• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acım büyük;((

seni çok iyi anlıyorum.şu an neler çektiğini neler düşündüğünü neler hissettiğini.aynı acıyı yaşadım 6 yıl önce.altı yıl olmuş bile dile kolay geliyo sölemesi.sana şu kadarını söleyim cnm garip ve tuhaf bir şekilde alışıyosun ya da ALLAH gerekli sabrı veriyo sen acın tazeyken sabredemeyeceğini nasıl yaşayacağını düşündüğün için sana geçmeyecekmiş gibi ilk günki tazeliğini koruyacakmış gibi geliyo.ama öyle olmuyo alışıyosun çünki sen hala YAŞIYOSUN.bunun için de alışmak zorundasın.ve ALLAH'ın verdiği sabırla zaten alışıyosun da.
mekanı cennet olsun anneciğinin RABBİM gerekli sabrı sukuneti sana ve tüm sevdiklerine versin annenin
Aminn.ven_har.
Evet canım çok haklısın baştan ne yemek yiyebiliyoduk ne bir şey istiyorduk fakat yavaş yavaş hepsini yapmaya başladık çünkü biz yaşıyoruz Anneciğim gitti senağlama senağlama senağlama ne kadar bu acıya katlanamam diyosanda ALLAH onunda sabrını veriyor alışıyosun,kabulleniyosun çünkü doğum varsa, ölümde var hayat böyle adı üstünde HAYAT yaşıyosun bitiyor.. bir gün gidiyorsun..Sanada baş sağlığı diliyorum canım..Bütün annelerin mekanı cennet olsun..ALLAH rahmet eylesin mafoldumben mafoldumben opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

başınız sağolsun allah sabır versin allah rahmet eylesin...

lLALLİ,SEYRA,MARSVELLOW,YAĞMURLUK,ELİF,İÇİMDEKİSEN,
Dostlar sağolsun :( Teşekkür ederim kızlar..Güzel dilekleriniz için aminn diyorum..

Zeytin gözlü,Seastar
Aminnn canlarım... teşekkür ederim.

Son düzenleme:
basınız sagolsun
Annenizin mekanı cennet ruhu şad olsun inşallah
Rabbim sizlerede sabırlar versin

Back