- 7 Nisan 2017
- 451
- 366
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 minutes.dakika
Tangoda goruntulu arama ve gorusme yapilan sosyal ag
2 dk olabilir. Ayrıca tango tarih olmadı mı WhatsApp sayesinde
Tartışma çıkarmadan önce takibe al madem şüphelerin var..
Valla hesabini bilmeleri lazim eklemeleri icin.kotu kadinlar neden esinizi bulmus.tamgo neden yukleme geregi duymus ? Uzakta olan iki sevgili es olsaniz anlarimda goruntulu konusma ihtiyaci olacak tanidiginiz var miYa istek gibi şeyler geliyo kötü bayanlardn chat gibi onlar kendi ıstgylemi gelydr yoksa öyle herkese gidiyomdr
Valla hesabini bilmeleri lazim eklemeleri icin.kotu kadinlar neden esinizi bulmus.tamgo neden yukleme geregi duymus ? Uzakta olan iki sevgili es olsaniz anlarimda goruntulu konusma ihtiyaci olacak tanidiginiz var mi
Takibe alin derim supheniz varsa esinizi takipte tutun yani tangodan takibi demiyorumAilesi için yüklemst grsydu ordanm
Yani eşini takip et demek istedim.Takibe alınca ne oluyo ki ??
Yani eşini takip et demek istedim.
Endişelerin varsa.. Kimle konuşuyor ne için giriyor felan diye..
Hayir onlar esinle alakali degildir. Bosuna huzurunj bozma. Ben cok kiskanc oldugum icin esim bu tarz istekler geldigini gorunce bana gosterdi. Ki ben asla telefonunu kurcalamam. Bana dedi bak boyle kisilerden istek geliyor benimle alakali degil haberin olsun dedi ve uygulamayi sildi.Ya istek gibi şeyler geliyo kötü bayanlardn chat gibi onlar kendi ıstgylemi gelydr yoksa öyle herkese gidiyomdr
Onu engelleme gibi bir şey yok diye hatırlıyorum taaa 4 sene önce kullanmıştım çok pis bı mesaj geldi hemen sildim ne yazikki çok berbat bı uygulama 1 km çevredeki insanları gösteriyor falan hiç mahremiyet yokYa istek gibi şeyler geliyo kötü bayanlardn chat gibi onlar kendi ıstgylemi gelydr yoksa öyle herkese gidiyomdr
Biz eşimle sevgili iken tangodan konusurdukMerhaba kk hanımları tangoda son görülme ile alakali bilgisi olan varmı mesela son görülme 2m önce ne anlama geliyo ??? Eşim sık giriyo şu ara sizce tartışma çıkarmlmym hiç sağlıklı bişey gibi gelmedi bana Lütfen fikir verin yardimci olun bana :*((((
Onu engelleme gibi bir şey yok diye hatırlıyorum taaa 4 sene önce kullanmıştım çok pis bı mesaj geldi hemen sildim ne yazikki çok berbat bı uygulama 1 km çevredeki insanları gösteriyor falan hiç mahremiyet yok
Biz eşimle sevgili iken tangodan konusurduk
4-5 sene evvel
Gecenlerde iş için ayrı kaldık
Tango yükleyelim dedik
İğrenc bir platform olmus orası
Sildik ikimiz de
Eşinizde tango niçin yüklü?
Whatsapp dan konusun görüntülü