• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acınası biriyim :(((

Merhaba öncelikle başlık dikkatimi çekti ve girdim, saatlerdir bu konudayım.. Ablacım kendini acınacak biri olarak görmemelisin. Kendini ailesine, yuvasına adamış bu yüzden kendisini ihmal etmiş özel bir kadınsın eşin kıymetini bilmeli. Fiziğini mi hoş bulmuyor zayıflamanı mı istiyor tatlı dille söylemeliydi. Neyse umarım bu takındığı tavır seni hırslandırmak içindir aksini düşünmek istemem.. Azmine hayran kaldım aynen böyle devam et yakında özgüvenin de yerine gelecektir umarım her şey eskisi gibi güzel olur. Bir de spor yaparken özellikle karın ve göğüs egzersizlerine ağırlık vermeni öneririm fazla kilo veriminde sarkmalar olmaması için. Moralini yüksek tut ve kendini zayıflamış olarak hayal et başarılar dilerim, takipteyim :)

Eşiniz sizi motive etmek için böyle davranıyor..
Siz diyetinizi elmayla sürdürmeyin hemen doktora gidin.
O size bir program yapsın öyle devam edin derim ben.
Aslında eve bir koşu bandı alsanız o kadar güzel zayıflarsınız ki.
Eşiniz sizi seviyor ama hırsa gelin diye yapıyor, belli.
Canınızı sıkmayın biz tüm desteğimizle arkanızdayız. :71:

Eşiniz sizi motive etmek için böyle davranıyor..
Siz diyetinizi elmayla sürdürmeyin hemen doktora gidin.
O size bir program yapsın öyle devam edin derim ben.
Aslında eve bir koşu bandı alsanız o kadar güzel zayıflarsınız ki.
Eşiniz sizi seviyor ama hırsa gelin diye yapıyor, belli.
Canınızı sıkmayın biz tüm desteğimizle arkanızdayız. :71:

Keşke söyledikleriniz doğru çıksa Keşke motive etmek için yapıyor olsa. Koşu bandım var canım evde. Seven insan nasıl yapabilir bunları anlayamıyorum. Çok teşekkürler destekleriniz için

Keşke söyledikleriniz doğru çıksa Keşke motive etmek için yapıyor olsa. Koşu bandım var canım evde. Seven insan nasıl yapabilir bunları anlayamıyorum. Çok teşekkürler destekleriniz için

Oo koşu bandın varsa sabah öğle akşam 1er saat koş derim ben..
Bir de zumba dansı var ben bugün biraz yaptık çok iyi eritiyor..
Sizin oralarda ismek varsa kışın kurslara gidebilirsiniz.
Ben geçen yıl aerobik kursuna gitmiştim o da bayağı ter atıyor..
Annem 12 kilo vermişti 4 ayda hem de spordan çıkınca gelip yiyip içip uyuyordu.
Size bir iki tane zumba linki vereyim, dansla vermek çok iyi hem vücudu şekillendirir.. :71:

Zumba Rabiosa - YouTube

ZUMBA® Fitness!!! - YouTube

Yazdigin mesaji neden sildin.zeynepin yerine Ben cevaplayacsktim. Yaparken klavye dlikanlica yaziyor Peking sonra neden siliniyorki.
Hem silmek kk kurallarina Gore yasak malesef

sana ne battı anlamadım bız ozelden konustuk ve anlastık o yzden son msjım agır oldugu ıcn kkımse gormesın dıe de sıldım ne var yanı

Merhaba, ben 160 boyunda 115 kg ağırlığında acınası birisiyim :( bundan 1,5 hafta önce 123 kg dim... 1,5 hafta önce eşimden çok ciddi hakaretler işitip rejime ve spora başladım. 8 senelik evliyiz ve 6,5 yaşında bir kızım var. Evlenirken 80 kg ydim çocukla falan aldıkça aldım. Eşim nasılsa beni böyle seviyor diye hiç kendimi yadırgamadım. Yedim içtim yattım. Eşimde sorun yapmıyor gibi görünüyordu fakat ara ara zayıfla artık hastalanacaksın sana bir şey olursa biz ne yaparız diyordu ben rejime başlıyor bir hafta sonra unutuyordum. Kaç dr kaç spor salonuna gittim anlatamam. Sonunda eşim beni istemediğini benden iğrendiğini söylediğinde dünyam başıma yıkıldı. Yaşımızın 34 olduğunu ve bu yaştan sonra zayıflasan ne olur dedi ben zayıflıycam dediğimde. Ağladım üzüldüm. Geldi sarıldı öptü seni bir daha üzmiycem sen benim her şeyimsin dedi. Ama ertesi günü suratıma bile bakmıyordu. Zayıflıyorum işte daha ne yapayım dedim. Çok geç dedi istemiyorum artık bıktım dedi. Boşanmak mı istiyorsun dedim bilmiyorum ama sen boşanalım dersen hayır demem dedi. Son bir kez şans ver dedim ben versem beynim vermiyor dedi. Sevmiyormusun dedim. Sevgiyle ilgili sorun yok dedi. Daha bir sürü şey işte. 1,5 haftadır yürüyorum koşuyorum bisiklete biniyorum yüzüyorum hiç bir şey yemiyorum günde iki elma o kadar. O da biliyor ama sesini çıkarmıyor. Kilo veriyorum ama daha hızlı gitmesini, kocamı istiyorum. 60 kg olana kadar buna alış benden ilgi alaka göremeyeceksin diyor o kadar kolay mı 60 kg olmak. Önümde 1 sene var belkide. Üstelik her gün ağlamak moral bozukluğu beni bitiriyor zaman çabucak geçsin diye erkenden yatıyorum. Kalbim çok acıyor. 99 olsam belki düzeliriz diyorum. Umutla yaşıyorum işte. Beni sanırım bitirdi. Ben nasıl çabucak kg verebilirim ki. Morale ve desteğe ihtiyacım var ve ne yazıkki bu en yakınım kocamdan gelmiyor. Sizlerdn yardım bekliyorum
:14:

bu şekilde saliğından olursun allah korusun:50:

canım benım esının dedıklerını sakın yapma!
8saat spor yap dıyor,hemde odem attırıcı ılac ıcmenı soyluyo aman ALLAHIM Ya bu adam seni öldürmeyemi çalışıyo:47:
canım o ödem attırıcı ilaçlar nekadar tehlıkeli biliyomusun?yıllar önce doktorum vermıstı bana tansıyondan tahtalı köyü boyluyodum az kalmıştı.

Son düzenleme:
Oo koşu bandın varsa sabah öğle akşam 1er saat koş derim ben..
Bir de zumba dansı var ben bugün biraz yaptık çok iyi eritiyor..
Sizin oralarda ismek varsa kışın kurslara gidebilirsiniz.
Ben geçen yıl aerobik kursuna gitmiştim o da bayağı ter atıyor..
Annem 12 kilo vermişti 4 ayda hem de spordan çıkınca gelip yiyip içip uyuyordu.
Size bir iki tane zumba linki vereyim, dansla vermek çok iyi hem vücudu şekillendirir.. :71:

Zumba Rabiosa - YouTube

ZUMBA® Fitness!!! - YouTube

1 saat yapamıyorum ama yarım saat 1 saat arayla 40 dakika yapıyorum bugun 3 kez yaptım 120 dk yapıyor şimdi tekrar 40 dk yapıcam toplamda 160 dk

canım benım esının dedıklerını sakın yapma!
8saat spor yap dıyor,hemde odem attırıcı ılac ıcmenı soyluyo aman ALLAHIM Ya bu adam seni öldürmeyemi çalışıyo:47:
canım o ödem attırıcı ilaçlar nekadar tehlıkeli biliyomusun?yıllar önce doktorum vermıstı bana tansıyondan tahtalı köyü boyluyodum az kalmıştı.

Yok prospektüsü okudum ona içme dedi istersen bir tane iç başka içme dedi.

ilk başlarda eşini anlamaya çalışmıstım ama çook sinir olmaya başladım ya bide gıda mühendisi olcak okumuş adam ya nasıl seni bu şekilde yönlendirir anlamıyorum:26:

Yemek düzenim iyi sabah zeytin kızarmış ekmek domates salatalık peynir maydonoz yedim

Öğlen bir kase çorba içtim

Akşamda yarım köfte ve ufak bir ekmek yedim ( köfte resmen mideme oturdu oysa çok küçüktü

canım benım 8 saat spor offfff şok oldum ya
canım kalori hesabı yap günde 1 saat sporla çok güzel kilo verirsın
atıyorum metobolızma hızın 1500 dıyelım sen gunde 1000 kalorı al 1 1 bucuk saat spor yapsan 300 400 kalorı harcarsın kılolarını verırsın
ben bı ara kalorı hesabı yaptım aksam meyve dısında bısey yemedım 17 kılo vermıstım.

Yemek düzenim iyi sabah zeytin kızarmış ekmek domates salatalık peynir maydonoz yedim

Öğlen bir kase çorba içtim

Akşamda yarım köfte ve ufak bir ekmek yedim ( köfte resmen mideme oturdu oysa çok küçüktü

süper böyle devam et
yarım porsıyon sanmıştım yarım koftemı?

Son düzenleme:
sana ne battı anlamadım bız ozelden konustuk ve anlastık o yzden son msjım agır oldugu ıcn kkımse gormesın dıe de sıldım ne var yanı

Yazik cok uzuldum bu yasta boyle basit bir cumleyi kuran evladi yetistiren Anne babaniza.

1 saat yapamıyorum ama yarım saat 1 saat arayla 40 dakika yapıyorum bugun 3 kez yaptım 120 dk yapıyor şimdi tekrar 40 dk yapıcam toplamda 160 dk

bu yanlış ama. metabolizma sporun ilk yarım saatinde kalori ve yağ yakmaz. yağ yakımı yarım saatten sonra başlar. en az 40-45 dk yapman gerek tek seferde

canım kilo olayı sıkıntılı hepimiz bu durumu yaşıyoruz, seni tanımasam bile sana yakın hissetttim kendimi en iyisi yarından itibaren yediklerimize odaklanalımmmm

Israrla yazıyoruz ama konu sahıbı arkadaş kendıne zarar vermek için diretiyor.
Hızla kilo vereyim derken hayatından olucaksın dıye burda ben bıle endıselenmeye basladım.
Herşeyden çok yanlış bır spor ve dıyet uyguluyorsun arkadaşım.

1. Sporda yağ yakımı vucutta 30-45 dk sonra başlar ( ve dırek olarak kesınlıkle spora baslanmaz ısınmak gerekır )
2. Koşu bandı normal yurumeye oranla vucuda ve bacaklara daha fazla baskı verır bu yuzden de dr.lar asırı kılosu olanlar ıcın kosu bandını ılk etapta onermezler.
3. Yarım köfteyle aksam yemeği olmaz..
4. Senin vucudunun yapısına ve degerlerine göre bır beslenme seklı olusturman gerekır ki bunu da bır uzman yardımıyla yapmalısın.

Sen vucuduna giren besınlerı kıstıkca zamanla vucudun kıtlık alarmı verıcek buda ; kılo vermek yerıne aldıgın butun besınlerı vucudunun saklaması ve yağ depolaması anlamına gelicektir..

Yanlış okumadıysam cardıo onerısınde bulunulmuş yanlış bu .
Suan da senin yavas ve sağlıklı bir şekilde kılo vermeye başlaman gerekıyor. Bir uzmanın kontrolunde olup sağlıgını tehlıkeye atmayacak kıloya dustugun zamanda cardio calısmaları yapman gerekıcek.
Şu durumda kalp ve kasların ne durumda bılınmıyor cunku ..

Umarım yazdıklarımızı ciddiye alırsın ve sağlığını dusunursun.
Hayatta eşinin saçma sapan dusuncelerınden daha önemli olan şey senın sağlığın ve hayatın..

Azmime hayran kaldim ablacim.eminim ki zayiflayacaksin! Sakin umudunu motivasyonunu kaybetme

Back