• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acınası biriyim :(((

Merhaba, ben 160 boyunda 115 kg ağırlığında acınası birisiyim :( bundan 1,5 hafta önce 123 kg dim... 1,5 hafta önce eşimden çok ciddi hakaretler işitip rejime ve spora başladım. 8 senelik evliyiz ve 6,5 yaşında bir kızım var. Evlenirken 80 kg ydim çocukla falan aldıkça aldım. Eşim nasılsa beni böyle seviyor diye hiç kendimi yadırgamadım. Yedim içtim yattım. Eşimde sorun yapmıyor gibi görünüyordu fakat ara ara zayıfla artık hastalanacaksın sana bir şey olursa biz ne yaparız diyordu ben rejime başlıyor bir hafta sonra unutuyordum. Kaç dr kaç spor salonuna gittim anlatamam. Sonunda eşim beni istemediğini benden iğrendiğini söylediğinde dünyam başıma yıkıldı. Yaşımızın 34 olduğunu ve bu yaştan sonra zayıflasan ne olur dedi ben zayıflıycam dediğimde. Ağladım üzüldüm. Geldi sarıldı öptü seni bir daha üzmiycem sen benim her şeyimsin dedi. Ama ertesi günü suratıma bile bakmıyordu. Zayıflıyorum işte daha ne yapayım dedim. Çok geç dedi istemiyorum artık bıktım dedi. Boşanmak mı istiyorsun dedim bilmiyorum ama sen boşanalım dersen hayır demem dedi. Son bir kez şans ver dedim ben versem beynim vermiyor dedi. Sevmiyormusun dedim. Sevgiyle ilgili sorun yok dedi. Daha bir sürü şey işte. 1,5 haftadır yürüyorum koşuyorum bisiklete biniyorum yüzüyorum hiç bir şey yemiyorum günde iki elma o kadar. O da biliyor ama sesini çıkarmıyor. Kilo veriyorum ama daha hızlı gitmesini, kocamı istiyorum. 60 kg olana kadar buna alış benden ilgi alaka göremeyeceksin diyor o kadar kolay mı 60 kg olmak. Önümde 1 sene var belkide. Üstelik her gün ağlamak moral bozukluğu beni bitiriyor zaman çabucak geçsin diye erkenden yatıyorum. Kalbim çok acıyor. 99 olsam belki düzeliriz diyorum. Umutla yaşıyorum işte. Beni sanırım bitirdi. Ben nasıl çabucak kg verebilirim ki. Morale ve desteğe ihtiyacım var ve ne yazıkki bu en yakınım kocamdan gelmiyor. Sizlerdn yardım bekliyorum
:14:

öncelikle merhaba
bende bu foruma kocamdan yediğim hakaretler yüzünden kayıt oldum
evlendiğimizde 47 kiloydum 12 senelik evliyim 1 kız çocuğum var 3,5 yaşında
62 kilo ile hamile kaldım hamilelik süresincede sürekli yattım aman düşük olacak bilmem ne kısa keseyim doğum yaptım 68 kiloydum doğumumun hemen akabinde ciddi bir omurilik amaliyatı geçirdim yaklaşık 3 ay 4 ay kadar yattım bu lahusa döneminide kapsıyor oldum 80 kilo kocam en yakın şahidim ama anca bana köstek oldu
Bu mübarek günler Allah yukarda şahit olsun hamileliğimde de hastalığımda da anca homurdan dı köstek oldu ve ben hakkımı helal etmiyorum

ben 1.50 boyunda şuan 79 kiloyum
eşim hala hakaretlerine davranışlarına devam ediyor
inanır mısın işe giderken ona görünmeden giyinip gitmeye çalışıyorum illaki bir laf sokuyor
ve kapalı biriyim tahmin edersin ki giyinmek daha zor oluyor
her yerde adam taktı kıçıma diyip espiriyle karışık söylüyorum
ama benimde senin gibi kalbim acıyor
daha kötüsü eşimin hayatında başkası da olabilir hissediyorum

lütfen senden ricam ilk önce kendin için sağlığın için zayıfla
hayatını tehlikeye atacak diyetler ilaçlar kullanma
çünkü hiç bir şey senin hayatından daha önemli değil

şuan yaşadıgın psikolojıyı okadar ıy anlıyorum ki
benım eşimde sürekli bana baskı yaptı kılo verme konusunda,iyi konustu kotu konustu hakaret etti vs..
bende rahatsızım kılolarımdan ama baskı yapıldıkça konusuldukça hırsa dahada cok yedım hep,
bana göbegın kamyoncu göbegı gibi dedi,kadınlıgından utandınmı hiç dedi,valla senden bı halt olmaz dedı,cınsellık konusunda bıle bıcok kez kılomu bahane edıp aşalık laflar etti..
tabi bunların yanında hadı karıcım basarırsın,azmedersenyaparsın ,ben sana güvenıyorum zayıflarsın cok güzel bi bayan olacaksın vs..
ama insan önce kendı isteyecek..
daha once konu acmıstım bende bu konuyla ılgılı 97 kıloydum basladıgımda ve 82ye ındım en son boyum 1,78..
ınan bana o sesi kesildi,aşalayan adam gitti yerıne hayranlıkla bakan adam geldı ama fizigimden cok hırsıma hayran..
tabi öncelerı ben cok agladım kendımı yıprattım aglaya zırlaya bana bunu neden yapıyosun dedım ve şunu gördüm ne kadar üzgün mutsuz halsiz ve çaresiz görünürsen okadar acımasızlaşıyorlar,ya kalk zırlama spor yap diyodu bana...

ben kılo verdıkce bu sefer ben basladım konusmaya,hadı karıcım harıka gidiyosun ben sana güvenıyodum zaten ama benım sayemde hırslandın dedıkce,kendını cok onemsıyosun ben sadece ve sadece kendım için zayıflıyorum senın zayıflamada hiçbir payın yok,sen kalp kırmaktan öteye geçemeyen bi nankörsün ama emın ol umrumda bıle degılsın ne yaparsan yap,ne konusursan konus dedim hep ve bu sefer o ezıldıkce ezılmeye başladı,ben zayfladıkça o cigerci kedısı gibi dolanmaya başladı...
gerçi şuan aldım tekrar ama tam diyete tekrar başladıgım gün okudum konunu ve yaşadıklarım aklıma geldı bir bir daha cok asıldım diyete...

ve şuanda ne yaparsa yapsın ne derse desin sana tek tavsiyem muhattap olma,
birazda sen diklen bişey derse,eger bende konusursam huzurumuz kacacak aramız bozulacak falan gibi bi düşüncen varsa,yaşadıklarına bak zaten ne huzur bıraktı nede saygı sevgi...
sana gelıpte şunu bunu yap derse sen karışma ben işimi bilirim git işine bak de..
veya yemek yemeye gelıyosa eve hazırla masaya gitsin yesın ugrama bıle yanına
sabahları uyanma bırak kendı alsın dolaptan kıyafetlerını kendı gıysın..
bişey derse sen görevlerını yapmıyosun vs gibi valla benım tek görevım var oda kendıme karşı,bana bunları yaşatan bı adamı bide ağam paşam diye sevecegımımı sanıyosun,bundan sonra aynen senın dedigin gibi yemegını yapar masaya,gömlegını ütüler dolaba koyarım benden daha bişi bekleme de..kısasa kısas yap...tabı bu sürede zayıflamaya devam et...

sen zayıfladıkça ve ona karşı düşkünlüğün ilgin minimuma inince emın ol şu an ki gibi olmayacak...

Canım durumuna üzüldüm. eşin isterse numaradan isterse gerçekten bu tavrı takınmış olsun sana ayıp etmiş. eğer numara yapıyorsa sen böyle aç aç gezip duruken en azından bir hafta sonra kendini bu kadar yıpratma sağlıklı diyet yap falan demesi lazım.
15 gün önce bana sevgi sözcükleri söyleyen bir erkek neden birden değişir diyorsun ya etrafında güzel ve alımlı bir kadın kendisine ilgi gösteriyorsa vicdanını rahatlatmak için eşine iltifat edebilir veya onuna seni karşılaştırıp senin fiziğini değştirmeye çalışabilir.
İllaki böyledir demiyorum ama her erkek ve kadın için böyel bir ihtimal olabilir. illaki aldatma değil duygusal hayranlık vs. olabilir.
O yüzden eşinden daha çok kendin için kilo ver.
Sağlık yardımı almayı ihmal etmezsen iyi olur bi de bu giden kiloların geri dönüşü olmasın?
Asıl ben buraya neden geldim biliyor musun, sana bir kitap önermek için. Lüüüütfen lüüütfen oku bu kitabı, 1 haftadır okuyorum ve yıllardır aradığım diyet motivasyonu ile ilgili kitap. hangi diyeti yaparsan yap oku bu kitabı.bak sen de buraya beğenilerini paylaşacaksın.

Kitap adı: Beck Diyet Çözümü

kitapyurdu: kitap - Beck Diyet Çözümü & Düşüncelerinizi Kilo Vermeye Odaklayın - Judith S. Beck,Ferhan Köroğlu, ,

iç sayfalarını incele bana güven ve al kitabı, çok dua edeceksin çoook

Saol canım en kısa zamanda bu kitabı alıcam. Sağlık herşeyden önemli bunu çok iyi biliyorum canım. Ama bazı şeyler vardır insanın elinde olmaz. Hangi dr kalp acısını tedavş edebilir ki. Kalp acısı ne berbat bir derttirki nsanı yemeden içmeden eder hasta eder.. Bunları atlatıcam ama bşr kaç aya ihtiyacım var sadece

öncelikle merhaba
bende bu foruma kocamdan yediğim hakaretler yüzünden kayıt oldum
evlendiğimizde 47 kiloydum 12 senelik evliyim 1 kız çocuğum var 3,5 yaşında
62 kilo ile hamile kaldım hamilelik süresincede sürekli yattım aman düşük olacak bilmem ne kısa keseyim doğum yaptım 68 kiloydum doğumumun hemen akabinde ciddi bir omurilik amaliyatı geçirdim yaklaşık 3 ay 4 ay kadar yattım bu lahusa döneminide kapsıyor oldum 80 kilo kocam en yakın şahidim ama anca bana köstek oldu
Bu mübarek günler Allah yukarda şahit olsun hamileliğimde de hastalığımda da anca homurdan dı köstek oldu ve ben hakkımı helal etmiyorum

ben 1.50 boyunda şuan 79 kiloyum
eşim hala hakaretlerine davranışlarına devam ediyor
inanır mısın işe giderken ona görünmeden giyinip gitmeye çalışıyorum illaki bir laf sokuyor
ve kapalı biriyim tahmin edersin ki giyinmek daha zor oluyor
her yerde adam taktı kıçıma diyip espiriyle karışık söylüyorum
ama benimde senin gibi kalbim acıyor
daha kötüsü eşimin hayatında başkası da olabilir hissediyorum

lütfen senden ricam ilk önce kendin için sağlığın için zayıfla
hayatını tehlikeye atacak diyetler ilaçlar kullanma
çünkü hiç bir şey senin hayatından daha önemli değil

Bu erkekler ne kadar bencil ne kadar kendini beğenmiş böyle bunun da tek sebebi biziz. Biz onları o kadar çok pofpofluyoruz ki bu hale getiriyoruz :(

şuan yaşadıgın psikolojıyı okadar ıy anlıyorum ki
benım eşimde sürekli bana baskı yaptı kılo verme konusunda,iyi konustu kotu konustu hakaret etti vs..
bende rahatsızım kılolarımdan ama baskı yapıldıkça konusuldukça hırsa dahada cok yedım hep,
bana göbegın kamyoncu göbegı gibi dedi,kadınlıgından utandınmı hiç dedi,valla senden bı halt olmaz dedı,cınsellık konusunda bıle bıcok kez kılomu bahane edıp aşalık laflar etti..
tabi bunların yanında hadı karıcım basarırsın,azmedersenyaparsın ,ben sana güvenıyorum zayıflarsın cok güzel bi bayan olacaksın vs..
ama insan önce kendı isteyecek..
daha once konu acmıstım bende bu konuyla ılgılı 97 kıloydum basladıgımda ve 82ye ındım en son boyum 1,78..
ınan bana o sesi kesildi,aşalayan adam gitti yerıne hayranlıkla bakan adam geldı ama fizigimden cok hırsıma hayran..
tabi öncelerı ben cok agladım kendımı yıprattım aglaya zırlaya bana bunu neden yapıyosun dedım ve şunu gördüm ne kadar üzgün mutsuz halsiz ve çaresiz görünürsen okadar acımasızlaşıyorlar,ya kalk zırlama spor yap diyodu bana...

ben kılo verdıkce bu sefer ben basladım konusmaya,hadı karıcım harıka gidiyosun ben sana güvenıyodum zaten ama benım sayemde hırslandın dedıkce,kendını cok onemsıyosun ben sadece ve sadece kendım için zayıflıyorum senın zayıflamada hiçbir payın yok,sen kalp kırmaktan öteye geçemeyen bi nankörsün ama emın ol umrumda bıle degılsın ne yaparsan yap,ne konusursan konus dedim hep ve bu sefer o ezıldıkce ezılmeye başladı,ben zayfladıkça o cigerci kedısı gibi dolanmaya başladı...
gerçi şuan aldım tekrar ama tam diyete tekrar başladıgım gün okudum konunu ve yaşadıklarım aklıma geldı bir bir daha cok asıldım diyete...

ve şuanda ne yaparsa yapsın ne derse desin sana tek tavsiyem muhattap olma,
birazda sen diklen bişey derse,eger bende konusursam huzurumuz kacacak aramız bozulacak falan gibi bi düşüncen varsa,yaşadıklarına bak zaten ne huzur bıraktı nede saygı sevgi...
sana gelıpte şunu bunu yap derse sen karışma ben işimi bilirim git işine bak de..
veya yemek yemeye gelıyosa eve hazırla masaya gitsin yesın ugrama bıle yanına
sabahları uyanma bırak kendı alsın dolaptan kıyafetlerını kendı gıysın..
bişey derse sen görevlerını yapmıyosun vs gibi valla benım tek görevım var oda kendıme karşı,bana bunları yaşatan bı adamı bide ağam paşam diye sevecegımımı sanıyosun,bundan sonra aynen senın dedigin gibi yemegını yapar masaya,gömlegını ütüler dolaba koyarım benden daha bişi bekleme de..kısasa kısas yap...tabı bu sürede zayıflamaya devam et...

sen zayıfladıkça ve ona karşı düşkünlüğün ilgin minimuma inince emın ol şu an ki gibi olmayacak...

Aynen canım ağladıkça ayılıp bayıldıkça ne kadar çaresiz görünürsem o kadar kötü oluyor o kadar acımasızlaşıyor hatta evi terkediyor. Duygu sömürülerin hiç bir işe yaramayacak bile dedi. Ben duygu sömürüsü yapmıyorumki gözyaşlarım kendi kendine geliyor.
Senin eşinde seninle sohbeti kestimi. Seni istemiyorum artık dedimi. Kalbim bu laflara çok kırıldı. Ben ağladıkça dediğin gibi ağlayacağına spor yap dedi. Umarım zayıfladıkça her şey düzelir. Her şey daha güzel olur. Ona şuan ters düşmek istemiyorum canım her istediğini yapmayı planlıyorum. Çünkü benimki biraz bildiğim bildik dediğim dediktir dediklerini yapmassan daha sinirlenir daha kötüleşir her şey. Ama ufaktan ufaktan ondan uzaklaşmayı planlıyorum

Aynen canım ağladıkça ayılıp bayıldıkça ne kadar çaresiz görünürsem o kadar kötü oluyor o kadar acımasızlaşıyor hatta evi terkediyor. Duygu sömürülerin hiç bir işe yaramayacak bile dedi. Ben duygu sömürüsü yapmıyorumki gözyaşlarım kendi kendine geliyor.
Senin eşinde seninle sohbeti kestimi. Seni istemiyorum artık dedimi. Kalbim bu laflara çok kırıldı. Ben ağladıkça dediğin gibi ağlayacağına spor yap dedi. Umarım zayıfladıkça her şey düzelir. Her şey daha güzel olur. Ona şuan ters düşmek istemiyorum canım her istediğini yapmayı planlıyorum. Çünkü benimki biraz bildiğim bildik dediğim dediktir dediklerini yapmassan daha sinirlenir daha kötüleşir her şey. Ama ufaktan ufaktan ondan uzaklaşmayı planlıyorum

benımle konusmayı kesmedi ama her konuşması hep eleştirici aşalayıcı şunu yap bunu yap onu yapma bılmem ne.ee konusmasa daha iyi valla,
ama zayıfladıkca yumuşadı alttan almaya başladı,gerçi senınkıyle şuan görünen tek fark bu gibi duruyor ama ben senın eşininde inadının kırılacagına emınım..
şuan belkı kendı motıvasyonun için tartısmadan uzak durmak ıstıysun anlıyorum senı ozaman tepkı vermesen bile gidipte konuşalım biz ne olucaz nıye boyle yapıyosun vs. deme..cok zor bılıyorum aynı evde yasadıgım bırıyle 2 çift laf edememek,bi bayan olarak onun ilgisinden mahrum kalmak ama,,,hergün hergün biraz daha zayıflıysun ve bu günler bitecek emın ol bitecek..
sen zayıflayacaksın ve onun tutumu degişecek,sanmıyorumkı sen 90 kıloya ındıgındede umrumda degıl zayıflaman falan desin..
hmm senden hiç beklemezdım aferın yaptın valla falan dicek,buda en odun hali yani:)

bide zayıflama dönemındekı herkesın morale ihtiyacı var,dur düşün arada bu kadar olay tartışma kocayla sorun var ama bide sen kılo verdın bukadar
belkı yıllardır ılk defa 10 kılo üstüne çıktın :)
bide sana bi örnek sunayım benım eskılerden yakın bı arkadasım yaklasık 1,55-1,60 boyu var ve 122 kıloya cıkmıs en son...
eskıden hergün birlikteydık sımdı ara ara görüyorum..neyse bu kız hayatı boyunca hıc dıyet yapmadı ve bigün bir başladı ama ne başlamak 1 sene dolmadan 65-70 olmuştu..ve şuanda da 60 kılo..
hatta tarıh vereyım sana 26 şubat 2012de 122 ile başlayıp
2012 aralık ayında 68 olmuş...
ve 60ı gördügü ilk tarıh mart...mart ayında 60...
aradım sımdı arkadası bu bılgılerı aldım tekrar:)
sırf örnek olsun dıye,diyokı aman ben kılo veremem önümdekı dügün için bi 7-8 kılo verim diye başladım bugünlere geldım dıyo..
dıyetsyene gitti ama hıc spor yapmadı...
o diyet yapmayı bılmedıgı için gitti doktora,biz diyewt mantıgını bılıyoruz eee sporda yapıyoruz sen kendını bu azım ve hırsla seneye temmuz ayında 60 kılolarda görmeyeceginimi sanıyosun...
hiç kurtuluşun yok,seneye temmuzda 69-68de olsa 6ları göreceksınnn:):16::16:

Deadgirl yazdiklarini okurken inan canim cok acidi. Cunku bunun ne demek oldugunu iyi biliyorum. Kisisel fikrim esinle barismaya calisma, belli ki onun kafasinda bitmis artik bu. Ne yapiyorsan kendin icin yap geriye bakma. Zayifladiginda esin kendinden utanacak ama asla kendinden taviz verme. Ve verdigin kiloyu da asla ama asla GERI ALMA... Cunku zayiflamakla is bitmiyor inan. Bunu 20 kilo verip cogunu geri almis biri olarak soyluyorum. Hayat boyu edinmen gereken aliskanliklar var. Sana tavsiyem karatay diyetine goz at. Hem saglikli olacaksin hem de guzel seyler yiyeceksin. Karatay hocamizi da iyi dinle...

Sacma diyetlere kulak asma, isvec diyetiymis suymus buymus. Bunlar kalici kilo verme yontemi degil. Bu ise 8 yilini vermis biri olarak konusuyorum. Oku arastir ve ogren.

Insulin direnci ilacini mutlaka kullan. Ilk basta kusturur ve mide bulandirir. Ama dusuk dozla basla. Sonra alisiliyor. Inan o ilacla kilo vermek cok kolaylasiyor. Hic takilmadan tikir tikir veriyorsun. Kullan onu. O en buyuk yardimcin olacak bana inan. Bende de direnc var. Ilacimi kullanmazsam cok yavas veriyorum ve hop hemen geri geliyor.

Ne yapiyorsan sadece kendin ve cocugun icin yap... Hayatta senden onemli kimse yok. Esin seni hak etmiyor bence. Bana da eski erkek arkadasimin etmedigi hakaret kalmamisti. Simdiki sevgilim beni destekliyor bugune kadar hic hakaret etmedi!

Son olarak motivasyon icin bunu gonderiyorum. Inan basaracaksin, verdigin kiloyu da koruyacaksin. Kendine 2 sene tani. Sabirli ol, acele etme.

$1098112_695727597109862_1963276561_n.jpg

benımle konusmayı kesmedi ama her konuşması hep eleştirici aşalayıcı şunu yap bunu yap onu yapma bılmem ne.ee konusmasa daha iyi valla,
ama zayıfladıkca yumuşadı alttan almaya başladı,gerçi senınkıyle şuan görünen tek fark bu gibi duruyor ama ben senın eşininde inadının kırılacagına emınım..
şuan belkı kendı motıvasyonun için tartısmadan uzak durmak ıstıysun anlıyorum senı ozaman tepkı vermesen bile gidipte konuşalım biz ne olucaz nıye boyle yapıyosun vs. deme..cok zor bılıyorum aynı evde yasadıgım bırıyle 2 çift laf edememek,bi bayan olarak onun ilgisinden mahrum kalmak ama,,,hergün hergün biraz daha zayıflıysun ve bu günler bitecek emın ol bitecek..
sen zayıflayacaksın ve onun tutumu degişecek,sanmıyorumkı sen 90 kıloya ındıgındede umrumda degıl zayıflaman falan desin..
hmm senden hiç beklemezdım aferın yaptın valla falan dicek,buda en odun hali yani:)

bide zayıflama dönemındekı herkesın morale ihtiyacı var,dur düşün arada bu kadar olay tartışma kocayla sorun var ama bide sen kılo verdın bukadar
belkı yıllardır ılk defa 10 kılo üstüne çıktın :)
bide sana bi örnek sunayım benım eskılerden yakın bı arkadasım yaklasık 1,55-1,60 boyu var ve 122 kıloya cıkmıs en son...
eskıden hergün birlikteydık sımdı ara ara görüyorum..neyse bu kız hayatı boyunca hıc dıyet yapmadı ve bigün bir başladı ama ne başlamak 1 sene dolmadan 65-70 olmuştu..ve şuanda da 60 kılo..
hatta tarıh vereyım sana 26 şubat 2012de 122 ile başlayıp
2012 aralık ayında 68 olmuş...
ve 60ı gördügü ilk tarıh mart...mart ayında 60...
aradım sımdı arkadası bu bılgılerı aldım tekrar:)
sırf örnek olsun dıye,diyokı aman ben kılo veremem önümdekı dügün için bi 7-8 kılo verim diye başladım bugünlere geldım dıyo..
dıyetsyene gitti ama hıc spor yapmadı...
o diyet yapmayı bılmedıgı için gitti doktora,biz diyewt mantıgını bılıyoruz eee sporda yapıyoruz sen kendını bu azım ve hırsla seneye temmuz ayında 60 kılolarda görmeyeceginimi sanıyosun...
hiç kurtuluşun yok,seneye temmuzda 69-68de olsa 6ları göreceksınnn:):16::16:

İnşallah canım inşallah inadı kırılır onun moral ve desteği benim için çok önemli. Ne güzel arkadaşın harika kilo vermiş darısı başıma :) seneye temmuzda hedefim kendimi 55 lerde görmek valla hiç bırakmıycam rejimimi sporumu. Hayatım boyunca da devam bir daha geri almamam lazım bu kiloları... Dua edin bana nolur eşimin şu inadı kırılsında destek olsun artık

Deadgirl yazdiklarini okurken inan canim cok acidi. Cunku bunun ne demek oldugunu iyi biliyorum. Kisisel fikrim esinle barismaya calisma, belli ki onun kafasinda bitmis artik bu. Ne yapiyorsan kendin icin yap geriye bakma. Zayifladiginda esin kendinden utanacak ama asla kendinden taviz verme. Ve verdigin kiloyu da asla ama asla GERI ALMA... Cunku zayiflamakla is bitmiyor inan. Bunu 20 kilo verip cogunu geri almis biri olarak soyluyorum. Hayat boyu edinmen gereken aliskanliklar var. Sana tavsiyem karatay diyetine goz at. Hem saglikli olacaksin hem de guzel seyler yiyeceksin. Karatay hocamizi da iyi dinle...

Sacma diyetlere kulak asma, isvec diyetiymis suymus buymus. Bunlar kalici kilo verme yontemi degil. Bu ise 8 yilini vermis biri olarak konusuyorum. Oku arastir ve ogren.

Insulin direnci ilacini mutlaka kullan. Ilk basta kusturur ve mide bulandirir. Ama dusuk dozla basla. Sonra alisiliyor. Inan o ilacla kilo vermek cok kolaylasiyor. Hic takilmadan tikir tikir veriyorsun. Kullan onu. O en buyuk yardimcin olacak bana inan. Bende de direnc var. Ilacimi kullanmazsam cok yavas veriyorum ve hop hemen geri geliyor.

Ne yapiyorsan sadece kendin ve cocugun icin yap... Hayatta senden onemli kimse yok. Esin seni hak etmiyor bence. Bana da eski erkek arkadasimin etmedigi hakaret kalmamisti. Simdiki sevgilim beni destekliyor bugune kadar hic hakaret etmedi!

Son olarak motivasyon icin bunu gonderiyorum. Inan basaracaksin, verdigin kiloyu da koruyacaksin. Kendine 2 sene tani. Sabirli ol, acele etme.

Eki Görüntüle 770230

Saol canım. Resimdeki inanılmaz bir değişim darısı başıma :) kilo verdikçe kendimdeki değişiklikleri hissediyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum. Mesela karnımda küçülme var basenlerim toparladı gıdık gitti bunları gördükçe kendime güvenim artıyor uuff şu zaman bşr an önce geçse artık :)

Eşimi de çok sevdiğim için hemen kopabileceğimi sanmıyorum canım. Bir umutla yaşamak sanki daha kolay. Zaman ne gösterecek bilmiyorum ama görücez canım

ay canım ya inan ben kendime yapılmış gibi üzüldüm.bende 70-79 topiğindeki arkadaşlarım sayedinde 5 kilo verdim ama uzun süredir iş dolayısıyla giremiyorum.keşke topik eskisi gibi olsada sanada desteğimiz dokunsaydı.eşini çok seviyorsun ama eşin sana hakettiği değeri esirgemiş bence.senin sağlığını düşünüp zayıflaman için yapıyor dicem ama bu kadar ağır olmamalı allah yardımcın olsun:ssz:

pekı canım su zamana kadar yaptıgın dıyetlerde kılo verdınmı
yada bundan once en cok kaç kılo verdın bi diyetle??
80 kıloyla evlenmıstım yazmıssın,kaç kıloyla hamıle kalmıstın

Arkadaşlar valla adresim veresim var size gelin dövün şu adamı :) allah hepinizden razı olsun yalnız olmamak çok ama çok güzel. Ama bayramdan sonra onu ikna etmeye çalışıcam ya bir evlilik terapistine yada bir psikoloğa götürmek istiyorum son kez bunu kızım için yapmalıyım diye düşünüyorum.

Mavicim keşke dediğin gibi olsa ama dediğin gibi açık saçık gezmeye karar verdim (allah beni affetsin) askılı giydirmez elbise giyersem uzun tayt giydirir. Askılı ve taytsız elbiselerimi giymeye karar verdim. Dekolte de olacaktır mutlaka o zaman çıldıracak eminim. Apartmanda böyle gezdirmeyen adam sokakta neler yapacak kimbilşr...allahım yardım et bana bu konuda :

Allah senden de razı olsun keşke yakın olsak da her sabah kahve içip dertleşebilsek ayrıca da eşinin kulağını çeksek iyi olurdu seni bu kadar üzen insan seni kaybetmeyi göze almıştır kıyafetine de karışmaya hakkı yok zaten

pekı canım su zamana kadar yaptıgın dıyetlerde kılo verdınmı
yada bundan once en cok kaç kılo verdın bi diyetle??
80 kıloyla evlenmıstım yazmıssın,kaç kıloyla hamıle kalmıstın

Maximum 10 kg falan verdim daha fazla değil..o da dietsiz sadece sporla. Pek uymazdım diete yarına erteledim hep. 80-85 civarı hamile kaldım canım. 105 doğum yaptım. Yatmak zorunda kaldım hamileliğimde prematüre doğdu kızım. Sonrada aldıkça aldım işte :(

Saol canım en kısa zamanda bu kitabı alıcam. Sağlık herşeyden önemli bunu çok iyi biliyorum canım. Ama bazı şeyler vardır insanın elinde olmaz. Hangi dr kalp acısını tedavş edebilir ki. Kalp acısı ne berbat bir derttirki nsanı yemeden içmeden eder hasta eder.. Bunları atlatıcam ama bşr kaç aya ihtiyacım var sadece

evet zaman herşeyin ilacı. ve o zaman çabucak gelecek. 3 hafta önce zayıflama takımına girerken 'boğazımı tutamıyorum ben iradesizin tekiyim ne olur beni takıma kabul edin kızmayın bana'' diyordum şimdi neler diyorum:1:

Bu erkekler ne kadar bencil ne kadar kendini beğenmiş böyle bunun da tek sebebi biziz. Biz onları o kadar çok pofpofluyoruz ki bu hale getiriyoruz :(

evet gerçekten haklısın onları bu hala biz getiriyoruz
benim eşim sen ister hasta ol ister işten yorgun argın gel anlamaz
inan evden işten çocuktan kendime zaman kalmıyor
ve gerçekten çok anlayışsız
mesela akşam işten sonra belli bi saatte spor salonuna gideyim diyorum
yok gideceksin de ne olacak
doktora bile müsaade etmiyor hep bir aşağılama ve alay konusu oluyor
bunlar onun kendi cebinden de çıkmıyor ki diyeceğim adama masraf oluyorum ondan
mesala bi komşum var boyu 1.64 falan kilosu 95 falan sanırım
ama kocası nerde bi zayıflama ürünü veya yöntemi var hemen eşine tavsiye ediyor
karısı için eve yürüyüş bandı aldı olmadı salona gönderiyor 2 tane oğlu var 9 , 13 yaşlarında ben bakarım sen salona git diyor
adam kendi yemeğini de karısına göre ayarlıyor

bırakkkk Allah aşkına yanlış anlamada birazda karakter meselesi
bu dediğim adamda 2 üniversite bitirmiş bi erkek değil ilkokul mezunu tekstille uğraşıyor

bizimki de üniversite mezunu bana yaptığı hakaretler
"şu göbeğine bak şu haline bak hayvan mısın vs vs vs

karısı için eve yürüyüş bandı aldı olmadı salona gönderiyor 2 tane oğlu var 9 , 13 yaşlarında ben bakarım sen salona git diyor

bu dediğim adamda 2 üniversite bitirmiş bi erkek değil ilkokul mezunu tekstille uğraşıyor

biz bunların hiçbirini haketmıyoruz...
ve böyle incecik zayıf bi hatun olunca ne yapacaklar ne konuşacaklar cok merak edıyorum..
sanada allah kolaylık versın arkadasım
numunelık gibi var işte bu tiplerden onlarda bize düşmüş:30:

Allah sana da yardım etsin kocalarınıza Allah fikir versin dediğin gibi okumakla bu işin alakası yok insanın içinde vicdan merhamet sevgi olsun bunlar yeterli ben bu tür şeylere alışık değilim bana hem garip geliyor hem de üzülüyorum kendime yapılmış gibi hissediyorum okurken çünkü ben 11 senelik evliyim hiç eşimden kötü bir söz duymadım insan ne için evleniyor ki zaten iyi günde kötü günde beraber olmak için değil mi ? ben hasta olup yattığımda eşim beni bebek gibi yıkadı yatırdı ama o hasta olduğunda da bende ona gözüm gibi bakıyorum zaten bir evin içindeyiz insan düşman gibi birbirinin gözünü oyar mı hiç ? Allah bu adamlara vicdan versin

Canım o konuda hakkını yiyemem geçmişte eşim çok uğraştı koşu bandı aldı. Spora yazdırdı çocuğa ben bakarım dedi. Hepsini de yaptık hafta sonları çocuğa bakıyordu ben spora gidiyordum. Ama ben akıllanmadım sonunda bu hakaretlerin hepsini hakettim :((((
Bıktı benden bıktı uğraşmaktan artık uğraşmıyor umrunda değilim artık :(

biz bunların hiçbirini haketmıyoruz...
ve böyle incecik zayıf bi hatun olunca ne yapacaklar ne konuşacaklar cok merak edıyorum..
sanada allah kolaylık versın arkadasım
numunelık gibi var işte bu tiplerden onlarda bize düşmüş:30:

sorma valla gitsin tam numunelik benimkisi
ama inan olsun başaracağım
istediğim kiloya düşeceğim
ondan sonra ilk iş dolabımı yenilemek
kendinme şöyle coll tarz bi şey olcam
o da kedinin ciğere baktığı gibi baksınn

Back