• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acım büyük;((

canım benim Allah sabırlar versin..Bu acıyı ben de yaşadım 19 kasımda tam 1 yıl olacak koskoca bir yıl...Hala alışamadım alışamıyorum..kendimi çok yalnız hissediyorum..Annem hayattayken duyduğum güven yok artık..Ama yine alışıyorsun,gülüyorsun hayatını devam ettiriyorsun..Annemi kaybettikten sonra büyüdüğümü hissettim..Artık hastalandığımda yanıma koşan bir annem yok..Hastayken bile kızıma bakmayı,işimi yapmayı öğrendim..Annem çok uzakta da olsa onun sevgisi sıcaklığını hissettim..Ondan öğrendiklerimi hayatta uygulamaya çalışıyorum..ona layık bir evlat olmak için çabalıyorum dualarımı gönderiyorum...
Canım şimdi annelerimizin en çok duaya ihtiyaçları var...Bizler hayatta başarılı ve mutlu oldukça bunu onlar hissedecekler.....Kendine iyi bak güçlü olmaya çalış..Ben öyle yapıyorum annemin tabutunun başında ona söz verdim.'Anne sana layık bir evlat olucam dimdik ayaktayım,güçlüyüm çünkü senin kızınım' sözünü verdim.Tekrar Allah çok sabır versin..:5::5:Teyzemizin de makanı cennet olsun..Allah bu dünyayı aratmasın..

Başın sağ olsun arkadaşım..
Allah nur içinde yatırsın inşallahhh..

Başınız sağolsun,Rabbim sabırlar versin..
böyle bir acının tesellisi yok,kelimeler anlamsız kalıyor...
Toprağı bol ,mekanı cennet olsun...

Başın sağolsun canım.
Mekanı cennet olsun. Sizlere sabır dilemekten başka yapacak bir şeyimiz yok maalesef.
Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz o yüzden kadir kıymet bilmeyen arakdaşların kalplerine Allah yumuşaklık versin. Gittikten sonra iş işten geçmiş oluyor:59:

Back