Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Agrı yumurtlama zamanı olabılır benım bu ay 2. Ignem ılk ınde bıraz agrım oldu 2. De sadece 42. Saate oldu cok rahat gecırdım o bence degısıyor ama daynılmayack agrılar degıl merak etme korkma
Agrı yumurtlama zamanı olabılır benım bu ay 2. Ignem ılk ınde bıraz agrım oldu 2. De sadece 42. Saate oldu cok rahat gecırdım o bence degısıyor ama daynılmayack agrılar degıl merak etme korkma
Merhaba bende aksarayliyim 29 nisanda oldum 1 mayısta belim karnım sanki regl olacakmışım gibi ağrıdı. Acaba hangi hastanede hangi doktor verdi size catlatma iğnesini
kaç kez çatlatma iğnesi vuruldum hatırlamıyorum sadece bir tanesinde şiddetli kasık ağrısı ve bacak ağrısı çektim o kadar o da atla deve değildi onun dışındakiler gayet normal geçti. sadece çatlama olacakken yumurta akı gibi akıntın olacak gayet normal korkma
Merhaba bende aksarayliyim 29 nisanda oldum 1 mayısta belim karnım sanki regl olacakmışım gibi ağrıdı. Acaba hangi hastanede hangi doktor verdi size catlatma iğnesini
Yok canım korkma en fazka adet belırtılerı gıbı agrı oluyor sankı heran agdet olacakmısın. Gıbı buda yanı en fazla agrılı donemde olacak agrıdan bahsedıyorum