- 19 Temmuz 2022
- 33
- 4
- 6
- 23
- Konu Sahibi nonicknameno
-
Bu yanılgıya bir ben düşmemişim demek kiBen de öteki türlü açılmak sanıp cesaret vermeye gelmiştim. Şimdi geri gidiyorum
Ay evet ben de yorum yapamadım onun için. Nasıl mutlu olacaksan öyle olsun inşallah konu sahibiBu yanılgıya bir ben düşmemişim demek kiKonu sahibi bu çok zor bir konu. Ailenizi en iyi siz tanırsınız.
Nasıl soylicemi bilemiyorumAy evet ben de yorum yapamadım onun için. Nasıl mutlu olacaksan öyle olsun inşallah konu sahibi
6 yıldır kapalıyım ailem dindar ve tarikatlı bir aile , ve acilanlara kötü gözle bakıyor . imamhtabie gidicem diye kapanmistim ama annem ve babam zorlamadi. Son zamanlarda artık hiç içimden gelmiyor bunu aileme nasıl açıklayacağını düşünüyorum gece mi söylenmeli gündüz mu. Ve nasıl bir dille ? Önerilerinze ve tecrübelerinize ihtiyacım var
Sürpriz yapNasıl soylicemi bilemiyorum
Üniversite okuyorum zaten yaz tatili için eve geldimAkşam ezanından 5 dk sonra söyle :) hoş karsilayacaklarini sanmiorum. Bir an önce kendi ayaklarinin üstünde dur ve o evden kurtul.
Varlığı yokluğu belli olmayan hayali bir gelecek için içinde bulunduğu dünyada istediği gibi yaşamasın kendine zulmetsin dimi. Evet bu daha mantıklı gerçekten de.Dini bir mesuliyet bu . Aile emri değil. Böyle bakarsanız daha iyi olur. Yapmayın derim bu hayatınız için çok da iyi bir karar olmayacaktır. Herşey bu dünya değil neticede.dini vazifelerimiz var müslümansak yani. Biraz daha düşünün aklınız karışmış sanırım. Yorumu beğenmeyen olabilir herkes her görüşü beğenmek zorunda değil, ben sadece dini bir mesele olarak baktim
6 yıldır kapalıyım ailem dindar ve tarikatlı bir aile , ve acilanlara kötü gözle bakıyor . imamhtabie gidicem diye kapanmistim ama annem ve babam zorlamadi. Son zamanlarda artık hiç içimden gelmiyor bunu aileme nasıl açıklayacağını düşünüyorum gece mi söylenmeli gündüz mu. Ve nasıl bir dille ? Önerilerinze ve tecrübelerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?