canımm iki gündür yazdıklarını takip ediyorum.
öncelikle azminden dolayı seni tebrik ediyorum.
benim de başımda en az senin kadar vahim bir durum var.
6 yıldır beraber oldugum kişiyle hala ifşa edilmiş bir durumda değiliz.
neden biliyormusun ?
onun istedigi fizikte biri olmadığım için.
hersey iyi güzel, ama bizim birlikteliğmizi kimse bilmiyor.
bu durum benim karakterime hiç mi hiç yakışmıyor.
ve eminim sende öylesin .
normalde bakımlı , alımlı , güzel yüzü olan biriyimdir . ama sadece bu kadar .
aynı senın gibi boyum , 1,60 kilomsa 105 .
iki gün önce bi karar aldım .
belki gec , ya da herneyse .
cok denedım bende senın gıbı
ancak 15 kilo verip geri alıyordum fazlasyla .
üstüne birde 2011 yılında ani ve cok ciddi bir ameliyat gecirdim.
apandisit dediler , sağ yumurtamda kist varmıs su an tek yumurtaya sahibim .
2011 de 93 kiloyken sundan iki gün öncesine kadar 107 kiloydum .
smdı yenı bır dıyet deniyorum .
diyetin pek de önemi yok su an cunku , bn cok kararlıyım .
yani demem o ki , sakın yılma
hayatta sadece kendın ıcın yasa ( bu zor olsa da ..)
ve ınanıyorum bız beraber altından kalkıcaz bu durumun ..
sadece birazcık zaman .
yalnız degilsin unutma ...
canımm iki gündür yazdıklarını takip ediyorum.
öncelikle azminden dolayı seni tebrik ediyorum.
benim de başımda en az senin kadar vahim bir durum var.
6 yıldır beraber oldugum kişiyle hala ifşa edilmiş bir durumda değiliz.
neden biliyormusun ?
onun istedigi fizikte biri olmadığım için.
hersey iyi güzel, ama bizim birlikteliğmizi kimse bilmiyor.
bu durum benim karakterime hiç mi hiç yakışmıyor.
ve eminim sende öylesin .
normalde bakımlı , alımlı , güzel yüzü olan biriyimdir . ama sadece bu kadar .
aynı senın gibi boyum , 1,60 kilomsa 105 .
iki gün önce bi karar aldım .
belki gec , ya da herneyse .
cok denedım bende senın gıbı
ancak 15 kilo verip geri alıyordum fazlasyla .
üstüne birde 2011 yılında ani ve cok ciddi bir ameliyat gecirdim.
apandisit dediler , sağ yumurtamda kist varmıs su an tek yumurtaya sahibim .
2011 de 93 kiloyken sundan iki gün öncesine kadar 107 kiloydum .
smdı yenı bır dıyet deniyorum .
diyetin pek de önemi yok su an cunku , bn cok kararlıyım .
yani demem o ki , sakın yılma
hayatta sadece kendın ıcın yasa ( bu zor olsa da ..)
ve ınanıyorum bız beraber altından kalkıcaz bu durumun ..
sadece birazcık zaman .
yalnız degilsin unutma ...
işyerinde kadınlara mesafesi nasıl canım sosyal biri mi
Merhaba 46 sayfayı da okudum. Hikayenize hem üzüldüm, hem hırslandım sinirlendim. Hem de azminizi gerçekten tebrik ettim. Ben evli eğilim yaşım da 25 ancak, isterseniz size yardımcı olmak isterim :) öncelikle eşinizin davranışlarını tam olarak anlayamadım. Yani sizin devam etmenizi istediği için böyle davransa da çok abartıyor bence. Eşinize çok düşkünsünüz ve seviyorsunuz bu her halinizden belli. Acaba biraz uzak mı davransanız. Mesela iftar yemeğini hazırlarken sofrada falan konuşmasanız, o birşey sorarsa sadece cevaplasanız gülmeseniz. Çünkü siz ona iyi davrandıkça o tersliyor ve bu da sizi daha çok üzüyor bence. Zaten kilo verme isteğiniz öncelikle kendiniz için olmalı. Ve asla eşim zaten beni bitirmiş kafasında diye kilo verme isteğinizden vazgeçmeyin. Öyle bile olsa siz hayatınıza bir şekilde devam edeceksiniz. Çünkü bence güçlü birisiniz ama eşinizin baskın tavrı ve kilo sorununuz sizi biraz bu hale getirmiş. Her şeyi başarabilecek bir insansınız ben öyle görüyorum. Hayatınızı o olmasa bile devam ettirecek güce sahipsiniz. Onun üstüne düştükçe daha sert davranması da sizin gururunuzu incitiyor. Kilo olayına gelince ben protein destekli beslenerek çok iyi kilo vermiştim. Ancak fazla proteinin de vücuda yük olduğunu biliyoruz. İlk zamanlarda dediğiniz gibi suyu attıktan sonra, protein beslenmesi yapabilirsiniz. Canan karatayın tavsiyeleri çok güzel ve size uygun olabilir diye düşünüyorum. İnşallah çok mutlu olacaksınız bu günler sadece birer anı olarak kalacak hayatınızda :)
Sen böyle söyleyince aklıma geldi bundan 20 - 25 gün önce işten ayrılmayı planlıyordu morali çok bozuktu sonra ailem geldi ve sürekli ailemle ilgilendim yok kışa hazırlık için mantı yapalım yok reçel yapalım falan onu evde yalnız bırakıyordum eve geldiğimde bir karış surat neyin var hayatım dediğimde beni ihmal ediyorsun dedi ( sadece iki güncük) özür dilerim hayatım ama bir gün daha kaldı şunu yapıcaz sonra sadece sana aitim dedim. Farkındamısın bilmiyorum iş yeri ile alakalı radikal kararlar alıyorum ve senin umrunda değil ayrı dünyalarda yaşıyoruz dedi. Buda onu tetiklemiş olabilir diye düşünüyorum şimdi. Belki o 3-4 günlük süre zarfında benden de uzaklaştıASLINDA tüm sayfaları okumak istedim ama yazamayacaktım ozaman mesai başlıyor ve mesai saatleri içinde giremiyorum buraya...
neyse.. az çok anladım..
bikere isteyince yapamayacağın şey yok.. önce zayıfla .. kendine güven.. kendin içinde eşin içinde.. şuan senden çok kızına üzüldüm.. sürekli ağlayan bir anne, anneye kızan bir baba.. nasıl olur ki onun ruh hali..
hadi sen kendini toparla mutlu ol.. eşini konuşarak yalvararak yada ne bileyim.. ısrar ederek kazanamazsın..
tamam artık herşeyi kendim için yapıyorum de ve devam et yoluna sen başardıkça o sana şaşırsın.. çok konuşma çok ilgilenme..
diyorum ya hepsini okuyamadım ama dikkatimi eşinin işinden memnun olmadığı çekti.. belki herşey senle alakalı değildir.. farklı şeyler vardır..
bide üstüne senin iyice üstüne düşmen senden beklediğini bulamaması herşey birikmiştir.. hayatında biri olduğunu düşünmedim ben nedense ..
ama sende uzaklaş biraz çok konuşma gülme herzaman olduğndan farklı ol.. kırıldığını anlasın ama çabaladığnı da görsün kendin için çabaladığını düşünsün..
üzülme nolur.. iyi olacak herşey inşallah
Canım yazdıklarını okudum ve gerçekten çok sinirlendim. Seni hırslandırmak için yapıyor olsa bile yaptıkları hiç hoş değil kocanın. Kendisi için Türkiyeye gelmeni istemiş, çalışmanı engellemiş, şimdi de yok sen kilo aldın senden iğreniyorum diye sana hakaretler ediyor. Yaşadığın hayat ne olursa olsun sana ait, annen, baban, eşin bile olsa seni kimse yönlendiremez. Hiçbir şey yetmemiş gibi bi de yok şöyle kilo ver yok şunu yap demeye başlamış, spor salonuna gitmeni yasaklamış. Bence yeteri kadar ona yüz vermişsin. Sakın üzülme, diyetini, sporunu asla bırakma. Bi gün yaptıklarından asıl o pişman olucak. İnsülin direnci olduğunu okudum. Benim de insülin direncim var. Çok zor oluyor kilo vermek o zaman.İlacı bırakma bence, diyet ve sporla kilo vermene yardımcı olur. Mide bulantısı bir hafta devam eder sonra kesilir. İnsülin direnci olduğunda kilo verme süreci ara sıra duruyor ama pes etme ne olursa olsun. Kocanı sen kaybetmedin, asıl bu yaptıklarıyla o seni kaybediyor. Allah yardımcın olsun canım.
Dedim zaten sen oruç tuttuğunu mu sanıyorsun yemek yememek oruç tutmak mı sence dedim senin bana yaptıkların ne olacak dedim. Benim bırakmamı istiyor sanırım canım bilmiyorum ama çok kötüyüm bugun yaşamk istemiyorum
Canım böyle motivasyonmu olur yalnızsın artık bunu anlayamıyorsun dedi evlendiğine bile pişman her şey daha da kötüye gidiyor
çok merak ettim ne yapmışız biz böyle yaaaaa,canım gel bakıyım sen burası sana neler yapmısiyice karamsar olmusun sen aile sırlarını acıklama burda senin artık takıldıgın bir topik var bak biz sana kol kanat olduk bu topikta bir daha takılmıcaksın
canım sabret belki bir çıkış yolu bulursun belki de senin kilonu bahane ediyor bir şeyler için Allah büyük inşallah düzelir artık herşey hem eğer gideceği varsada senin kilonu bahane ediyor bence 8 sene niye sesini çıkarmamış
tatlım,eğer zayıflamayı yarışarak yapmayı düşünürsen seni 8.takıma bekliyorum
azmin bizlerede motive olur,gelmek istersen kapımız sana açık
çok da mutlu olurum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/123779-8-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-7515.html
47 sayfayı da okudum ..
Burda arkadaşlar ne demişse olmamış, siz kendınızı ezmeye-ezdirmeye devam etmıssınız hala da devam edıyorsunuz.
Kılolu olmak suç değil.
Kım ne derse desın suc değil.
Kocanız da dahıl kendı bedenenız hakkında hıckımseye hesap vermek zorunda da değilsiniz.
Öncelıkle artık bunu ıdrak edin!
Kendınızı bu anlamsız sucluluk psıkolojısınden arındırın.
Hayat kocanızdan ıbaret değil, dunya da onun etrafında dönmüyor.
Bunu önce kendiniz anlayın, sonra da o burnu kaf dağına cıkan kocanıza anlatın.
Belkı cok sert elestırıyor gb gorunebılırım ama artık dayanadım sayfalardır kendınıze ezıyet edıyorsunuz yazdıklarınız yasadıklarınız hıc normal değil.. Hayatınızı okuyan da zanneder ki bu kadın cok ağır suclar işlemiş, buyuk hatalar yapmısta eşi cezalandırıyor..
Lütfen sirkelenin, yapamam edemem ama soyle vs.. gb cumlelerı bırakın ..
Önce siz kendinize acımaktan vazgecın..
Kendınızın ne kadar önemli ve değerli oldugunuzu ıdrak edın..
Herseyden önce elınız ayagınız tutuyor , sağlıklı bır evladınız var.. gerısı boş inanın buna.
Eşinize gelince ; artık ona kul kole olmaktan vazgecın,
O'nun yanında ağlamayın!
Sızlanmayın!
Aksıne dik durun, sureklı guleryuzlu olun ( ama kendınıze karsı ona değil )
Mumkunse hızmetlerınızı en aza ındırın, esınızle ılgılenmeyın.. o size nasıl davranıyorsa sız de ona aynı sekılde davranın..
Ve ne olursa olsun ; acilen dr.gidin..
Her ay kan olcumlerınızı yaptırın.
Boy ve kılo orantınız cok fazla oldugu ıcın vucudunuzun tepkısı cok onemlı,siz fark etmeden de kas erımesı olusabılır.
Ben bir zamanlar 80 kıloydum ( 1,55 pigme gbyım dusunun ) insanlar sureklı kılom hakkında konusurdu bende hak ettıklerı cvbı verırdım. Ben memnunsam kımsenın haddı deıl benım kılomu konusmak..
Sonra 77 daha sonra 65 kıloya ındım. Hala sısko sayılacak kılodayım. Ama etrafımda kımse bana kılom yuzunden olumsuz bır davranısta bulunmuyor cunku ben buna musade etmıyorum artık.. sporumu yapıyorum dıyet yapmıyorum. sağlıklı beslenıyorum ama ıstedıklerımı de yıyıyorum yemezsem cok agresıf mutsuz oluyorum kısaca hayattan kendımı soyutlamıyorum.. Siz de soyutlamayın.
Sevin kendizi lütfen..
Ben tanımadıgım gormedıgım halde sızı Allah için seviyorum :)
Kolay gelsin , ıyı haberlerınızı burdan takıp edıcem.
canım şu an trt1deki diziye bakabilir misin. daha önce izlediğim bir bölümdü. senin durumuna benziyor birazcık. başları geçmiş bölümün gerçi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?