- 27 Kasım 2012
- 28
- 1
- 18
Eşiniz sizi motive etmek için böyle davranıyor..
Siz diyetinizi elmayla sürdürmeyin hemen doktora gidin.
O size bir program yapsın öyle devam edin derim ben.
Aslında eve bir koşu bandı alsanız o kadar güzel zayıflarsınız ki.
Eşiniz sizi seviyor ama hırsa gelin diye yapıyor, belli.
Canınızı sıkmayın biz tüm desteğimizle arkanızdayız.
Keşke söyledikleriniz doğru çıksa Keşke motive etmek için yapıyor olsa. Koşu bandım var canım evde. Seven insan nasıl yapabilir bunları anlayamıyorum. Çok teşekkürler destekleriniz için
Yazdigin mesaji neden sildin.zeynepin yerine Ben cevaplayacsktim. Yaparken klavye dlikanlica yaziyor Peking sonra neden siliniyorki.
Hem silmek kk kurallarina Gore yasak malesef
Merhaba, ben 160 boyunda 115 kg ağırlığında acınası birisiyimbundan 1,5 hafta önce 123 kg dim... 1,5 hafta önce eşimden çok ciddi hakaretler işitip rejime ve spora başladım. 8 senelik evliyiz ve 6,5 yaşında bir kızım var. Evlenirken 80 kg ydim çocukla falan aldıkça aldım. Eşim nasılsa beni böyle seviyor diye hiç kendimi yadırgamadım. Yedim içtim yattım. Eşimde sorun yapmıyor gibi görünüyordu fakat ara ara zayıfla artık hastalanacaksın sana bir şey olursa biz ne yaparız diyordu ben rejime başlıyor bir hafta sonra unutuyordum. Kaç dr kaç spor salonuna gittim anlatamam. Sonunda eşim beni istemediğini benden iğrendiğini söylediğinde dünyam başıma yıkıldı. Yaşımızın 34 olduğunu ve bu yaştan sonra zayıflasan ne olur dedi ben zayıflıycam dediğimde. Ağladım üzüldüm. Geldi sarıldı öptü seni bir daha üzmiycem sen benim her şeyimsin dedi. Ama ertesi günü suratıma bile bakmıyordu. Zayıflıyorum işte daha ne yapayım dedim. Çok geç dedi istemiyorum artık bıktım dedi. Boşanmak mı istiyorsun dedim bilmiyorum ama sen boşanalım dersen hayır demem dedi. Son bir kez şans ver dedim ben versem beynim vermiyor dedi. Sevmiyormusun dedim. Sevgiyle ilgili sorun yok dedi. Daha bir sürü şey işte. 1,5 haftadır yürüyorum koşuyorum bisiklete biniyorum yüzüyorum hiç bir şey yemiyorum günde iki elma o kadar. O da biliyor ama sesini çıkarmıyor. Kilo veriyorum ama daha hızlı gitmesini, kocamı istiyorum. 60 kg olana kadar buna alış benden ilgi alaka göremeyeceksin diyor o kadar kolay mı 60 kg olmak. Önümde 1 sene var belkide. Üstelik her gün ağlamak moral bozukluğu beni bitiriyor zaman çabucak geçsin diye erkenden yatıyorum. Kalbim çok acıyor. 99 olsam belki düzeliriz diyorum. Umutla yaşıyorum işte. Beni sanırım bitirdi. Ben nasıl çabucak kg verebilirim ki. Morale ve desteğe ihtiyacım var ve ne yazıkki bu en yakınım kocamdan gelmiyor. Sizlerdn yardım bekliyorum
Oo koşu bandın varsa sabah öğle akşam 1er saat koş derim ben..
Bir de zumba dansı var ben bugün biraz yaptık çok iyi eritiyor..
Sizin oralarda ismek varsa kışın kurslara gidebilirsiniz.
Ben geçen yıl aerobik kursuna gitmiştim o da bayağı ter atıyor..
Annem 12 kilo vermişti 4 ayda hem de spordan çıkınca gelip yiyip içip uyuyordu.
Size bir iki tane zumba linki vereyim, dansla vermek çok iyi hem vücudu şekillendirir..
Zumba Rabiosa - YouTube
ZUMBA® Fitness!!! - YouTube
canım benım esının dedıklerını sakın yapma!
8saat spor yap dıyor,hemde odem attırıcı ılac ıcmenı soyluyo aman ALLAHIM Ya bu adam seni öldürmeyemi çalışıyo
canım o ödem attırıcı ilaçlar nekadar tehlıkeli biliyomusun?yıllar önce doktorum vermıstı bana tansıyondan tahtalı köyü boyluyodum az kalmıştı.
1 saat yapamıyorum ama yarım saat 1 saat arayla 40 dakika yapıyorum bugun 3 kez yaptım 120 dk yapıyor şimdi tekrar 40 dk yapıcam toplamda 160 dk
Yok prospektüsü okudum ona içme dedi istersen bir tane iç başka içme dedi.
Yemek düzenim iyi sabah zeytin kızarmış ekmek domates salatalık peynir maydonoz yedim
Öğlen bir kase çorba içtim
Akşamda yarım köfte ve ufak bir ekmek yedim ( köfte resmen mideme oturdu oysa çok küçüktü
sana ne battı anlamadım bız ozelden konustuk ve anlastık o yzden son msjım agır oldugu ıcn kkımse gormesın dıe de sıldım ne var yanı
1 saat yapamıyorum ama yarım saat 1 saat arayla 40 dakika yapıyorum bugun 3 kez yaptım 120 dk yapıyor şimdi tekrar 40 dk yapıcam toplamda 160 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?