Acınası biriyim :(((

Yok azmim aynen duracak başıma kilom yüzünden geldiyse bu bu kiloyu defedicem başımdan. Tatlım adam evde durmuyorki. Yemeğini yer yemez kardeşime gidiyor ve sadece uyumaya geliyor eve geldiğinde de kızının yanına yatıyor

canım Allahtan kardeşine gidiyor ya başka yere çıksaydı o yüzden tasalanma bir şeyin sinirini senden çıkarıyo belli kilonda ona dert olmuş birden patladı işte . kardeşinle konuşmadın mı ne diye ha bire oraya gidiyor ki sen de git evli mi kardeşin yengenle dertleş

rica ederim tatlım,kendini ne zaman iyi hissedersen bekleriz
takımda yarışıyor olman diğer özgürlüklerini kısıtlamaz,diğer olaya sadece gülüyorum

moralini yüksek tut tatlım.hayat senin hayatın,bedende senin bedenin.
ben inanıyorumki bu günleri atlatıp çok güzel kilolar vereceksin ve yuvanıda kurtaracaksın
senin sadece birazcık daha morale ,azme ve sabra ihtiyacın var
şundan da emin ol,eşin sen onu bırakmadığın sürece ,ayrılık noktasında ilk adım ondan gelmeyecek,artık rol yapıp senimi gaza getiriyor yada vijdan yapıp o bıraksın mesuliyet almayayımmı diyor bilemedim ,ama tek bildiğim ne olacaksa olsun adımı senden bekliyor olduğu.
sana dediği;'sen yemek yaparsın ,ben para getiririm ..'demekki sen bırakmadığın sürece o seni bırakmayacak
hadi toparlan tatlım ve gülümse

Anladım keşke kesin bir çözüm bulabilsek hepimiz sizin için ama Ama kilonuz açısından elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :) Ben aşağıda yazdığım listeyi uygulamıştım ilk hafta 3 kilo diğer hafta da 3 kilo vermiştim. Aslında doğru olan diyetisyen ve doktor kontrolünde gitmek ama her zaman yapmıyoruz işte :)

SABAH KAHVALTILARI (15 GÜN BOYUNCA AYNI)
1 dilim kepek ekmeği,
kibrit kutusu büyüklüğünde peynir(istediğiniz türden olabilir)
şekersiz çay,kahve
PAZARTESİ:
ÖGLE:
İki tane katı pişmiş yumurta.
Domates, salatalık, (miktar yok istediğiniz kadar.)
AKŞAM:
8adet ızgara köfte(ekmek içi konmadan yapılacak)
Limonlu Salata(arzu ettiğiniz salatayı kullanabilirsiniz,sınır yok.)
SALI:
ÖĞLE:
1 simit
1 bardak ayran
AKŞAM:
Haşlanmış Tavuk (yarım yiyebilirsiniz)
Salata
ÇARŞAMBA
öĞLE:
200 gr. yoğurt(kaymaksız)
1 dilim kepek ekmeği
Salatalık(sınırsız)
AKŞAM:
2 Büyük dilim ızgara et
(Veya bir büyük ızgara balık)
Salata
PERŞEMBE
ÖĞLE:
200 gram haslanmış patatesten yapılmış salata
içine domates, taze soğan, salatalık eklenecek
limon ve hardal da konabilir, yağ yok.
AKŞAM:
6 adet kuzu pirzola
Salata
CUMA
ÖĞLE:
2 yumurta ile yapılmış domatesli menemen
Salata
AKŞAM:
1 büyük tabak haslanmış yağsız makarna,
Yoğurt
CUMARTESİ
ÖĞLE:
haşlanmış 2 tane sosis
Salata
AKŞAM:
3 adet (az pirinçle yapılmış) biber,domates veya kabak dolması
2 kaşık yoğurt
PAZAR
ÖĞLE:
100 GR. beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
salatalık,domates
AKŞAM:
şiş ızgara
Salata

Spor konusuna gelince de, şimdi eşiniz de üstünüze geldiği için oldukça ağır bir spor uyguluyorsunuz ama zaman içinde bazı sakatlıklara sebep verebilir. Özellikle koşu bandında uzun süreli yürüyüş ve koşu bacaklarda rahatsızlıklara yol açabiliyor. Daha az ve planlı sporla da çok güzel kilo verebilirsiniz. Şuan uyguladığım hem kilo verdiğim hem de fazla yormayan bir spor önerebilirim size :) Hatta burdaki arkadaşlarım sayesinde öğrendim bunu. Cardio callanetics. Konu linki şu: http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html
Buradan cardio callanetics ve diğer çeşitlerini de indirebilirsiniz :) Sevgiler

attılar mı seni yarış atı gibi olmanın anlamı yok biz burda arkadaşımıza manevi destek vermeye çalışıyoruz. tatlım sen boşver böyle manasız toplulukları

Evli değil cnım sordum kardeşime bişey konuşmuyor dedi. Dbleks kardeşimin evi biri üst katta oturuyor biri alt ben yukarı çıkarsam sen buraya geliyorsan ben eve gideyim diyor

Saol tatlım her şeyin düzeldiği sağlıklı ve mutlu olduğum o gün geldiğinde sizin takımda mutlu mutlu kilo vermeyi çok isterim. İnşallah iyi şeyler olur hayatımda olumsuz her şey yok olup gider

Liste için teşekürler canım cardio callanetics e de bakıcam çok saolll

attılar mı seni yarış atı gibi olmanın anlamı yok biz burda arkadaşımıza manevi destek vermeye çalışıyoruz. tatlım sen boşver böyle manasız toplulukları

Tutum ve davranışlarımı düzeltmessem takımdan çıkarılırsın dediler bende şuan sizinle gülüp eğlenip kilo verecek durumda değilim morale ihtiyacım var siz sadece yargılıyorsunuz dedim. Bu topiği unut dediler nasıl unutayım ben bu topikteki konu yüzünden bu haldeyim bak gene göz yaşlarımı tutamıyorum yaa bugun çok kötüyüm ben

canım 7 saat spormu yapılır? ölürsun napıyosun sen allah aşkına ya kalbın bu tempoya alıskın degıl kalp krızı gecırıceksın! bukadar spor çoooooooooooooooooooook fazla lutfen bukadar spor yapma ölürsün ciddi söylüyorum kalbin dayanmaz

Son düzenleme:

ay canım boşver sen onları hayat sadece gülmeyle olmuyo ağla açılırsın inşl sonu güzel biter inan seni hissediyorum hüznünü paylaşıyorum keşke yakın olabilseydim . arkadaşlarına aç bence bu konuyu böyle tek olmaz

Merhaba konu sahibi bir kaç gündür sizi takip ediyorum yaşanan olaylara çok üzüldüm hemde sizin kadar meraktayım bu yaptıklarının gerçek sebebi ne olabilir diye ???çok enteresan bir insan eşiniz peki kardeşiniz hiç bişi anlamıyormu abla herşey normalmi diye sormuyormu??Ayrıca azminize hayran kaldım ama kendinizi bu kadar yormanıza endişelendim ben olsam yemek bile yapmam bu kadar kırıcı birine evladınıza yazık hissediyordur kuzum huzursuzluğu (bir yerlere gitme şansınız yokmu bence öncelikli problem eşiniz zayıflamaktan ziyade sakın akıl veriyormuşum gibi algılamayın nacizane fikrim ağzını açtığında darma duman ediyor sizi siz gene güçlüsünüz sorumluluklarınızı fazlasıyla yerine getiriyorsunuz şu mübarek günlerde allahım hakkınızda hayırlısnı versin eşinize hidayet versin inş.

İyiydim aslında kalbimin ritmini kontrol ederek yaptım hep. Kiloma göre çok hareketliyim aslında herkz bu kadar kiloyla nasıl böyle hoplayıp zıplıyorsun der. Bugun yapmadım zaten o kadar fazla sadece 1 saat 20 dk yaptım yatana kadar da 2 saat falan yaparsam günü tamamlarım diye düşünüyorum 3 saat 20 dk iyi gibi geliyor bana

Ağlayarak okudum yazdıklarınızı kardeşim olayın gelip geçici olduğunu düşünüyor zaten pek fazla ayrıntıya da giremiyorum erkek sonuçta kız kardeşim yokki. Ailemden kimse zaten inanmaz eşimin bana böyle davrandığına beni haksız bulurlar nasıl sevdirdiyse kendini adeta aşıklar ona birde bizim ne kadar uyumlu birbirimizi seven bir çift olduğumuzu hep gördükleri için kardeşim durumu eşimin her zamanki stratejilerinden biri olduğunu düşünüyor. Nasıl yemek yapmam canım bu sefer sokaklarda alır soluğu dışarıda yemek yer. Hem mübarek gün oruç tutuyor nasıl aç bırakırım onu (( gitme şansım var hemde yurt dışına ama gidemem onu henüz bırakıp gitmeye hazır değilimki. Hiç bir şeye hazır değilim. Kızımda çok agresif oldu babasına düşman gibi bakıyor anlıyor her şeyi. Kızıyor babasına.
Canım duan için o kadar teşekkür ederim ki nolur hiç eksik etme dualarını duaya ihtiyacım var sadece

Kimseye anlatamam nasıl anlatırım bunları ben bu duruma düştüm nasıl derim

canım ya 7,8 saat spor yapmak çok fazla kalbın alışkın degıl bu tempoya ınan bana kotu seyler olabılır!
belkı tvde gormussundur zayıflama kamplarında çok sayıda ölen insanlar oldu,neden?vucun alışkın olmadıgı bir tempoya bırden soktular çok fazla spor yaptırıyolar olenlerın hepsı kalp krızı gecırdı.
en başta hıc problem yok gıbı gozukuyor cok guzel kılolar verılıyor ama sonra ölümle sonuclanır ALLAH korusun...
DİKKAT ET....
Bu tempoyla gıdersen bıkacgun sonra senden haber alamayabılırız

Tamam canım çok saol beni düşünndüğün için kendime dikat ederim belkide eşimin amacı beni öldürmektir bu bile geliyor artık aklıma

Çok ama çok haklısın ama kendimde yapacak hiç bir güç bulamıyorum bugun çok güçsüzüm bunlarıda atlatıcam ama biliyorum güçlü olucam...

Kendınız de yapıcak guc bulamıyormusunuz ? ıyı ama zaten yapmanız gerekenı fazlasıyla yapıyorsunuz
Gereğinden fazla spor ve dıyetle suan vucudunuzla adeta kumar oynuyorsunuz..
Geriye bir tek bozulan morolinizi duzeltip kendınıze gelmenız gerekıyor bunu da dedıgım gb esınızden sıyrılarak yapabılırsınız ancak.

Biz ne dersek dıyelım hersey sizin elinizde..

Kusura bakma ama öyle eş olmaz olsun. Benim ailemde böyle , hakaret dışında bir şey bilmiyorlar, bir de yardım ettiklerini zannediyorlar.

Seninkiyse çok çok daha beter, istediğini yapsın, seni bunun için üzecekse, kötü gününde uzak duracaksa, iyi gününde hiç olmasın.

Umarım kilolarından tez zamanda sağlıklı bi şekilde kurtulursun.

Böyle bi insan için de sağlığından olup hızlı kilo vermeye kalkma, kendine iyi bak :)

Biz yanındayız.

Yaptıklarına baktım. Çok çok zararlı, zayıflayayım derken kendini öldüreceksin bu gidişle. Ben de senin kilondayım ben de üzgünüm, seninki gibi insanlarla karşılaşmasam da, yine de yavaş yavaş veriyorum. Çünkü benden değerli değil.

O adam senden değerli değil, sen ona yaranmak için böyle devam edersen, geriye sen kalmayacaksın.

Sakın senin kötü gününde yanında olmayan birini hayatında bulundurma, o evlenirken verdiği sözü tutamadı. Sen onun için öleceksin bu gidişle, o seni kilon için def ederken, o senin için ölür müydü?

O kadar üzücü ki hikayen, o kadar iç parçalıyor ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…