün migrosa da bakıcam mevsimi değil ya yok henüz sanırım vitaminsiz kaldığımı oda düşünmüş olacak ki multi vitamin almış... Evet canım 3 hafta oldu ve 14 kg çok mutluyum ama hevesimi kursağımda bırakıyor... Ondan nefret etmeyi ne kadar çok isterdim... Görümcem o gün çok ağzını aramış neden böyle yapıyorsun diye. Ben her şeyi onunla yaşamak istiyorum fakat o bunları hep benden esirgedi demiş. Onu çok sevmesem uğraşmazdım demiş... Senelerce söyledim beni hiç dinlemedi demiş annesini babasını kardeşlerini dinlediği kadar beni dinleseydi demiş... Mutsuzdu bunları anlatırken diyor. Dün gene salak gibi gittim yanına sarılmak istedim konuşmak istedim banada çok geç istemiyorum sei diyor sevmiyormusun beni diyorum artık sevgide ölüyor zaman geçtikçe diyor... ama kız kardeşine farklı söylüyor...seni çok seviyorum dedim yalan söylüyorsun diyor sana inanmıyorum artık diyor... Nasıl sevmem senin için 14 kg verdim diyorum yalan söylüyorsun diyor hep... Sahtesin diyor. Gözlerinden belli beni sevmediğin diyor yaa delimi bu adam o kadar ağlamama da mı inanmıyor
İnşallah farkediyordur canım bıktım artık inan... Sende kendine çok iyi bak canım

Son düzenleme:

Evet canım bencede çok şanslıyım sağolsun çok iyi insanlardır... İnşallah bir gün onu kendi silahıyla yenmeyi çok istiyorum... Kıskandırarak

Harika valla bayıldım lahanayı umarım markette bulabilirim sanırım daha mevsimi değil

lahana bulamazsan kabak ile yapmayı dene Vicdan çorbası-ertesi gün çorbası diye fazla yemek yendiğinin ertesi gününde içilen bi çorba tarifi vardı, orada yazın lahana yerine kabak olabilir diyordu.

lahana bulamazsan kabak ile yapmayı dene Vicdan çorbası-ertesi gün çorbası diye fazla yemek yendiğinin ertesi gününde içilen bi çorba tarifi vardı, orada yazın lahana yerine kabak olabilir diyordu.

Sabahtan beri bakmadığım market kalmadı canım bulamadım lahana... Kabak aldım bende vicdan çorbası diye aratayım google dan :)

umarım istediğin kiloya ulaşırsın zayıflayıncada sen kocana yüz verme burnu sürtsün.umarım bende zayıflarım ama ilk önce doğum yapmam lazım yazmşdm daha öncede 2 haftam var dün tartıldım 96 ydım isveç diyetini ne kdr oldu denemeye başlayalı 13 günde 10 15 kilo verdiğini duymuşdum:S doğrumu ki bu?

Bizim buralar küçük yerler ben iki hafta önce manavda markette gördüm hatta marketten aldım manvdakini beğenmeyip belki sonra bulursun..

Uyguluyorum ama sporsuz kilo veremiyorum. Sporda yapınca daha iyi oluyor ama 13 günde 15 kg olacağını hiç sanmıyorum. Lahana çorbası daha iyi gibi geldi bana açıkça canım. Doğum yapta sende bize katıl canım :). Eşimle ilgili ise ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım tam bir kaostayım

canım eşin biraz mızmız ve nazlı :) ama belli ki seni düşünüyor seviyor yoksa niye uğraşsın bu kadar . lahanayı ben de deneyecem ama içine sadece lahana salça nane sarmısak ve bulyon katacam diğerlerini katınca iğrenç oluyor

işten fırsat buldukça okuyorum yazdıklarını... sen azimle zayıflamaya devam et.. bence eşin sadece sen zayıfla diye yapıyor.. yoksa hayatında başka biri falan olsa çoktan giderdi.. bide yorulmuş sanki senin tepki vermemenden hep yarıda bırakmandan.. her insanın tepkisi bir değil işte.. ama sende üzerine gitme çek kendini umursama nolur..

lahanayı bende denedim.. ama çorba gibi değilde kapuska gibi yaptım büyük büyük dilimledim .. sebzeli daha güzel oluyor yerken zorlanmıyorsun.. isveç diyetinden kat kat iyi en azından detoks tarzı bişey.. bide .. ben bi tarif vereyim.. diyet aralarında iki günlük yaptım.. bende diğer yapanlarda fayda gördü... detoks oda..
2 litre ayrana.
4 kaşık nohut
4 kaşık bulgur
4 kaşık yeşil mercimeği
haşlayıp katıyoruz
2 salatalık rendesi yapıyoruz onuda diğerleriyle ayrana katıyoruz istediğiniz kadar baharat nane falan katabilirsiniz..
ama tuz yok.. 2 gün normal kahvaltı sonra iki saatte bir bu karışımdan istediğiniz kadar yiyoruz.. bol suda tüketmek lazım.. ödemi olduğu gibi atıyor.. 2 günün sonunda 1,5 kilo civarı gidiyor.. kilo verişinin durduğu anlardada yetişiyor imdada.. bidene .. istersen..
yoğurt çok etkili yağ eritmede.. iki kaşık yoğurda birer çay kaşığı zencefil zerdeçal ve tarçın atıp sabah öyle akşam aç karnınada yiyebilirsin.. yağ yakmada çok etkili buda canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…