- 19 Şubat 2017
- 2
- 1
- 6
- 30
- Konu Sahibi neveroralways
-
bu mantıklıEn son buluştuğumuzda bana bir şey söylemek istiyor musun diye sormayı düşündüm ama sonra cesaret edemedim. Böyle yapmayı deneyebilirim aslında ama nasıl bir ortam yaratmalıyım bilmiyorum şu an gergin olduğum için biraz uzak duruyorum
Duygularını daha başlangıçta ifade edemeyen biri sonra da edemez, hep sizin iteklemenizle olmaz ki bu, yorulursunuz. Siz de artık dışarda görüşmek istemiyorum deyin. Belki anlar. Koca adam şu zamana kadar hiç mi teklif etmemiş kimseye?
açılmadan önce tanış ben öyle yaptımhatta yarın nasıl yaptığımı anlatırım sana istersen
Normalde ben de böyle düşünürüm ama esas çocuk çok çekingen gibi, o yüzden esas kız açılmalı diyorum. Hani hevesli gibi değil de nükteli bi şekilde hislerini ifade edebilir, artık buna rağmen adım atamıyorsa oeh derim çocuğa
Anladım :) O zaman benim dedigimi bir de yarın bakalım. Sonra o dedigi buluşmaya git. Bir gece düşünsün az toparlar kendini belki. Erkekler çabuk gaza gelir. Yine açilmiyorsa gerisi sende
anlattığın gibiyse sana karşı boş değil, açılma direkt ama açılmasına yardımcı ol. senin ağzını arayan arkadaşından bahsedebilirsin, böyle böyle dedi ne diyeceğimi bilemedim falan de. öyle olunca ne demen gerektiğini sana söyleyecektir gerçekten sana karşı boş değilse.
bu mantıklı
Can alıcı soruyu sor. `biz neyiz` :)))
Duygularını daha başlangıçta ifade edemeyen biri sonra da edemez, hep sizin iteklemenizle olmaz ki bu, yorulursunuz. Siz de artık dışarda görüşmek istemiyorum deyin. Belki anlar. Koca adam şu zamana kadar hiç mi teklif etmemiş kimseye?
bence sakın sakın bekleyın tesvık edılmesı bence cok itici bana birsey soylemek ıstıyor musun dese biri daha uzaklasırım ondan zorlama gibi bısey şahsi fikrim.
Aynı düşüncedeyim.
Başıma geldi, benden etkilendi gibi geliyordu ama adım atmıyordu. İlişkiye başlamak 1 seneyi buldu. Ama nasıl bir ilişki? İte kaka. Bitirelim deyince olmaz. E o zaman dolu dolu yaşayalım. Ona da olmaz. Yoruldum.
Heryerden engelledim bitti gitti.
Böyle adamlar insanı kanser eder.
Ne istediğinden emin olmalı bir adam. Sağlam adımlar atmalı.
Reddedilmekten korkup risk almaktan kaçınmamalı. Böyle adamla bir hayat zevkli de olmaz zaten.
Hele evlendikten sonrası... düşünmek istemem.
Terazi veya ikizler mi bu kisi.Biri benden hoslaniyormus cok kafaya takmis surekli kuzenlerine anlatyrmus artik kuzeni dayanamamis beni buldu anlatti.Bence erkek dedigin miy miy olmayacak hoslaniyorsa sen yok diyecegini bilse de soylemeli
Uzun uzun yazmama gerek yok
Ben açıldım
Yaklaşık iki yıldır evliyiz toplamda sekiz yıldır beraberiz bir kızımız var diğer çocuğumuz da yolda Allah bağışlarsa
Bı arkadaşım kendisine gizemli birinden çiçek yollamıştım çocuk bunu görünce gaza gelip acilmisti.
Ben direk sevgili açılması anladım:)
Özguvensızmiş ama ilişkisi de olmamış, ben olsam çoktan açılmıştım buraya sormadan, ama ınsan yapısı farklı, madem hoşlanıyorsun sen de , o zaman uygun ortam yarat, ılk yorumu yapan arkadas gıbı kışkırt sözler soyle de ki özguvensız adam sevmem erkek dedıgın açık açık sevgısını soylemelı falan de bakalım ne yapıyor. ama işyerı bu bence sen açılma
burcu teraziye yükseleni boğamı aynı benim eşim deli etmiştii beniiii açılma haricinde herşekilde belli ediyor takip ediyor konuşuyor itlifat herşey vardıı ben ona artık yeter sen diyemiyon ben di,yim bari diyerek hoşlanıyorum dediğimi bilirimki hiç o tarz rahat bi kzı değildimm ama artık dile getirdi beni yoksa delirecektim bu belirsizlikten şimdi konuştuğumuzda 3 aydı o süre sen demesen daha 6 ay vardıı sölememe diyoo :) bence hoşlanıyorum demede al karşına bana karşı hislerin varsa söyle desende olmaz cesaret edemez yine bu iş sana kaldı arkadaşım :) onun yapamdığını sen yapp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?