Açılmayi istiyorum kocam istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mutluanne88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
516
283
36
Bayanlar ben aile zoruyla kapandım hep evlenince açık olurum umudu yla katlandım katlandım derken iman noktasında biliyorum zaten günah ama böyle de yasayami yorum artık eziyet oldu. 2 yıldır evliyim eşim bu sefer istemiyor. Bugün ciddi ciddi konuştum sırf millet ne der diye istiyorsun benim mutlu olmam umurunda değil dedim. Yeter dedim artık kararımı verdim dedim. O da dedi ne yapıyorsan yap ama sonuçlarına da katlanır sin dedi. Çok mutsuzm böyle olmaktan ne yapayım sizce

Aile baskısıyla kapanan insanların sonu hep bu maalesef. Ayrıca günahı falan demişsiniz ama şu an zaten samimiyetle kapalı değilsiniz ki , yani onu da zoraki yapıyorsunuz bir sevabı yok.
Eşiniz ne çekersen çek diyor da , ne çekeceksiniz pardon ?
İnsanlar zaten konuşmaya yer arıyor. Siz kimseye bu tavizi verip, açıklama yapmayın.

Kendiniz nasıl dilerseniz de öyle yaşayın !

zoraki kapanmışın bu da gunah suan istemeye kapalısın içten gelmiyo bu da gunah..
sonucu ne olacakmış millet laf mı edecekmiş etsin topu topu 15 gun konusurlr susarlr yeni bi konu geldiğinde :KK70:
milletten kastımda komşu anneler babalr vs vs . sallayın ya .. ne istiyosanz içinden nasl geliyosa öyle yaşa..

Eşinle neden açılmanı istemediğini açık açık konuşmanız lazım . Nedenini illa ki söyler . Belki kıskançlık vardır belki çevre baskısından çekiniyordur . Birden söylemeseydin . Yavaş yavaş o da alışır iyi günler canım

Evlenmen büyük hataymış okuyup iş güç sahibi olup kendi ayaklarının üstünde durman lazımdı o zaman açılsan kimse karışamazdı ama şuan her şey açık ve net koca açılırsan sonuçlarına katlanırsın demiş açıl ve katlan öyleyse ne yapacak boşanırız derse boşanırsınız öyleyse

Eşinize evlenmeden söylemeniz gerektiğini düşünüyorum. Belki evleneceği insan kriterlerinde kapalı bir eş vardı(ne kadar doğru bilemem ama sonuçta herkesin birbirinden farklı da olsa böyle istekleri oluyor)

Ama siz hissettiklerimizi anlatın, onu da dinleyin umarım huzurlu bir yol bulabilirsiniz.

Eşiniz sizi tesettürlü görüp evlendiyse şu an bu fikrinizi onaylamıyordur diye düşünüyorum. Keşke vaktiyle görüntüme aldanma aile baskısından dolayı tesettüre girdim, evlenince tesettürden çıkmayı düşünüyorum deseydiniz eşiniz de bunu bilerek ya devam ederdi veya ayrılırdınız. Eğer düşündüğüm şekildeyse eşinize hakverdim ben.

Eşiniz, eş seçimini yaparken sanırım sizin kapalılığınızı da göz önünde bulundurdu.
Bu biraz karışık bir olay ya, hani böyle "Açılayım hemen, kapanayım hemen" olayının dışında, eşlerin en başta birbirlerini tercih sebeplerinden biri olabildiği için, böylesi değişimlerde bir tarafın direnişi yaşanıyor.

Yani iki sene öncesinde siz bunu konuştunuz mu kısmını merak ettim ben; "Beni böyle kapalı bir kadın olarak kendi stiline, görüşüne yakın bularak evlenmeyi düşünüyor olabilirsin ve fakat bu benim isteyerek tercih ettiğim bir durum değil ve açılma isteği de taşıyorum" diye?

Kapanınca ne oluyor anlamadım dinde zorlama yok kapalı giyindirsinler anladımda saçını zorla kapatmalarına anlam yok sırf millet ne der diye... Bence açılın sevmeden kapanmanın dinen bir anlamı yok ah şu millet ne der olayı....

Kapanınca ne oluyor anlamadım dinde zorlama yok kapalı giyindirsinler anladımda saçını zorla kapatmalarına anlam yok sırf millet ne der diye... Bence açılın sevmeden kapanmanın dinen bir anlamı yok ah şu millet ne der olayı....
eğer karşındaki müslüman değilse zorlama yoktur.. İşin bu kısmı çok derin tirsicim ve burda bu konular yasak..

eğer karşındaki müslüman değilse zorlama yoktur.. İşin bu kısmı çok derin tirsicim ve burda bu konular yasak..
pardonda müslümansada yoktur kimse kimseye bişey yaptıramaz. sende haklıyorsun bide ne diyimki sen örtersin kızını zorla!

Açılmak için evlenmeyi beklemişsiniz, evlendikten sonra neden 2 yıl beklediniz onu anlamadım eşiniz sizi öyle beğenmiş almış çevresine ailesine öyle tanıtmış haliyle açılmanız sizinle birlikte onun da çevresini etkiler bu konu ortalığı karıştırır..dini konular açmak yasak diye biliyorum Mune Mune

Bayanlar ben aile zoruyla kapandım hep evlenince açık olurum umudu yla katlandım katlandım derken iman noktasında biliyorum zaten günah ama böyle de yasayami yorum artık eziyet oldu. 2 yıldır evliyim eşim bu sefer istemiyor. Bugün ciddi ciddi konuştum sırf millet ne der diye istiyorsun benim mutlu olmam umurunda değil dedim. Yeter dedim artık kararımı verdim dedim. O da dedi ne yapıyorsan yap ama sonuçlarına da katlanır sin dedi. Çok mutsuzm böyle olmaktan ne yapayım sizce
Bence kendinizi dini yönden beslerseniz tesettürünüzü severek kullanırsınız hem ömrümüz kaç yıl bu dünya için Allah’ın ayetinden vazgeçmeyin derim hem eşinizlede aranız bozulmaz rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin 🙁

pardonda müslümansada yoktur kimse kimseye bişey yaptıramaz. sende haklıyorsun bide ne diyimki sen örtersin kızını zorla!
ne okudun ne ilmin var da ahkam kesiyorsun? Bilmediğin konularda eminmiş gibi konuşup o mesuliyete girme diye alıntılamıştım. Tam bir yobaz kafalısın. Doğru olan doğrudur, ha yaparız yapmayız o bize kalmış. Nefsime ağır geldiği için tesettüre girmiyorum diye dinimin emirleri safsata olmuyor. Bol keseden atma sende.

ne okudun ne ilmin var da ahkam kesiyorsun? Bilmediğin konularda eminmiş gibi konuşup o mesuliyete girme diye alıntılamıştım. Tam bir yobaz kafalısın. Doğru olan doğrudur, ha yaparız yapmayız o bize kalmış. Nefsime ağır geldiği için tesettüre girmiyorum diye dinimin emirleri safsata olmuyor. Bol keseden atma sende.
nefsine neden ağır geliyo hadi benim dinim yokta sen madem bu kadar dindarsın kapansana :KK70: bana ahlak dersi verceğine al bak nasıl mutsuz konuyu yazan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X