• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acım büyük;((

Başın sağolsun canım Allah'ım güzel anacığına rahmet eylesin İnşALLAH

Baş sağlığında bulunan herkese teşekkür ederim...
Güzel dilekleriniz için AMİiiiNNNN diyorum....
Sağlıcakla kalın....

başınız sağolsun mafoldumben
anneciğinizin mekanı cennet olsun
Allahhım sizede sabır versin mafoldumben

Allah ım taksiratını affetsin mekanı cennet olsun ayakları yer tuttuysa bizde gidince o aleme bizlerede yardımcı olsun sizinde başınız sağolsun sabırlar versin Allah ım

Rabbim bol bol sabır versin size Anneciğinin mekanı da cennet olsun...

Kızlar annemi kaybettim içim çok acıyor gerçektende dayanmak çok zor güzel annemi şimdi doya doya öpemiyorum onu çok özlüyorum senağlama senağlama senağlama Anneciğim toprağın bol mekanın cennet olsun ...Allah günahlarını affetsin senağlama senağlama senağlama

BAŞIN SAĞOLSUN CANIMM MEKANI CENNET OLSUN ALLAH GERİDE KALANLARA ÖMÜR VERSİN ALLAH GÜNAHLARINI AFFETSİN İNŞ.CENNETTE BULUŞUCAKSINIZ ANNENLE BOLBOL DUA ET ESİRGEME ÇOK AĞLAMA ANA YÜREĞİ DAYANAMAZ SENİ ÜZGÜN GÖRMEYE ODA ÜZÜLÜRR ALLAHH SABIR VERSİNN :teselli:

seni çok iyi anlıyorum.şu an neler çektiğini neler düşündüğünü neler hissettiğini.aynı acıyı yaşadım 6 yıl önce.altı yıl olmuş bile dile kolay geliyo sölemesi.sana şu kadarını söleyim cnm garip ve tuhaf bir şekilde alışıyosun ya da ALLAH gerekli sabrı veriyo sen acın tazeyken sabredemeyeceğini nasıl yaşayacağını düşündüğün için sana geçmeyecekmiş gibi ilk günki tazeliğini koruyacakmış gibi geliyo.ama öyle olmuyo alışıyosun çünki sen hala YAŞIYOSUN.bunun için de alışmak zorundasın.ve ALLAH'ın verdiği sabırla zaten alışıyosun da.
mekanı cennet olsun anneciğinin RABBİM gerekli sabrı sukuneti sana ve tüm sevdiklerine versin annenin

Allah sabir versin kardesim, Allah annenizin gunahlarini bagislasin, kabrini cennet bahcesi yapsin.
basiniz sagolsun,,, daha aciniz cok taze, gozyaslarinizin daha bir muddet dinmeyecegini herkes bilir, buda cok dogal tabi, ama bunada alisacaksiniz, anneniz gibi yeri doldurulmaz bir insani kaybetmek bir insani fevkalade sarsar, fakat yinede kendi aileniz icin guclu olun, dimdik durun, anneniz icin bol bol dua edin , kuran okuyun. tekrar basiniz sagolsun, Rabbim gani gani rahmet etsin.
'' Allahtan geldik, Allaha donecegiz''
(amacim teselli guzel kardesim :teselli: )

Back