Merhaba, ben 160 boyunda 115 kg ağırlığında acınası birisiyim bundan 1,5 hafta önce 123 kg dim... 1,5 hafta önce eşimden çok ciddi hakaretler işitip rejime ve spora başladım. 8 senelik evliyiz ve 6,5 yaşında bir kızım var. Evlenirken 80 kg ydim çocukla falan aldıkça aldım. Eşim nasılsa beni böyle seviyor diye hiç kendimi yadırgamadım. Yedim içtim yattım. Eşimde sorun yapmıyor gibi görünüyordu fakat ara ara zayıfla artık hastalanacaksın sana bir şey olursa biz ne yaparız diyordu ben rejime başlıyor bir hafta sonra unutuyordum. Kaç dr kaç spor salonuna gittim anlatamam. Sonunda eşim beni istemediğini benden iğrendiğini söylediğinde dünyam başıma yıkıldı. Yaşımızın 34 olduğunu ve bu yaştan sonra zayıflasan ne olur dedi ben zayıflıycam dediğimde. Ağladım üzüldüm. Geldi sarıldı öptü seni bir daha üzmiycem sen benim her şeyimsin dedi. Ama ertesi günü suratıma bile bakmıyordu. Zayıflıyorum işte daha ne yapayım dedim. Çok geç dedi istemiyorum artık bıktım dedi. Boşanmak mı istiyorsun dedim bilmiyorum ama sen boşanalım dersen hayır demem dedi. Son bir kez şans ver dedim ben versem beynim vermiyor dedi. Sevmiyormusun dedim. Sevgiyle ilgili sorun yok dedi. Daha bir sürü şey işte. 1,5 haftadır yürüyorum koşuyorum bisiklete biniyorum yüzüyorum hiç bir şey yemiyorum günde iki elma o kadar. O da biliyor ama sesini çıkarmıyor. Kilo veriyorum ama daha hızlı gitmesini, kocamı istiyorum. 60 kg olana kadar buna alış benden ilgi alaka göremeyeceksin diyor o kadar kolay mı 60 kg olmak. Önümde 1 sene var belkide. Üstelik her gün ağlamak moral bozukluğu beni bitiriyor zaman çabucak geçsin diye erkenden yatıyorum. Kalbim çok acıyor. 99 olsam belki düzeliriz diyorum. Umutla yaşıyorum işte. Beni sanırım bitirdi. Ben nasıl çabucak kg verebilirim ki. Morale ve desteğe ihtiyacım var ve ne yazıkki bu en yakınım kocamdan gelmiyor. Sizlerdn yardım bekliyorum
öncelikle merhaba
bende bu foruma kocamdan yediğim hakaretler yüzünden kayıt oldum
evlendiğimizde 47 kiloydum 12 senelik evliyim 1 kız çocuğum var 3,5 yaşında
62 kilo ile hamile kaldım hamilelik süresincede sürekli yattım aman düşük olacak bilmem ne kısa keseyim doğum yaptım 68 kiloydum doğumumun hemen akabinde ciddi bir omurilik amaliyatı geçirdim yaklaşık 3 ay 4 ay kadar yattım bu lahusa döneminide kapsıyor oldum 80 kilo kocam en yakın şahidim ama anca bana köstek oldu
Bu mübarek günler Allah yukarda şahit olsun hamileliğimde de hastalığımda da anca homurdan dı köstek oldu ve ben hakkımı helal etmiyorum
ben 1.50 boyunda şuan 79 kiloyum
eşim hala hakaretlerine davranışlarına devam ediyor
inanır mısın işe giderken ona görünmeden giyinip gitmeye çalışıyorum illaki bir laf sokuyor
ve kapalı biriyim tahmin edersin ki giyinmek daha zor oluyor
her yerde adam taktı kıçıma diyip espiriyle karışık söylüyorum
ama benimde senin gibi kalbim acıyor
daha kötüsü eşimin hayatında başkası da olabilir hissediyorum
lütfen senden ricam ilk önce kendin için sağlığın için zayıfla
hayatını tehlikeye atacak diyetler ilaçlar kullanma
çünkü hiç bir şey senin hayatından daha önemli değil