• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acillll yardımmmm

mylove01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
7
1
1
34
Öncelikle merhaba nereye konu açacağımı bilemedim yeni üyeyim.. bi yıldır biriyle beraberim erkek arkadaşım aynı zamanda uzaktan akrabamız ama fazla yakın değiliz 4 yıl liseyi beraber okuduk ama o sıralar pek konuşmuyorduk kader işte bizi buluşturdu ve beraberiz artık çokta mutluyuz o polis bnde kpss çalışıyorum evlilik düşünüyorduk çok mutluyduk taki erkek arkadaşım beni ailesine söyleyene kadar.. çok umutluyduk ikimiz kesin gözüyle bakıyorduk ama ailesi beni istemediğini hala kızını istediğini vs demiş. Erkek arkdşımda olmaz demiş orda konu kapandı daha sonra tekrar anne babasına söyledi neden dedi vs bahaneler üretmişler yok efendim neymiş onların dediğini yapck biri olacakmış daha beni tanımadan etmeden ön yargı ... okdr üzüldüm ki anlatamam çok kötüyümm. Beni tanımaya bile tenezzül etmiyorlar. Daha baştan köle arıyorlar sanki ben büyüklerime her türlü sayggı gösteririm ama böyle bişy ilk defa duydum. Ne yapacaoğımı bilmiyorum ne olur bişu diyinnnm. Ailemi bildikleri halde biz tanımıyoruz drmişler ben ne yapacağom

Ne guzel en basta kendilerini belli etmisler bu zaman zarfinda pusuya yat bekle erkek arkadasinin tavrini olc ailesine karsi dik durup illa seninle evlenmek istedigini soylerse ne ala

Yok eger seni savunamiyosa evlenirseniz eger o kaynana her bi halta burnunu sokar mutlu olamazsiniz bunun sonu bosanmaya bile varir

Ne guzel en basta kendilerini belli etmisler bu zaman zarfinda pusuya yat bekle erkek arkadasinin tavrini olc ailesine karsi dik durup illa seninle evlenmek istedigini soylerse ne ala

Yok eger seni savunamiyosa evlenirseniz eger o kaynana her bi halta burnunu sokar mutlu olamazsiniz bunun sonu bosanmaya bile varir
Aynen öyle beklyrm şuan benim elimden bişg gelmez artık ona klmış ama insan üzülüyor

Back
X