- 7 Aralık 2018
- 208
- 300
-
- Konu Sahibi ayva receli
Umarım benim de kolay olur.Benim için dayanılmaz an doğumdan önceki son 20 dakika idi. Diğerleri çekiliyor bir şekilde. Onu da doğru ıkınsam belki o kadar sürmeyecektiAllahtan doktor tarif etti de kurtulduk ikimiz bebişle
Ikın dediklerinde nefesini derin al ve bırakmadan ıkın. Ikınırken nefes alınca bebeğin kafası kaslar gevşediği için geri gidiyor. Ben tabi kavrayamadığımdan mevzuyu can havliyle bir kaç kez geri gitti. Öncesinde de kimse demedi sadece ıkın ıkın diyor milletUmarım benim de kolay olur.
meme ucundan oksitosin salgılanıyor, oksitosin de doğumu başlatıyor. eşiniz oralara çalışsın.39+0 hiç açılmam yok, sancım yok. Yalancı sancım bile yok. Bebek aşağı inmemiş. Egzersize başladım. Hurma yiyorum. Başka ne yapabilirim kızlar. Doğurmak istiyorum
Daha vakit var39+0 hiç açılmam yok, sancım yok. Yalancı sancım bile yok. Bebek aşağı inmemiş. Egzersize başladım. Hurma yiyorum. Başka ne yapabilirim kızlar. Doğurmak istiyorum
Valla 37. Haftadan itibaren pilim bittigi icin neleeer yapmadim neler39+0 hiç açılmam yok, sancım yok. Yalancı sancım bile yok. Bebek aşağı inmemiş. Egzersize başladım. Hurma yiyorum. Başka ne yapabilirim kızlar. Doğurmak istiyorum
Ayyy hadi inşallah kuşumun gelmek istemesini bekliyorum. Gece rüyamda nişanım geliyordu nasıl sevindim doğuruyorum diye. Uyandım rüyaymış ağlayacaktım. Artık psikolojim bozuldu sanırımIkın dediklerinde nefesini derin al ve bırakmadan ıkın. Ikınırken nefes alınca bebeğin kafası kaslar gevşediği için geri gidiyor. Ben tabi kavrayamadığımdan mevzuyu can havliyle bir kaç kez geri gitti. Öncesinde de kimse demedi sadece ıkın ıkın diyor millet
Ikınırken nefesini bırakma sonuna kadar sabret ıkın çıkana kadar. Çıktığı an bebek, sana nefes al, gevşe, ıkınmayı bırak diyecekler sakince nefes alman gerekiyor. O an zaten kuş gibi oluyorsun her şey bitiyor. Hop minik kuş da kucağına geliyor
Hahahahmeme ucundan oksitosin salgılanıyor, oksitosin de doğumu başlatıyor. eşiniz oralara çalışsın.
Kesinlikle artık bende ona inanıyorum gelmek istemediği sürece neler neler yapsamda boş gibi inanıyorum artık buna. Çünkü bütün tuşlara bastım en azından az da olsa bi yalancı sancı bişey olması gerekirdi tık yok. BekliyorumDaha vakit var
Yani doğum yapmış biri değilim daha doğumumuza var ama yakın zamanda arkadaşım doğurdu. 41+0a kadar gelmeyince rahim olgunlaştırıcı vermiş doktor, bir cm falan açılınca (7-8 saat sonra) suni sancı verdi ve epiduralle doğurttu (yine 7-8 saat sürmüştü) netice de sezaryen olmadı ona seviniyor ama kendiliğinden de gelmedi. Ve okuduğum ne varsa yukarıda heeepsini yaptı. Arkadaş yazmış ya gelmek istemezse amuda kalksanız da boş diye doğru sanırım
Anladım bi arkadaşımında doğurduğu gün aşağıya indi. Biri de ebeler baskı bile yaptı ne can çekişti kız çatalın üstünde bebek inmedi inat ettiValla 37. Haftadan itibaren pilim bittigi icin neleeer yapmadim nelersonuc 40+4’te geldi. Cani ne zaman istediyse yani o yuzden sabirli ol illaki cikacak asagi inmemis olabilir benim sancimin basladigi gun 1 cm acilmam vardi. Sonraki sabah 2 cm olmustu… yani son gun de inebilir asagi
Haklısınız artık kabullenmeye başladım sanırım ben napsamda gelmeyecek o istemediği süreceKendizini fazlada yormayın doğumu siz başlatamazsınız , doğum başladıktan sonra egzersiz yapılmasını istiyorlar zaten , sizinda 40 ka kadar yolu var bekleyin sıcak ılık suyla duş alın kendizi sitrese sokarak daha da kötü etkilersiniz
Sağma elinle uyarmak istiyorsan uyar. İlk gelen süt kolostrum bebeğin bağışıklışı için çok değerli. Boşa heba olmasınHahahahtamam acaba süt sağma aletiyle de uyarsam olur mu?
No panikArkadaşlar bende 39+5 deyim. Dün gece bıkkınlık ve gerginlik sıcak ter nefes darlığı ile ağlama krizine girdim. Bebeği daha fazla taşıyamiyorum. Belim bacaklarım özel bölgem çok ağrıyor. Oturup ayağa kalkınca vajinama acayip bir ağrı giriyor.
Ananas yedim ahududu yaprağı çayı hurma zemzem suyu hepsini denedim. Skuat yürüyüş pilates yaptım. İki gündür vazgeçtim hiçbir şey yapmıyorum. Aşırı derecede bir bıkkınlık var ve ağlama krizine giriyorum. Eşime başka hastanede sezeryan olmak istiyorum diyorum anneler ve eşim bu bir şans normal doğum herkese nasip olmaz diyor. Bende artık sinirimden ölürsem üzerime toprak atarken de aynı şeyleri söyleyin dedim. Normalde agresif değilim ama aşırı derecede stresli bir dönemden geçiyoruz hem maddi hemde ev taşıma süreci doğum zamanına geldi. Eşim de görev gereği 1.5 ay olmayacak yanımda ne yapacağm hiç bilmiyorum
20+1 birim 4.5 santim acilmam kasıklarda ve alt karinda ağrım var lekenmem oldu iki defa istersen sana göndere bilirim bendekileri benmki çıkmaya pek meraklı39+0 hiç açılmam yok, sancım yok. Yalancı sancım bile yok. Bebek aşağı inmemiş. Egzersize başladım. Hurma yiyorum. Başka ne yapabilirim kızlar. Doğurmak istiyorum
Allah kolay kurtarsın inşallah, sağlıkla gelsin bebeğinizKesinlikle artık bende ona inanıyorum gelmek istemediği sürece neler neler yapsamda boş gibi inanıyorum artık buna. Çünkü bütün tuşlara bastım en azından az da olsa bi yalancı sancı bişey olması gerekirdi tık yok. Bekliyorum
Keşke öyle bişey olsaydı keşkee. Sizde takipte kalın erken fazlasıyla açılma sizin için20+1 birim 4.5 santim acilmam kasıklarda ve alt karinda ağrım var lekenmem oldu iki defa istersen sana göndere bilirim bendekileri benmki çıkmaya pek meraklı
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kolaylıkla gelsin hepümizin bebeğiAllah kolay kurtarsın inşallah, sağlıkla gelsin bebeğiniz
Elle uyarayım bari.Sağma elinle uyarmak istiyorsan uyar. İlk gelen süt kolostrum bebeğin bağışıklışı için çok değerli. Boşa heba olmasın